Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin en azından yanında birileri var..ben yalnızım..malum bayram olunca tek başıma bi yerede çıkamıyorum..tvdede hiç bişey yyok ne yapacağımı bilemedim:44:

Eşin gelir işten çokmu geç geliyor.
Bende annemdeyim annemin iki eski komşusu geldi onlarla muhabbet ediyor ama beni sarmıyor abimle eşimde maç yapıyor pc de bizim ev kalabalık ama yinede can sıkıcı

Eşin gelir işten çokmu geç geliyor.
Bende annemdeyim annemin iki eski komşusu geldi onlarla muhabbet ediyor ama beni sarmıyor abimle eşimde maç yapıyor pc de bizim ev kalabalık ama yinede can sıkıcı

canım eşim kendi işini yapıyor..bayram sonuna yetiştirmesi gereken işler var onları hallediyor..malum pzt doğum olacağı için hayırlısıylabayramda çalışıyor

slm kızlar naslsnz biz geldk annemlerde kaldık bayramn iknci gunu bugun donduk taşnmadan once son kalmalar artık o evde bunlar bu arada saglıunmdır bişey mi dokndu blemedm annem kardesm rahatsz mideden annemde ishal de var bende de ishal oldu ama çok şükür ben haff atlattm neyse bugun daha iiler eve geldk uymş kalmşm ben de eşim dolaşmya gtti kaynvaldeme gtcz akşama yemege benden oyle işte kızlar hava çok kapalı biraz bunlatıcı burda da :26:

canım eşim kendi işini yapıyor..bayram sonuna yetiştirmesi gereken işler var onları hallediyor..malum pzt doğum olacağı için hayırlısıylabayramda çalışıyor

amanınn iki melegmz birden gelıo he pzrtesi ketenhelvam hadi saglıkla inşşş

Duygum 3 bebiş geliyor diye biliyorum ben bluemoonunda bebeişi pazartesi geliyor sanırım.Hatta 4 bebiş bluemoon hevin iki bebeiş ikide ketenhelvanın bebeişi 4 bebeiş

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.Hepinize birden olduysa birşey dokunmuştur belki neyseki hafif atlatmışsın

Duygum 3 bebiş geliyor diye biliyorum ben bluemoonunda bebeişi pazartesi geliyor sanırım.Hatta 4 bebiş bluemoon hevin iki bebeiş ikide ketenhelvanın bebeişi 4 bebeiş

demi ya dogru bi sürü bebşmz olcak yne şu ekim sonu kasım başı pek bi bereketli oldu cnm

Son düzenleme:
evet sebileyi diyorum
beni msn dende engellemis
ona mesaj gonderiyorum geri geliyo:2:

Bendede aynı msn vardı sanırım uzun bir süre ulaşamayınca farkettim demekki o msn i kullanmıyor artık.Bebiş istiyordu biliyorsundur ama hamile kalma süreci gecikince biraz kk dan uzak kalmak istedi diye biliyorum o yüzden iptal etti üyeliğini.İnşlalah Allah gönlüne göre versin onunda tüm bebeiş isteyenlerinde.

sedamm nber cnm ozledm kızzz neler yapıon nasl gdıo mide bulantıları zor demi
zamanla azalıo ama yorlnca artıo bazen bnm oyle yanii
oklda çok tutmadı Allahtan
dısarda da tuvalet olan yerlerde denk geldi hep

sedamm nber cnm ozledm kızzz neler yapıon nasl gdıo mide bulantıları zor demi
zamanla azalıo ama yorlnca artıo bazen bnm oyle yanii
oklda çok tutmadı Allahtan
dısarda da tuvalet olan yerlerde denk geldi hep

Sorma ben bulantı ilacımı nöbetçi eczanede bulamadım onun yerine emadur aldım 3 gündür çok bulantım var emadur diare ediyor ama diğer ilacım gibi değil

Canım yeni gördüm mesajını evet yine başbaşayız bayram bitsin artık kalabalıklaşalım

seda da geldi üç oldk
cnm yne de akşamları genelde ikimz oluorz
akşamcılarm hep işi var gamzenn falan
dgerlerinn de dogum denk gelcek
neyse meganm marta kadar doya doya grelm de sonra bize de zor

seda da geldi üç oldk
cnm yne de akşamları genelde ikimz oluorz
akşamcılarm hep işi var gamzenn falan
dgerlerinn de dogum denk gelcek
neyse meganm marta kadar doya doya grelm de sonra bize de zor

Evet inşallah hayırlısıyla gelsin mart ayı bizde gün saymaya başlayalım.Bende az önce yeni eve gittim geldim içim çok ısındı eve boşken bile gidip gidip göresim geliyor hala eşyamı getirmedik ya hep bir aksilik çıkacak sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…