Kızlar ben geldim naber
Bende pamuktan ince bir şilte yaptırayım o zaman.Resimleri eklemeye çalışıyorum albüm açtım ama çok yavaş yükleniyor.
Eki Görüntüle 602469
bu daha iyi bi boyut sanırım, tam yapamıyorum kusura bakmayın.
Hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.
sen ne yaptın meganm wın işini aldn mı net mi baglandı?
Çok şükür iyiyim kocayı uyutup geldim yarın da kesemizi görürsek çok iyi olacagim
Megan cnm cok beyendim Hersey hazır bi prenses kalıyor geriye
ztarım seninde az kaldı daha dün gibi ya hepinizin ilk zamanları hatırlıyorum
neslihan slm nolsun işte ayaklarımı uzattım sohbeti okuyorum,yrn kaçta gelcen doktordan
kuzum ben bakım ihtyçlarını falan netten aldım hep kıyafet de karşma çıktıkca aldm ama çok bi kıyafet almadm ben
şekerlerini falan yaptrdm biblolu biblolu
yarın gdıorz odasını ve arabasını alcz arabasını travel sistem alcagm için şimdiden alcam ben yani oto koltugu da olan anakucakları var ya onnla brlkte arabasını da almş olcam
hee bugun perdesini gttm begendm olcu aldılar haftaya gelp takacaklar
odasını da bi ay sonraya gun verip gelp kuruolar işte o da kuruldktan sonra kalan yere gore halı alcam şimdi büyük olur küçük olur tam kafamada olştramadm çok büyük bi halı almıcam zaten he bi de netten yatak odam için de küçük bi beşk alcam ilk aylar yanmda olcak allahımn izinyle ececik
Bende pamuktan ince bir şilte yaptırayım o zaman.Resimleri eklemeye çalışıyorum albüm açtım ama çok yavaş yükleniyor.
neslihan slm nolsun işte ayaklarımı uzattım sohbeti okuyorum,yrn kaçta gelcen doktordan
İnşalalh yarın hayırlısıyla görürsün keseyi
oh oh sen baya bi kolaylamissin islerini.
bizim burda perde ve hali derdi yok. ben kucuk besiklerden de almicam burdakiler iyice kucuk simdi sadece 3-4 ay kullanabilirim. ben bi 6 ay beraber kaliriz diye dusunuodum. o yuzden bebegin karyolasini direk bizim odaya koycam. daha sonra odasina gecircem iste.
oyle duygum ugrasioz kendi capimizdaRabbim guzel gunlerde kullanmayi da nasip etsin.
bende travel sistem aldim cunku oto koltugu zaten yasal olarak mecburi kullanilmasi gerekiyor.
burdaki yataklarda cok sert lovely im ama zaten sert yatak saglikli benim bildigim bebek icin
Ztarım herkes öyle diyor sert olmalı diye ama benim içime birtürlü sinmiyor üzerine kesin ince birşey daha alıcam ancak öyle içime sinecek.
Ztarım herkes öyle diyor sert olmalı diye ama benim içime birtürlü sinmiyor üzerine kesin ince birşey daha alıcam ancak öyle içime sinecek.
herşeyin çokk cici meganm çok begendm ii gunlerde kullanın hepsini inşşşşşşş
ben de odasını döşeyim koycam fotolarını inş
Canım benim adımın üzerine tıkla rofilimde albümler kısmındaCanım ya bu fotolar nerde göremiyortmda
Araştırıcam biraz daha ama en azından diyorum şu park yatakların içindeki ince yataklardan mı alsam üzerine ek olarak:44:kis alemsin ha
ben daha yataga ellemedim ama cok sert oldugunu biliyorum arkadaslar soylediler.
annem mudahele eder mi bilmiyorum ama ben dusunmuyorum herhangi birsey eklemeyi. bakalim.
biraz yumustmaktan da bi zarar gelmez sanirim. bence arastir yine de..
hilalim canim benim dua et canim insaallah hayirlisiyla sagsaglim kucagimiza da aliriz insaallah.
darisi da basinica hayirlisiylaaa
oh oh sen baya bi kolaylamissin islerini.
bizim burda perde ve hali derdi yok. ben kucuk besiklerden de almicam burdakiler iyice kucuk simdi sadece 3-4 ay kullanabilirim. ben bi 6 ay beraber kaliriz diye dusunuodum. o yuzden bebegin karyolasini direk bizim odaya koycam. daha sonra odasina gecircem iste.
oyle duygum ugrasioz kendi capimizdaRabbim guzel gunlerde kullanmayi da nasip etsin.
bende travel sistem aldim cunku oto koltugu zaten yasal olarak mecburi kullanilmasi gerekiyor.
burdaki yataklarda cok sert lovely im ama zaten sert yatak saglikli benim bildigim bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?