Kızlar ruzgarın heryerı kabardıege unıye gıttık saat 7de dr alerjı ne yedı ddı valla ekstra bısey vermedım sadece corbasına balkabagı koydum dedım tamam ona alerjısı var dedı surup yazdı alerjı ıcın
yok ya nazara geldı oglum yuzu fılan kıpkırmızı ogluma nazar duası okurmusunuz yarında camı hocasına goturcem bı okusun uflesın dr soy cocugu dedı soydum mıncırdı durdu ben bu cocuga pece takacam artık her goren sarkıyo bebabasıda kızıyo senın yuzunden nazar oluyo dr soy dedıyse soyman mı lazım demez mı
napım kızlar o kabaran yerlere ben uyuyo gercı ama fıkrı olan var mı
Ayyy Özür Dilerim yaa eğer benim nazarım değdiyse :S Ama hep Maaşallah dedim :S Vallahi bak. Hiç kötü gözlede bakmadımki nazar değsin Benden değildir yaaaa. İnan hep Maaşallah dedim. Bence resminide kaldır herkesler görüyo. Nazar değmicek gibi değil maşallahh. Tosuncuk hey Yarabbim :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gamze geçmiş olsun rüzgara bence de nazar değiyordur canım yaa maşallah binlerce maşallah rüzgar bebeğe
inşallah çabucak atlatsın artık bebeğim yaa..
Günaydınnn
Ama böyle olmaz ki yaaaa nerde bu topik bakiim
neyse ben iş yapayım azıcık kimseler bana cvp vermiy artık zaten...
2. cizgi baya var bence hamılesınhayırlı olsun bat günü tekrarla yıne de
aysunn
Kız
sana didim ben aysunn didimdi ya ben..
('ben'in karesi,kübü,5. kuvveti)
onca umut yine boşa çıktı
göğüs hassasiyetim başladı hemde herzamankinden adet geliyor kızlar oysa dünden beri belim ağırıyordu acaba belirti mi diye ne heveslendim ama nerdeee
şuan içimden geçenleri yazsam o kadar kızarsınız ki
he yaaa demişin ya megim ben görrmemişim
tebrik ederim canım alalh sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..kan testiyaptrdım arkadaşlar evet hamileymişim:))) batıma 3 gün varken değerim 30 çıktı.
onca umut yine boşa çıktı
göğüs hassasiyetim başladı hemde herzamankinden adet geliyor kızlar oysa dünden beri belim ağırıyordu acaba belirti mi diye ne heveslendim ama nerdeee
şuan içimden geçenleri yazsam o kadar kızarsınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?