Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Megan cnm cok beyendim Hersey hazır bi prenses kalıyor geriye

ztarım seninde az kaldı daha dün gibi ya hepinizin ilk zamanları hatırlıyorum

neslihan slm nolsun işte ayaklarımı uzattım sohbeti okuyorum,yrn kaçta gelcen doktordan

sen ne yaptın meganm wın işini aldn mı net mi baglandı?

Bizim bina yeni olduğundan türk telekomun kutusu yokya onun için oyalıyorlar ama gelicekmiş bu ay içinde bizde vın ı biraz erteledik çünkü 1 yıl taahütlü
Annemlerle biz altlı üstlüyüzya vın işimizi görmeyecek 4 ayrı bilgisayar var o yüzden şimdilik cep tel. ile idare ediyorum.Bağlanacak yakında.

Randevu 4de eşime çok kızdım o saate almış diye ama adam ne yapsin o saat boşmuş sadece 5bilemedin 6gibi haber veririm mutlaka bacılarıma

oh oh sen baya bi kolaylamissin islerini.

bizim burda perde ve hali derdi yok. ben kucuk besiklerden de almicam burdakiler iyice kucuk simdi sadece 3-4 ay kullanabilirim. ben bi 6 ay beraber kaliriz diye dusunuodum. o yuzden bebegin karyolasini direk bizim odaya koycam. daha sonra odasina gecircem iste.

oyle duygum ugrasioz kendi capimizda Rabbim guzel gunlerde kullanmayi da nasip etsin.

bende travel sistem aldim cunku oto koltugu zaten yasal olarak mecburi kullanilmasi gerekiyor.

Bende pamuktan ince bir şilte yaptırayım o zaman.Resimleri eklemeye çalışıyorum albüm açtım ama çok yavaş yükleniyor.

burdaki yataklarda cok sert lovely im ama zaten sert yatak saglikli benim bildigim bebek icin

Canım çok teşekkür ederim hilalim

herşeyin çokk cici meganm çok begendm ii gunlerde kullanın hepsini inşşşşşşş
ben de odasını döşeyim koycam fotolarını inş

Ztarım herkes öyle diyor sert olmalı diye ama benim içime birtürlü sinmiyor üzerine kesin ince birşey daha alıcam ancak öyle içime sinecek.

Ztarım herkes öyle diyor sert olmalı diye ama benim içime birtürlü sinmiyor üzerine kesin ince birşey daha alıcam ancak öyle içime sinecek.

kis alemsin ha

ben daha yataga ellemedim ama cok sert oldugunu biliyorum arkadaslar soylediler.

annem mudahele eder mi bilmiyorum ama ben dusunmuyorum herhangi birsey eklemeyi. bakalim.

biraz yumustmaktan da bi zarar gelmez sanirim. bence arastir yine de..

hilalim canim benim dua et canim insaallah hayirlisiyla sagsaglim kucagimiza da aliriz insaallah.

darisi da basinica hayirlisiylaaa

herşeyin çokk cici meganm çok begendm ii gunlerde kullanın hepsini inşşşşşşş
ben de odasını döşeyim koycam fotolarını inş

Sağol duygum inşlalah bekliyorum senin fotolarıda.

Kızlar ben çıkıyorum bugün gündüz dışarı çıktık yorulmuşum sırtım ağrıyor biraz erken yatayım.Hepinizi öpüyorum.

Mesajımı okuyan olursa şu alttaki aşkımla 178. günümüz vs. yazan ticker lar nasıl yapılıyor biri bana özel mesaj atarsa süper olur

lovely im bende begendim bebisin karyolasini kuzular iclerinde saglikla, guzel gunlerde huzurla uyusunlar insaallah

sende benim gibi dusunmussun bende kendi odama almayi dusunuyorum karyolasini ama benim odam cok kucuk odayi da ayarlicam mecburen

Canım ya bu fotolar nerde göremiyortmda
Canım benim adımın üzerine tıkla rofilimde albümler kısmında
Araştırıcam biraz daha ama en azından diyorum şu park yatakların içindeki ince yataklardan mı alsam üzerine ek olarak:44:

anladm cnmcm benm buyuyen karyola olcak onlar da çok büyük oluo ondan ben drek odasına koycam aslnda bnm de beşk çok büyük olmucak ama yaz sonu gibi ben yavaş yavaş odasına alştrmaya çalşçam bakalm ... ay ya zaman gectikçe daha bi heyecanlanıorm ben Rabbim saglıkla kucagmza almayı nasip etsn Allahım tümm isteynlere tezz tezz zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşş bu topkte boyle hamiş hberlerine yne ardı ardına sevnelim inşşşşşşşşşşşş

Kızlarrrrr
Rüzgar yakamı asılıyo içeri bakıyo cünyır sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…