senin en azından yanında birileri var..ben yalnızım..malum bayram olunca tek başıma bi yerede çıkamıyorum..tvdede hiç bişey yyok ne yapacağımı bilemedim:44:
Eşin gelir işten çokmu geç geliyor.
Bende annemdeyim annemin iki eski komşusu geldi onlarla muhabbet ediyor ama beni sarmıyor abimle eşimde maç yapıyor pc de bizim ev kalabalık ama yinede can sıkıcı
canım eşim kendi işini yapıyor..bayram sonuna yetiştirmesi gereken işler var onları hallediyor..malum pzt doğum olacağı için hayırlısıylabayramda çalışıyor
amanınn iki melegmz birden gelıo he pzrtesi ketenhelvamhadi saglıkla inşşş
slm kızlar naslsnz biz geldk annemlerde kaldık bayramn iknci gunu bugun donduk taşnmadan once son kalmalar artık o evde bunlarbu arada saglıunmdır bişey mi dokndu blemedm annem kardesm rahatsz mideden annemde ishal de var bende de ishal oldu ama çok şükür ben haff atlattm neyse bugun daha iiler eve geldk uymş kalmşm ben de eşim dolaşmya gtti kaynvaldeme gtcz akşama yemege benden oyle işte kızlar hava çok kapalı biraz bunlatıcı burda da :26:
Duygum 3 bebiş geliyor diye biliyorum ben bluemoonunda bebeişi pazartesi geliyor sanırım.Hatta 4 bebiş bluemoon hevin iki bebeiş ikide ketenhelvanın bebeişi 4 bebeiş
çok sağol canım bol bol dua edin bana haberleri gamzeden alırsınız artık
selam
gelecekse vardi ne oldu ona
bi haberiniz varmi:26:
Sebile yimi diyorsun o biraz uzak kalmak istediği için üyeliğini iptal ettirdi.
evet sebileyi diyorum
beni msn dende engellemis
ona mesaj gonderiyorum geri geliyo:2:
meganımmmmmmm
yne başbaşamıyızzz
sedamm nber cnm ozledm kızzz neler yapıon nasl gdıo mide bulantıları zor demi
zamanla azalıo ama yorlnca artıo bazen bnm oyle yanii
oklda çok tutmadı Allahtan
dısarda da tuvalet olan yerlerde denk geldi hep
Canım yeni gördüm mesajını evet yine başbaşayız bayram bitsin artık kalabalıklaşalım
seda da geldi üç oldk
cnm yne de akşamları genelde ikimz oluorz
akşamcılarm hep işi var gamzenn falan
dgerlerinn de dogum denk gelcek
neyse meganm marta kadar doya doya grelm de sonra bize de zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?