Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar canım keske bnm sıkıntım kaynanam kayınpederim olsa kızım olmasa eşime ilişkime verdiğim emekleri bir kalemde silerdim ama olmuyo
Canim esin insallah en yakin zamanda kiymetini anlar Allah yardimcin olsun meleginide senide opuyorum guzel yarinlariniz olsun
Eki Görüntüle 602469
bu daha iyi bi boyut sanırım, tam yapamıyorum kusura bakmayın.
Yanilmiyorsam 2. Cizgi azda olsa var budurumda gebelik var derler insallahta oyledir ben olsam kosa kosa kan testi yaptirmaya bi dr a giderdim gonlunizce olsun insallah

Ciktim ben herkese iyi geceler

benim dana kocamda arkadaşı boşanıyo diye üzülüyo kendi evliliği b.ka battıgında benden baska dert eden yoktu ne yapsamda su adamı arkadaşlarından ayırsam diye düşünüyorum

walla hayatım al benden de o kadar benim kocamında o kadar çok lüzumsuz arkadaşı varki anlatamam bide kendi arasında benimkilere kulp takarwalla ikizlerle hayat çok güzel ve yorucu pericim darısı başına diyorummervecim ben gerçekleri yazdım benim koca süzme değil doğal öküz çünkü

ister anlasın ister anlamasın bnm gbi kimsede kahrını çekmez ama neolursa olsun evinde huzur olmayınca olmyo bizde seni öpüyoruz teyzesi

bana gelince evli kadının arkadaşı olmaz bilmm ne uyuz oluyorum

ketenhelvam sen ıstanbul da değildin dimi
bu arada benım kocam xxxlarge oküz

Canım ben 3 saatte bir önce emziriyorum sonra 90 cc mama veriyorum. Arada bir 120 cc veriyorum çok acıkmışsa. Bu ayın sonunda 120 cc ye tam geçicem.

slm kızlarrr nberr rumuzcum sen de bendensin herkes aşkım cnm yazmş ben de ömür törpüsü aklıma geldi baştan dedm sonra tatlı bela daha uygun

Son düzenleme:
Herkese merhaba

Kızlar Bebişimin karyolası geldi Ama bir sorunum var yatağınıda karyolayla bir aynı yerden aldık ve tek çeşit vardı.
Standart bildiğiniz şilte ama bana çok sert geldi ve içim hiç rahat etmeyecek bebeğimi onda yatıramam.
Zaten karyolasıda kenarı asansörlü olduğundan çok derin.
Üzerine ince ikinci bir yatak alak istiyorum
Park yatakların içine konulan yataklar gibi ince birşey olacak.
Ama malzemesi ne olmalı süngermi visko mu yada pamuktan veya yündenmi olmalı bir fikir verin bana.
Sizin bebeişlerin yatakları nasıl?

slm kızlarrr nberr rumuzcum sen de bendensin herkes aşkım cnm yazmş ben de ömür törpüsü akloma geldi baştan dedm sonra tatlı bela daha uygun

Duygum hoşgeldin.Yukarıda bir sorum oldu sende fikir verirsen sevinirim.Bebişin yatağını aldınmı nasıl birşey olmalı?

bende öyle yapayım o zaman sağol canım cevap yazdıgın için buarada beste nasıl oldu ??

Evet canım gelişme çağındalar şimdi sende öyle yap
Beste iyi şükürler olsun ateşi düştü gülmeye başladı bitek öksürüğü var işte ben kötüyüm ama 39 dereceydi ateşim yeni düşmeye başladı

Kızlar bu arada bizim evde kesin bişey var. 4 gündür teyzemdeyim kocam eskisi gibi ilgili güler yüzlü ekstra aşık bana. Normalde o kadar iyi bir insandır ki bana tapardı. Parmağımın ucu kesildi diye anasının burnundan getiren adamı bi kaç aydır tanıyamıyodum. Şimdi yine eskiye döndü çok özlemişim bu hallerini. Acaba bizim evde büyü falan mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…