Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

lovely im bende begendim bebisin karyolasini kuzular iclerinde saglikla, guzel gunlerde huzurla uyusunlar insaallah

sende benim gibi dusunmussun bende kendi odama almayi dusunuyorum karyolasini ama benim odam cok kucuk odayi da ayarlicam mecburen

Sağol canımmmm inşallah.Allah heimizinkini sağlıcakla gelip husurla kullanmayı nasip etsin eşyalarını.Benim yatak odamda çok küçük fotolarda göründüğü gibi işte yatak baş ucunda bebeğin karyolası karyolanın karşısında kalan duvarda dolabım var yatağın ayak ucunada komidinleri sıkıştırdım.Aynalalı makyaj masamda sığmadı odaya girişe çıkardım mecburen.

Canım benim adımın üzerine tıkla rofilimde albümler kısmında

Araştırıcam biraz daha ama en azından diyorum şu park yatakların içindeki ince yataklardan mı alsam üzerine ek olarak:44:

kis o ne ise yarar ki zaten incecik. sen cok dert etme canim bebegin sagligi icin o onemli. onlar her halukarda rahat ediolar zaten sen kendin gibi sanma onlari..

benimki de oyle canim daha sonra tek kisilik yataga falan donusturebiliosun. ay cok kafam karisik yaaa :26::26:

yoksa diyorum ki park yatak mi alsam .. zaten turkiyeye geldigimizde de ihtiyac olacak. oraya buraya gezerken nerde uyuyacak cocuk ?

ama onlar da saglikli mi bilemiyorum ki :26: cok kafam karisik :44:

Eeee gamze erkek adam oldu artık:):)oyyy biraz büyüsün kıskancak bile seni hemde babasından

Kızlar ben kaçtım oturamıyorum daha fazla öptüm hepinizi iyi geceler.

park yatagı ben de düşündüm ama ne bleym ya bübüyen karyola daha mantıklıgeldi sonradan
ama senn türkiyeye gelme durumn da varsa ama ordan buraya gelcek burda kurulcak falan o da zahmetli olmaz mı yaza gelceksn tr ye çok sorun olmaz yatacak yer ya olmadı burdan ayalarsln bi park yatak ucuzlardan sen en iisi evine büyüyenlerden al ztarm

valla burdakiler bir katlaniyor ufacik yer tutuyor hemen oyle tasinabilir birsey yani. tr dekiler nasil bilmiyorum ki :44:

ucretleri nasil pekii

Ztarım hayırlısıysa kolayca alırverin hepiniz inş.benimkide hayırlısyda gelsinnnn

neslihan daha neler var bizde sen bide hunileri taktıgımızda gör ,koparsın kopar uzun zmn oldu artık herkes birbirini az çok tanıyor iş güç evlilik kocalar yeme içme bebek her türden muhabbet var bizde

sen ne zaman yimirtliyon kiz

Süper mis ya kafama göre arkadaşlar buldum

Ztarım bugün 12 .günüm yani yeni başladık ama ovu baya kızarıktı kocama da dedim bu ara erken gel diye aaaa izin alıyım o zmn diyo vur dedim öldürdü,,iznini ertelemek zorunda kaldık eger cıkabilirsek haftaya annemlere istanbula gitcez
ama genel olarak keyfim yerinde

ya varya senin beyinin masallahi var soylim

benimki kendini damizlik gibi hissediyormus, ona soylemesem daha iyiymis falan havalarindaydi yani..

e bir gun soylemezsen bu adam bu is rutine binince anliyor zaten. seninki dersine iyi calisiyor.

annenlere de gidebilirseniz ne guzel olur senin icin.. insan evdiklerinin yanina gidince sanki bir terapi gecirmis gibi rahatliyor

Kızlar ben cikiyorum hepinize güzel ve tatlı ruyalar bay

Ztarım sorma yaa ben bunca zmn ovucan yaptım hic söylemedim eşime ben hep ayarladım ortamı bi şekilde
neyse bl gün wc de unutmusum sordu bu ne diye anlattım şimdi soruyo yaptın mı nasıl cıktı isteyken gecen msj attı halvet varmı die?bu akşamda kzıyo resmen ayaklarını öyle yapma lyice tepeye uzat öyle oluyor diyo
adamlarıda zıvanadan cıkardık yani ama yok hiç şikayeti halimizden memnunuz

evt annemleri arkadaşlarımı cok özledim bakalım gitcez heralde

of yaa mıncıklayısım var rüzgarı şoyleee azcıkk

tadı damağında kaldı dimi

Eeee gamze erkek adam oldu artık:):)oyyy biraz büyüsün kıskancak bile seni hemde babasından

şimdide kıskanıyo zaten adam isyanlarda valla babasına inat yapıyo zaten herşeyi elini koynumdan içeri sokuyo babası bakana kadar bagırrıyo bakınca adama sırıtıp bide içeri bakıyo

Herkese iyi geceler bende kacıyorumm
gamze rüzgarın elini oraya atması tamamen duygusal:)cam sildirdim ya burda felaket yagmur yagıyor ne güzel dimi

kiyamam ya cok seviyo bebekleri demistin zaten ondan bu kadar cabasi.

neyse kizlar bende cikiyorum gorusuruz daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…