Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Maşhşalalh yakışıklıya büyümüş annesi kocaman olmuş her hali birbirinden güzelAnnesinede ayrı bir mahşallah
lovely elde taşımak için portbebe al bence o zaman
en rahat o olur

gamze yine burnundan soluyosun

Aziz bebede görmüştüm çok hoşuma giden bir tane vardı onu alıcam sanırım.

Ferdam sen sezaryan doğummu yapmıştın ben sezeryan düşünüyorum ya merak ettiğim birşey var sezeryan sonrası bebeişi kucağıma alabilecekmiyim mesela beşiğinden yardımsız alabilmem altını üstünü değiştirebilmem için kaç gü geçmesi gerekir kaç gün çok ağrılı dönem oluyor?

Canım ben öyle biliyordum o yüzden uyarmak istedim yanlış anlaşıldıysam özür.
Sen yaz istersen yazmak istediğin birşey varsa özel mesaj için msj sayın 100 olması lazım.

Hayır tatlım benim kesinlikle yanlış anlama yok asıl ben öyle anlaşıldiysam sen kusura bakma bu arada kaç yaşında sin canım

Önlem amaçlıda olsa iğnelerini ihmal etme diğer konu içinde önlemini almış olmana sevindim.İnşallah Allah hayırlısıyla bu defa sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum senin için dua edicem.Sende bolbol dua et ya hafız ve ya mübdi yi dilinden düşürme.Allah bebişini sana bağışlasın inşallah.

evet sezeryandım
ben eve geldikten sonra kendim kaldırıp indirdim
bünyeyle alakalı
nazlıysan biraz uzun sürer toparlanman
ama ben 2-3 günde toparlandım canım
benim ilk hafta ağrılarım oldu ama ilk 3 gün en ağırı

Hayır tatlım benim kesinlikle yanlış anlama yok asıl ben öyle anlaşıldiysam sen kusura bakma bu arada kaç yaşında sin canım

Tamam o zaman sorun yok ben eski üye olduğumdan öyle konular konuşulunca uyarı alırsın konu kapanır diye uyardım Sorun yok ne kusuru Ben 26 yaşındayım.

Aslında Eşim bir hafta izin kullanıcak geceleri emzrirken beşikten alıp bana vericek o konularda gece eşim gündüz annem sürekli yardım edicek ama ben herşeyini kendim yapmak istediğim heveslendiğim için merak ettim inşallah bende çabucak toparlanırımda herşeyimi kendim yaparım.

Sağol canım allah razı olsun sende istediğinin en hayırlısini görürsün inşallah

Hoşgeldin canımmmmmmmmGüzeller güzeli bebeişlerin nasıl

hoşbulduk kuzum bebişim uyuyor şimdi pisimde yanımda uyuyor uyuma zamanları daha gece olmadı:))) gececiyiz biz. senin bebişin nasıl göbüşüne yorum yapmıştım gene söyleyim maşallah çok tatlı duruyosunuz

ferdacım maşallah oğluna. artık yaramazlık zamanları başladı demek :))

Bizde gececi olucaz şimdiden belli benim kızımda gündüz uyuyor gece çok hareketli mahşallah.Doğuncada öyle olacak sanırım.
Gördüm yorumunu teşekkür ederim.

azracım nasılsın sana şunu söyleyim görmüşken acı yediysen veya yiyorsan bebek emmek istemeyebilir, yada ne biliyim pastırma tarzı bişi yediysen bebek emmek istemeyebilir yediklerinlede alakalı olabilir.benimkide bazen emmek istemiyor hemen sağıyorum göğsümü tekrar verince alıyor bazen süt fazla gelincede emmek istemiyor benim sıpa keyfini çıkaramıyor birde mesala bazen kucakta emmek istemiyor, yatarak veriyorum memeyi ozaman alıyor keyfi hangi pozisyonda istiyorsa öyle istiyor şimdiden bizi kullanıyorlar sakın pes etme sütün varken . fazlaysa sağ sütünü buzluğa at sonra içirirsin.

Benim annemde hamielliğinde çok turşu suyu içmiş ve biz meme emmemişiz dr anneme sütün acı bebek ondan emmiyor demiş.

Benim annemde hamielliğinde çok turşu suyu içmiş ve biz meme emmemişiz dr anneme sütün acı bebek ondan emmiyor demiş.

evet cnm ben ekşi ve acıyı çok severim ama acı süte geçiyor ekşide sütü kesiyor diye yiyemiyorum bir büyüsün saldırcam heralde bu iki tada:))
hemşire amcamın kızı oda dedi sakın pastırma falan yeme bir hastalarının bebişi o yüzden sütten kesilmiş anneyi emmeyi bırakmış

Kızlar ben bugün öğle yemeği yemeyi unutmuşumAz önce bilgisayarın ekranında yazılar görünmemeye başladı birbirine karıştı birde ayağa kalktımki başım dönüyor o an hatırladım yemek yemeyi unutmuşumAnnem hemen birşeyler hazırladı sağolsun yedikçe gözüm açıldı.

kizlar biz bugun detayli ultrasona girdik
o asamayi da gectik cok sukur
saglikli bebegim
oglum 754 gr olmus
3 hafta sonra seker yukleme kaldi umarim o da iyi gecer
sonra dogum telasi baslar herhalde
saglikla doguralim o gunler gelsin

Bende severim ekşiyi acıyı ama hamileliğimde canım çekmiyor çok şükür.

Benim göğüs uçlarımın siyah yeri genişledi ve simsiyah oldu onun haricindede göğsün geri kalan kısmında hep hareler lekeler çil çil oldu sendede oldumu böyle birşey acaba emzirme döneminden sonra eski haline dönermi?

Sağol allah razı olsun sen hamile misin

Canım dikkat et kendine tansiyonuna benim çok düşük bu aralar ne yapmalı acaba

kizlar biz bugun detayli ultrasona girdik
o asamayi da gectik cok sukur
saglikli bebegim
oglum 754 gr olmus
3 hafta sonra seker yukleme kaldi umarim o da iyi gecer
sonra dogum telasi baslar herhalde
saglikla doguralim o gunler gelsin

Canım hoşgeldin özledim ben seni ne zamndır denk gelemedik.Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına mahşlalh bebişine.
Şeker yüklemesini mutlaka özelde yaptır kan verip bekliyorsun devlette uzanacak yer vermiyorlarmış oturarak beklemek çok zor olur.İnşallah ondada birşey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…