Maşhşalalh yakışıklıya büyümüş annesi kocaman olmuş her hali birbirinden güzelevet ilk resmimiz kuzeyın ne ilk ne son yaramazlığı
yataktan düşürecek nerdeyse kendini
uykudan uyanınca direk atlamaya çalışıyor
Eki Görüntüle 600181
bunlar var
Eki Görüntüle 600182 Eki Görüntüle 600183 Eki Görüntüle 600184
bunlar biz
Eki Görüntüle 600186 Eki Görüntüle 600187 Eki Görüntüle 600188
ve bu da ağlarken
Eki Görüntüle 600189
lovely elde taşımak için portbebe al bence o zaman
en rahat o olur
gamze yine burnundan soluyosun
Canım ben öyle biliyordum o yüzden uyarmak istedim yanlış anlaşıldıysam özür.
Sen yaz istersen yazmak istediğin birşey varsa özel mesaj için msj sayın 100 olması lazım.
Pıhtılaşmayada bakıldı birşey çıkmadı ama doktor önlem olarak innehop iğne verdi onu vuruyorum hergün bu cumartesi de kontrol var inşallah keses görünür o bahsettimiz şeyinde önlemini aldım zaten bana dua et canım
Maşhşalalh yakışıklıya büyümüş annesi kocaman olmuş her hali birbirinden güzelAnnesinede ayrı bir mahşallah
Aziz bebede görmüştüm çok hoşuma giden bir tane vardı onu alıcam sanırım.
Ferdam sen sezaryan doğummu yapmıştın ben sezeryan düşünüyorum ya merak ettiğim birşey var sezeryan sonrası bebeişi kucağıma alabilecekmiyim mesela beşiğinden yardımsız alabilmem altını üstünü değiştirebilmem için kaç gü geçmesi gerekir kaç gün çok ağrılı dönem oluyor?
Hayır tatlım benim kesinlikle yanlış anlama yok asıl ben öyle anlaşıldiysam sen kusura bakma bu arada kaç yaşında sin canım
evet sezeryandım
ben eve geldikten sonra kendim kaldırıp indirdim
bünyeyle alakalı
nazlıysan biraz uzun sürer toparlanman
ama ben 2-3 günde toparlandım canım
benim ilk hafta ağrılarım oldu ama ilk 3 gün en ağırı
Sağol canım allah razı olsun sende istediğinin en hayırlısini görürsün inşallahÖnlem amaçlıda olsa iğnelerini ihmal etme diğer konu içinde önlemini almış olmana sevindim.İnşallah Allah hayırlısıyla bu defa sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum senin için dua edicem.Sende bolbol dua et ya hafız ve ya mübdi yi dilinden düşürme.Allah bebişini sana bağışlasın inşallah.
Tamam o zaman sorun yok ben eski üye olduğumdan öyle konular konuşulunca uyarı alırsın konu kapanır diye uyardımSorun yok ne kusuru Ben 26 yaşındayım.
Hoşgeldin canımmmmmmmmGüzeller güzeli bebeişlerin nasıl
hoşbulduk kuzum bebişim uyuyor şimdi pisimde yanımda uyuyor uyuma zamanları daha gece olmadı:))) gececiyiz biz. senin bebişin nasıl göbüşüne yorum yapmıştım gene söyleyim maşallah çok tatlı duruyosunuz
ferdacım maşallah oğluna. artık yaramazlık zamanları başladı demek :))
Uyarı için teşekkür ederim canım aramızda 4yaş var sen benim ablam sin yani
Benim annemde hamielliğinde çok turşu suyu içmiş ve biz meme emmemişiz dr anneme sütün acı bebek ondan emmiyor demiş.azracım nasılsın sana şunu söyleyim görmüşken acı yediysen veya yiyorsan bebek emmek istemeyebilir, yada ne biliyim pastırma tarzı bişi yediysen bebek emmek istemeyebilir yediklerinlede alakalı olabilir.benimkide bazen emmek istemiyor hemen sağıyorum göğsümü tekrar verince alıyor bazen süt fazla gelincede emmek istemiyor benim sıpa keyfini çıkaramıyor birde mesala bazen kucakta emmek istemiyor, yatarak veriyorum memeyi ozaman alıyor keyfi hangi pozisyonda istiyorsa öyle istiyor şimdiden bizi kullanıyorlar sakın pes etme sütün varken . fazlaysa sağ sütünü buzluğa at sonra içirirsin.
Benim annemde hamielliğinde çok turşu suyu içmiş ve biz meme emmemişiz dr anneme sütün acı bebek ondan emmiyor demiş.
evet cnm ben ekşi ve acıyı çok severim ama acı süte geçiyor ekşide sütü kesiyor diye yiyemiyorum bir büyüsün saldırcam heralde bu iki tada:))
hemşire amcamın kızı oda dedi sakın pastırma falan yeme bir hastalarının bebişi o yüzden sütten kesilmiş anneyi emmeyi bırakmış
Sağol allah razı olsun sen hamile misin
Kızlar ben bugün öğle yemeği yemeyi unutmuşumAz önce bilgisayarın ekranında yazılar görünmemeye başladı birbirine karıştı birde ayağa kalktımki başım dönüyor o an hatırladım yemek yemeyi unutmuşum Annem hemen birşeyler hazırladı sağolsun yedikçe gözüm açıldı.
kizlar biz bugun detayli ultrasona girdik
o asamayi da gectik cok sukur
saglikli bebegim
oglum 754 gr olmus
3 hafta sonra seker yukleme kaldi umarim o da iyi gecer
sonra dogum telasi baslar herhalde
saglikla doguralim o gunler gelsin
kizlar biz bugun detayli ultrasona girdik
o asamayi da gectik cok sukur
saglikli bebegim
oglum 754 gr olmus
3 hafta sonra seker yukleme kaldi umarim o da iyi gecer
sonra dogum telasi baslar herhalde
saglikla doguralim o gunler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?