Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan bana vitamin kan hapı ve magnezyum verdi dr. bugün başladım.Ama magnezyumun tadı iğrençmiş.

Canım yeni gördüm mesajını evet yine başbaşayız bayram bitsin artık kalabalıklaşalım

sen de taşıncan demi şimdi bz de annemleri taşıcz haftaya gtcem koli yapmaya hem de gidip karşçcam ıncık cıncık doldrmasn yeni eve o ev kapanmıcak orda da az kalcak eşya gerek yok bi sürü zımbırtıya zaten iki oda ev sen ne yaptın koli işlerine başlıcan mı?

Duygum sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan bana vitamin kan hapı ve magnezyum verdi dr. bugün başladım.Ama magnezyumun tadı iğrençmiş.

kan hapı ve multivitamn cnm elevit verdi çiğdem ama erkek dr probiyotk özlü bi vitamn verdi once o btsn sonra elevitle dvm etcem
arada içmıordm bu ara düzenli içıorm ama ...
magnezyum vermedi bana kıramplarm oluo aslnda ama kocişi kaldrıorm ovuo gecıo
ondan soylemedm hiç dra

Ben zaten hamile kaldığımdan beri bulantılardan yemek yapamıyorum diye annemlerde kalmaya başladım.Sonra baktım boş eve kira ödüyoruz eşyaları eşim topladı koliledi depo gibi temiz bir yere koymuşduk Ev aradık hep ama anca bulabildik.herşey hazır sadece kamyonu tutup getirmek kaldı ama eşim 3 ünde müsayit olucak önümüzdeki haftasonu gelicek eşya.Yemeği yine annemde yicez akşamları geçicez kendi evimize çok yakın çok güzel olucak.

Benimde kramplar için verdi rahatlattı baya ama tadı kötüymüş Vitamin banada elevit verdi kan hapıda santafer fort.

Duygum bu ara taşınan taşınana gamzede taşınıyor ozimde taşınıyor annenler biz inşallah hepimizin yeni evleri huzur mutluluk getiri.Ozimede bebeiş getirecek yeni evi

Duygum birde bizim tutuğumuz ev yeni bina ananmlerde çok beğendi aynı binada birde satılık var onlarda anlaşabilirlerse orayı alacak şuan arada iki sokak varken belkide altlı üstlü olucaz.Bende senin gibiyim şimdiden anneme diyorumki herşeyi at ıvır zıvır götürmeyeceksin

uzun sürdü mi kolileme? bi haftasonu gtcm işte yapabldgmizi yaparz gerisini annem yapar artık
biz de kasımın iknci haftası gibi halldrz taşnma işini valla annemler de gelsn ben yapmam artık pek evde yemek arada kaynvaldeme gdıodk zaten annmlere de gderiz oyle idare ederiz

ay çok sevndm meganm ne guzel olur valla hadi hayırlısı inşş
çok ama ıvır zıvırları yahu bi ton vazo çiçek bi de yeni koltklar falan aldı modern boyle dıorm o tane çiçek olmaz blmıorm artık kavga etcz gibime gelıo

Ben eşimle birlikte koliledim evdeki eşya fazlalığına göre değişir ben normalde evde hiç ıvır zıvır tutmam ama yinede taşınırken bir sürü şeyi çöpe çıkardım zaten 1+1 e çıkıcaz diye hiç ıvır zıvır bırakmadım biz 2 günde bitirdik eşimle.O bana kolileri bantladı yanıma bıraktı bende giyimleri ve nevresim havlu gibi şeyleri doldurdum kolilere eşim gelip bantlayıp üst üste yaptı kolileri ben fazla eğil doğrul yapmadım.Birde muftfak dolaplarındaki tabak bardağı hepsini eşim sardı gazatelerle koliledi.Yorganları vs büyük ağır eşyları eşim hep tek paketledi.Ama sen kendini çok yorma sakın

Son düzenleme:

Benim annemin öyle çiçek falan yok sevmez zatende ondada çok örtüler perdeler vs. var ama ben atıcam hepsini Ben annemi kandırır attırırım.Zamanında anneannemlerin evi taşınırkende gitmiştim ama yaşlılar daha bir başka oluyor görsen çıldırırdın evden en az 30 büyük boy poşet ıvır zıvır çıkmıştır.

anladm cnm yok hep beraber yapcz bakalm zaten evden eve tutcaklar
temel şeyleri kolileriz heralde herşeyi annem de almıcak ondan çok yorucu olmaz ide tahmn edıorm
otrdgm yerden yaparm ben de ...

anladm cnm yok hep beraber yapcz bakalm zaten evden eve tutcaklar
temel şeyleri kolileriz heralde herşeyi annem de almıcak ondan çok yorucu olmaz ide tahmn edıorm
otrdgm yerden yaparm ben de ...

Yorulduğunu hissedersen biraz ara ver uzan ve sakın ama sakınhiçbir eşyayı yerinden kaldırma

off mutfağa gittimde ne yesem diye karra vermek için pişman oldum midem çok kötü biraz uzanayım öptüm seni duygum iyi geceler.

Günaydın gebişler ve bebişler

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar

megimmö gğnaydınnnn

ben bebişimle oynaşıyorumda
hıçkırmaktan gülüyo deluuuu

çok uzak kaldım sinir oluyorum kendime
ama inanın makinayı açacak vakit bile bulamıyorum
biz iyiyiz şükür kayınvalide dedeler falan inanamıyacaksınız ama herşey düzeldi şükür
annemin dediği gibi sabrımın sonu sanırım selamet oldu
2 gün gezmediğimiz yer kalmadı
bebk yeni diye ve ilk bayramı diye hep kayınvalidem ilgilendi ama ben yinede yoruldummm
dün yataktan çıkmadık :111:
bugün mesai fazla erkenbaşladı ama

annemlere gidemedik çok yorgunum bebeğin düzeni zaten şaşatı gezmekten
1 ay sonra inşallah

haftaya c.tesi kayınvalidemde mevlüt olacak
onun evi azıcık devasa büyüklüktede
benim kutu gibi eve sığamayız dedik
bi görün kızlar yok bööle bişiii deliye dönüyo kız için
bi hazırlıklar bi hazırlıklarrrr

ben çok yorgun ve uykusuzum o ayrı
ama 40 çıktıktan sonra bebekler cidden rahatlıyor sanırım

kızlamyın bana olur mu giremiyorum valla
herkescikler doğuruyo haberim olmuyo yaaa

gamzemmmm tel bozuk anam hala ii bişey almak için bekliyorum azcıkk
bayramını kutlayamadım öpüyorım damadımı ve senii
ve tüm topikimizi tabeeee

günaydınnn kızlar

megimmö gğnaydınnnn

ben bebişimle oynaşıyorumda
hıçkırmaktan gülüyo deluuuu

çok uzak kaldım sinir oluyorum kendime
ama inanın makinayı açacak vakit bile bulamıyorum
biz iyiyiz şükür kayınvalide dedeler falan inanamıyacaksınız ama herşey düzeldi şükür
annemin dediği gibi sabrımın sonu sanırım selamet oldu
2 gün gezmediğimiz yer kalmadı
bebk yeni diye ve ilk bayramı diye hep kayınvalidem ilgilendi ama ben yinede yoruldummm
dün yataktan çıkmadık :111:
bugün mesai fazla erkenbaşladı ama

annemlere gidemedik çok yorgunum bebeğin düzeni zaten şaşatı gezmekten
1 ay sonra inşallah

haftaya c.tesi kayınvalidemde mevlüt olacak
onun evi azıcık devasa büyüklüktede
benim kutu gibi eve sığamayız dedik
bi görün kızlar yok bööle bişiii deliye dönüyo kız için
bi hazırlıklar bi hazırlıklarrrr

ben çok yorgun ve uykusuzum o ayrı
ama 40 çıktıktan sonra bebekler cidden rahatlıyor sanırım

kızlamyın bana olur mu giremiyorum valla
herkescikler doğuruyo haberim olmuyo yaaa

gamzemmmm tel bozuk anam hala ii bişey almak için bekliyorum azcıkk
bayramını kutlayamadım öpüyorım damadımı ve senii
ve tüm topikimizi tabeeee

Gunaydın hatunlar
bız dayımgıllerdeyız bugun donucez dun aksm 17de geldık kocam yazık bu sabah 7.30da anca wcye gırdı cıs yapmaya bıgun daha kalırsam mesanesı patlar bende ıntıkamımı almıs olurum dıye dusunuyorum

ıldammm canımm bende gellınımı ve senı opuyorum ıslerın duzelmesıne cok sevındımmmm

:))))))))))))))))))))

Eklentiler

• $imagesCAKWEJ6C.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…