Herkese merhaba
Kızlar Bebişimin karyolası geldi Ama bir sorunum var yatağınıda karyolayla bir aynı yerden aldık ve tek çeşit vardı.
Standart bildiğiniz şilte ama bana çok sert geldi ve içim hiç rahat etmeyecek bebeğimi onda yatıramam.
Zaten karyolasıda kenarı asansörlü olduğundan çok derin.
Üzerine ince ikinci bir yatak alak istiyorum
Park yatakların içine konulan yataklar gibi ince birşey olacak.
Ama malzemesi ne olmalı süngermi visko mu yada pamuktan veya yündenmi olmalı bir fikir verin bana.
Sizin bebeişlerin yatakları nasıl?
slm kızlarrr nberr rumuzcum sen de bendensin herkes aşkım cnm yazmş ben de ömür törpüsü aklıma geldi baştan dedm sonra tatlı bela daha uygun
Evet canım gelişme çağındalar şimdi sende öyle yap
Beste iyi şükürler olsun ateşi düştü gülmeye başladı bitek öksürüğü var işte ben kötüyüm ama 39 dereceydi ateşim yeni düşmeye başladı
Kızlar bu arada bizim evde kesin bişey var. 4 gündür teyzemdeyim kocam eskisi gibi ilgili güler yüzlü ekstra aşık bana. Normalde o kadar iyi bir insandır ki bana tapardı. Parmağımın ucu kesildi diye anasının burnundan getiren adamı bi kaç aydır tanıyamıyodum. Şimdi yine eskiye döndü çok özlemişim bu hallerini. Acaba bizim evde büyü falan mı var.
Evet canım gelişme çağındalar şimdi sende öyle yap
Beste iyi şükürler olsun ateşi düştü gülmeye başladı bitek öksürüğü var işte ben kötüyüm ama 39 dereceydi ateşim yeni düşmeye başladı
Kızlar bu arada bizim evde kesin bişey var. 4 gündür teyzemdeyim kocam eskisi gibi ilgili güler yüzlü ekstra aşık bana. Normalde o kadar iyi bir insandır ki bana tapardı. Parmağımın ucu kesildi diye anasının burnundan getiren adamı bi kaç aydır tanıyamıyodum. Şimdi yine eskiye döndü çok özlemişim bu hallerini. Acaba bizim evde büyü falan mı var.
hayatım ben de belisin yatagını gidip alcam yarın o da oyle çok ii bi yatak degl ama bana arkdasım guzel bi fikir verdi bldgmz pamuk yorganlar var blrsn bebek yorganları annem bana yaptrmş getrcek onu onu yatagn ustune koycam ohh mis gibi pamuk o hem sıcak tutuo hem de yumşack zaten o pamuk yorgan ortulmuo pek bebşlere agır gelıo battnye olcak usutnde alttan da ısıtmalı olcak yorgann sayesnde yoksa dogru o yataklar sertmiş gerçekten de ...ben yanma aldgm beşiğin de üsütne koycam bi yorgan ...
meganmm biz de yarın almaya gdıorz odasını ve arabasını
Canımmmmm çok sevindim inşallah birdaha sizden uzak olsun öyle günler Allah mutluluğunuzu daim etsin.
mama verince toparlndı yawrum çok şükür aptamil içmedi ama bebelacda içmedi sma gold a bayıldı.inşllh eşin hep böyle kalır canım hatta daha iyi olsun allah nazarlardan korusun
özlemim bocalama yaşamş olablr o da bebiş demek yepyeni bi yaşam demek cunku toparlamasına sevndm bundan sonra da hep boyle dvm etsn inşşş
ama büyü de olablr nazar da bol bol nas felak en guzel ilacyımş cnm ...
Duygum aynen bizim yatakta kalitesiz ve üzerine birşey şart.Bende pamuk ince bir yatak yaptırayım diye düşündüm ama yumuşak olucakya internette bebeklerin yatağı yumuşak olmamalı boğulabilir yazıyor Allah korusun o yüzden korktum kafam çok karıştı ama bebeğimi öyle yatıramam içim hiç rahat etmeyecek üzerine birşey mutlaka konulmalı ama ne:44:
Benimki geldi kurduk bak albüm yapayım resimleri ekleyim.
ne yapıooon ztarm cnmm başladn mı alşverşlere anlat hele bakimm neler aldnn
duygummm
napim canim ya az biseyler kaldi. kiyafet daha almicam mesela..
bebegin yatagini alicaz iste , dolabi geldi, baya birseyi tamamlandi da cok ufak tefek eksikler kaldi. yavas yavas halledicez insaallah..
siz naptiniz kuzularin ihtiyaci bitti mi??
yakin zamanda yatagi almayi dusunuyorum ama birde begenmezsem ya da aklima yatmazsa en azindan zaman varken geri yollarim baska bisey bakarim..
cnm pamuk çok yumuşak olmaz tam idealdir aslnda bnm annemde pamuk bi şilte de varmş onu da koyablrm ben bakıcam duruma sen de o tarz bşey koyablrsn hiçbşey olmaz kuzucm elyaf gibi degl ki pamuk hiçbi tehlkesi yok korkma resmleri beklıorm cnmcmmm
Siz anlatın ben okuyorum malum bizde aynı tas aynı hamam
ama sizler iyi oldukca mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?