Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayatım ben de belisin yatagını gidip alcam yarın o da oyle çok ii bi yatak degl ama bana arkdasım guzel bi fikir verdi bldgmz pamuk yorganlar var blrsn bebek yorganları annem bana yaptrmş getrcek onu onu yatagn ustune koycam ohh mis gibi pamuk o hem sıcak tutuo hem de yumşack zaten o pamuk yorgan ortulmuo pek bebşlere agır gelıo battnye olcak usutnde alttan da ısıtmalı olcak yorgann sayesnde yoksa dogru o yataklar sertmiş gerçekten de ...ben yanma aldgm beşiğin de üsütne koycam bi yorgan ...

Canımmmmm çok sevindim inşallah birdaha sizden uzak olsun öyle günler Allah mutluluğunuzu daim etsin.

mama verince toparlndı yawrum çok şükür aptamil içmedi ama bebelacda içmedi sma gold a bayıldı.inşllh eşin hep böyle kalır canım hatta daha iyi olsun allah nazarlardan korusun

meganmm biz de yarın almaya gdıorz odasını ve arabasını

Duygum aynen bizim yatakta kalitesiz ve üzerine birşey şart.Bende pamuk ince bir yatak yaptırayım diye düşündüm ama yumuşak olucakya internette bebeklerin yatağı yumuşak olmamalı boğulabilir yazıyor Allah korusun o yüzden korktum kafam çok karıştı ama bebeğimi öyle yatıramam içim hiç rahat etmeyecek üzerine birşey mutlaka konulmalı ama ne:44:

Benimki geldi kurduk bak albüm yapayım resimleri ekleyim.

özlemim bocalama yaşamş olablr o da bebiş demek yepyeni bi yaşam demek cunku toparlamasına sevndm bundan sonra da hep boyle dvm etsn inşşş
ama büyü de olablr nazar da bol bol nas felak en guzel ilacyımş cnm ...

Canımmmmm çok sevindim inşallah birdaha sizden uzak olsun öyle günler Allah mutluluğunuzu daim etsin.

mama verince toparlndı yawrum çok şükür aptamil içmedi ama bebelacda içmedi sma gold a bayıldı.inşllh eşin hep böyle kalır canım hatta daha iyi olsun allah nazarlardan korusun

özlemim bocalama yaşamş olablr o da bebiş demek yepyeni bi yaşam demek cunku toparlamasına sevndm bundan sonra da hep boyle dvm etsn inşşş
ama büyü de olablr nazar da bol bol nas felak en guzel ilacyımş cnm ...

Âmin kızlar inşallah

cnm pamuk çok yumuşak olmaz tam idealdir aslnda bnm annemde pamuk bi şilte de varmş onu da koyablrm ben bakıcam duruma sen de o tarz bşey koyablrsn hiçbşey olmaz kuzucm elyaf gibi degl ki pamuk hiçbi tehlkesi yok korkma resmleri beklıorm cnmcmmm

benim herifde dün gece yatarken iyiki varsınız dedi hayret ettim kim diye sürdum kızım ve sen dedi inandırıcı gelmedideama bizim tarlafaresindede gelişmeler var

Siz anlatın ben okuyorum malum bizde aynı tas aynı hamam
ama sizler iyi oldukca mutlu oluyorum

ne yapıooon ztarm cnmm başladn mı alşverşlere anlat hele bakimm neler aldnn

duygummm

napim canim ya az biseyler kaldi. kiyafet daha almicam mesela..

bebegin yatagini alicaz iste , dolabi geldi, baya birseyi tamamlandi da cok ufak tefek eksikler kaldi. yavas yavas halledicez insaallah..

siz naptiniz kuzularin ihtiyaci bitti mi??

yakin zamanda yatagi almayi dusunuyorum ama birde begenmezsem ya da aklima yatmazsa en azindan zaman varken geri yollarim baska bisey bakarim..

anam ben geldim topikteki kullanici sayisina bak

ugursuz muyum neyim yani anlamadim

ozlem bisey diyimmi canim buyu olabilir bence de yani hersey olabilir valla. su hayatta aklimiza gelmeyen basimiza geliyor yani ..

kuzum ben bakım ihtyçlarını falan netten aldım hep kıyafet de karşma çıktıkca aldm ama çok bi kıyafet almadm ben
şekerlerini falan yaptrdm biblolu biblolu
yarın gdıorz odasını ve arabasını alcz arabasını travel sistem alcagm için şimdiden alcam ben yani oto koltugu da olan anakucakları var ya onnla brlkte arabasını da almş olcam
hee bugun perdesini gttm begendm olcu aldılar haftaya gelp takacaklar
odasını da bi ay sonraya gun verip gelp kuruolar işte o da kuruldktan sonra kalan yere gore halı alcam şimdi büyük olur küçük olur tam kafamada olştramadm çok büyük bi halı almıcam zaten he bi de netten yatak odam için de küçük bi beşk alcam ilk aylar yanmda olcak allahımn izinyle ececik

Bende pamuktan ince bir şilte yaptırayım o zaman.Resimleri eklemeye çalışıyorum albüm açtım ama çok yavaş yükleniyor.

Kızlar fotoları ekledim bebişin karyolasını yatağımın yanına koyduk yatak odasına.O yüzden şimdilik odası yok.
Diğer fotolarda annemin ördüğü battaniyeler ve yeni aldığım başka bir battaniye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…