Eki Görüntüle 602469
bu daha iyi bi boyut sanırım, tam yapamıyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 602469
Canim esin insallah en yakin zamanda kiymetini anlar Allah yardimcin olsun meleginide senide opuyorum guzel yarinlariniz olsuniyi akşamlar canım keske bnm sıkıntım kaynanam kayınpederim olsa kızım olmasa eşime ilişkime verdiğim emekleri bir kalemde silerdim ama olmuyo
Yanilmiyorsam 2. Cizgi azda olsa var budurumda gebelik var derler insallahta oyledir ben olsam kosa kosa kan testi yaptirmaya bi dr a giderdim gonlunizce olsun insallahEki Görüntüle 602469
benim dana kocamda arkadaşı boşanıyo diye üzülüyo kendi evliliği b.ka battıgında benden baska dert eden yoktu ne yapsamda su adamı arkadaşlarından ayırsam diye düşünüyorum
Canim esin insallah en yakin zamanda kiymetini anlar Allah yardimcin olsun meleginide senide opuyorum guzel yarinlariniz olsun
Yanilmiyorsam 2. Cizgi azda olsa var budurumda gebelik var derler insallahta oyledir ben olsam kosa kosa kan testi yaptirmaya bi dr a giderdim gonlunizce olsun insallah
Ciktim ben herkese iyi geceler
walla hayatım al benden de o kadar benim kocamında o kadar çok lüzumsuz arkadaşı varki anlatamam bide kendi arasında benimkilere kulp takarwalla ikizlerle hayat çok güzel ve yorucu pericim darısı başına diyorum mervecim ben gerçekleri yazdım benim koca süzme değil doğal öküz çünkü
walla hayatım al benden de o kadar benim kocamında o kadar çok lüzumsuz arkadaşı varki anlatamam bide kendi arasında benimkilere kulp takarwalla ikizlerle hayat çok güzel ve yorucu pericim darısı başına diyorum mervecim ben gerçekleri yazdım benim koca süzme değil doğal öküz çünkü
bana gelince evli kadının arkadaşı olmaz bilmm ne uyuz oluyorum
aynen canım ya bugün diyorumki bebişler biraz daha büyüsün ben yeniden çalışmaya başlıycam demezmi ne gerek var otur çocukları büyüt sen paraya ihtiyacımızmı var
Canım ben 3 saatte bir önce emziriyorum sonra 90 cc mama veriyorum. Arada bir 120 cc veriyorum çok acıkmışsa. Bu ayın sonunda 120 cc ye tam geçicem.
slm kızlarrr nberr rumuzcum sen de bendensin herkes aşkım cnm yazmş ben de ömür törpüsü akloma geldi baştan dedm sonra tatlı bela daha uygun
valla benim çalışmam şart benimkine kalsa çalıştırmaz ama yetmeyince çalışmak şart oluyo
bende öyle yapayım o zaman sağol canım cevap yazdıgın için buarada beste nasıl oldu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?