Canım yeni gördüm mesajını evet yine başbaşayız bayram bitsin artık kalabalıklaşalım
Evet inşallah hayırlısıyla gelsin mart ayı bizde gün saymaya başlayalım.Bende az önce yeni eve gittim geldim içim çok ısındı eve boşken bile gidip gidip göresim geliyor hala eşyamı getirmedik ya hep bir aksilik çıkacak sanıyorum
Duygum sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan bana vitamin kan hapı ve magnezyum verdi dr. bugün başladım.Ama magnezyumun tadı iğrençmiş.
Ben zaten hamile kaldığımdan beri bulantılardan yemek yapamıyorum diye annemlerde kalmaya başladım.Sonra baktım boş eve kira ödüyoruz eşyaları eşim topladı koliledi depo gibi temiz bir yere koymuşduk Ev aradık hep ama anca bulabildik.herşey hazır sadece kamyonu tutup getirmek kaldı ama eşim 3 ünde müsayit olucak önümüzdeki haftasonu gelicek eşya.Yemeği yine annemde yicez akşamları geçicez kendi evimize çok yakın çok güzel olucak.sen de taşıncan demi şimdi bz de annemleri taşıcz haftaya gtcem koli yapmaya hem de gidip karşçcam ıncık cıncık doldrmasn yeni eveo ev kapanmıcak orda da az kalcak eşya gerek yok bi sürü zımbırtıya zaten iki oda ev sen ne yaptın koli işlerine başlıcan mı?
kan hapı ve multivitamn cnm elevit verdi çiğdem ama erkek dr probiyotk özlü bi vitamn verdi once o btsn sonra elevitle dvm etcem
arada içmıordm bu ara düzenli içıorm ama ...
magnezyum vermedi bana kıramplarm oluo aslnda ama kocişi kaldrıorm ovuo gecıo
ondan soylemedm hiç dra
Ben zaten hamile kaldığımdan beri bulantılardan yemek yapamıyorum diye annemlerde kalmaya başladım.Sonra baktım boş eve kira ödüyoruz eşyaları eşim topladı koliledi depo gibi temiz bir yere koymuşduk Ev aradık hep ama anca bulabildik.herşey hazır sadece kamyonu tutup getirmek kaldı ama eşim 3 ünde müsayit olucak önümüzdeki haftasonu gelicek eşya.Yemeği yine annemde yicez akşamları geçicez kendi evimize çok yakın çok güzel olucak.
Benimde kramplar için verdi rahatlattı baya ama tadı kötüymüşVitamin banada elevit verdi kan hapıda santafer fort.
Duygum birde bizim tutuğumuz ev yeni bina ananmlerde çok beğendi aynı binada birde satılık var onlarda anlaşabilirlerse orayı alacak şuan arada iki sokak varken belkide altlı üstlü olucaz.Bende senin gibiyim şimdiden anneme diyorumki herşeyi at ıvır zıvır götürmeyeceksin
uzun sürdü mi kolileme? bi haftasonu gtcm işte yapabldgmizi yaparz gerisini annem yapar artık
biz de kasımın iknci haftası gibi halldrz taşnma işini valla annemler de gelsn ben yapmam artık pek evde yemek arada kaynvaldeme gdıodk zaten annmlere de gderiz oyle idare ederiz
ay çok sevndm meganm ne guzel olur valla hadi hayırlısı inşş
çok ama ıvır zıvırları yahu bi ton vazo çiçek bi de yeni koltklar falan aldı modern boyle dıorm o tane çiçek olmaz blmıorm artık kavga etcz gibime gelıo
Duygum birde bizim tutuğumuz ev yeni bina ananmlerde çok beğendi aynı binada birde satılık var onlarda anlaşabilirlerse orayı alacak şuan arada iki sokak varken belkide altlı üstlü olucaz.Bende senin gibiyim şimdiden anneme diyorumki herşeyi at ıvır zıvır götürmeyeceksin
Ben eşimle birlikte koliledim evdeki eşya fazlalığına göre değişir ben normalde evde hiç ıvır zıvır tutmam ama yinede taşınırken bir sürü şeyi çöpe çıkardım zaten 1+1 e çıkıcaz diye hiç ıvır zıvır bırakmadım biz 2 günde bitirdik eşimle.O bana kolileri bantladı yanıma bıraktı bende giyimleri ve nevresim havlu gibi şeyleri doldurdum kolilere eşim gelip bantlayıp üst üste yaptı kolileri ben fazla eğil doğrul yapmadım.Birde muftfak dolaplarındaki tabak bardağı hepsini eşim sardı gazatelerle koliledi.Yorganları vs büyük ağır eşyları eşim hep tek paketledi.Ama sen kendini çok yorma sakın
anladm cnm yok hep beraber yapcz bakalm zaten evden eve tutcaklar
temel şeyleri kolileriz heralde herşeyi annem de almıcak ondan çok yorucu olmaz ide tahmn edıorm
otrdgm yerden yaparm ben de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?