Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayyy ztarım gitmeden şöyle anlatayım geçen yeni dogan yegeni özledik üsenmedik haftaya görmeye gittik tam cıkarken ellerini öpüyordu kücük pamaukcuk vardı bebegin elinin arasında böyle minnacık ay benimki diyoki ablası ve eşine sosyal hizmetleri arayalım hilal bunlar bakamıyo bu çocuga biz alalım bunu at çantaya diyor

aklıma geldikçe gülüyorum hala

Ayyy Özür Dilerim yaa eğer benim nazarım değdiyse :S Ama hep Maaşallah dedim :S Vallahi bak. Hiç kötü gözlede bakmadımki nazar değsin Benden değildir yaaaa. İnan hep Maaşallah dedim. Bence resminide kaldır herkesler görüyo. Nazar değmicek gibi değil maşallahh. Tosuncuk hey Yarabbim :))

kız sabah sabah guldurdun beni niye ustune alındın sen du arkadaş ekliyeyim senide özel albümdekilerede bak ama masallah de

Gamze gecmis olsun tatlim simdi daha iyidir umarim. Internetim yok giremiyorum insallah herkes iyidir opuldunuz........

Günaydınnn
Ama böyle olmaz ki yaaaa nerde bu topik bakiim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gamze geçmiş olsun rüzgara bence de nazar değiyordur canım yaa maşallah binlerce maşallah rüzgar bebeğe
inşallah çabucak atlatsın artık bebeğim yaa..

gamze bu 5. element dediğin sobalarda yakılan haniiii ormanda kesilen gibi bişey olmasın be
ay deliriciiimmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gamze geçmiş olsun rüzgara bence de nazar değiyordur canım yaa maşallah binlerce maşallah rüzgar bebeğe
inşallah çabucak atlatsın artık bebeğim yaa..

aysunn

offf temizlik günü bugün havada güzel kalkabilirsem temizliğe başlıcam

kızlar arada xxDerinxx'in yemek topiğine pişirdiklerinizi eklesenize

Son düzenleme:
bu iş yerindeki kotagil canavarı beni canımdan bezdirdi

neyse ben iş yapayım azıcık kimseler bana cvp vermiy artık zaten...

kan testiyaptrdım arkadaşlar evet hamileymişim:))) batıma 3 gün varken değerim 30 çıktı.

ne güzelll
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
burda gebe kalanlara ve doğuranlara havai fişek patlatıp kutluyoruz biz

onca umut yine boşa çıktı
göğüs hassasiyetim başladı hemde herzamankinden adet geliyor kızlar oysa dünden beri belim ağırıyordu acaba belirti mi diye ne heveslendim ama nerdeee
şuan içimden geçenleri yazsam o kadar kızarsınız ki

kızmamız değil önemli olan,senin o düşüncelerle kendini üzüyor olman kızdırır daha doğrusu üzer..
benim de olmuyor bak..
bulacaz bi çaresini.. üzülmek yokkkkk

he yaaa demişin ya megim ben görrmemişim

dedim tabiii kuzumaaysunum didim

kan testiyaptrdım arkadaşlar evet hamileymişim:))) batıma 3 gün varken değerim 30 çıktı.
tebrik ederim canım alalh sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..

o içinden geçenleri tahmin edebiliyorum canım.her ay benimde aklıma geliyo..
ama umutsuzluğa izin verme yok
inşalalh gelicek bizim nazlılar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…