Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu ay hiç stres yapmadım gerçekten ne klomen ne çatlatma iğnesi ne 4 tane yumurta ne de her fırsatta ettiğim dualar olmadı işte yine olmadı ben yoruldum benim için başka bi çare yok elimden başa hiçbişey gelmez bu benim içi gerçekleşmicek bi hayalmiş bi süre gelmicemkızlar hepiniz hakkınızı helal edin

uzaklaşmak istemeni anlıyabiliyorum..
ama keşke uzaklaşmasan diyorum..

canım bak ne zaman gelir ne zaman olur hiç belli olmaz..şimdi seni çok iyi anlıyorum moralin bozuk hiç hamile olamayacakmışsın gibi geliyor..
ama zaman herşeyin ilacı her ay yeniden umut yeşerecek içinde..o umut olmasa yaşayamayız zaten

neden öyle düşünüyorsun ki hem..bak benimde olmuyor 2 yıldır..ama bıkmıyorum usanmıyorum eşimde tek sperm bende tek yumurta kalana kadar Allahta maddi manevi güç verdikten sonra deneyeceğim prensesim tüp bbek..

sen tedavi görüyrmusun unuttum kusura bakma..tüp yada aşılama denedin mi??

Günaydınnnn
şakrep coook tebrik ederim
perim adet olmadın daha son ana kadar hep umut vardır bunu unutma lütfenn

bende şöyle bişey yaptım sabah 7 de eşim işe giderken girdim wc ye,sonra uyudum 11 dogru uyandım ovucan yaptım hani uykudan kalkınca yapınca degiştiriyordu sanırsm,gündüzde ciş tutma cok zor oluyor ya

bende çiş tutamazdım hiç 2 saat sonra yapardım ovucanı ozamanda çıkıyor ama çift çıkacaksa..

inş.bu ay gelir bebişin hilal
ben ovucanı bıraktım epey oluyo

Kızlar hepinize günaydın ya canım bu gece sabaha kadar ağrı çektim karnından ama kötü bir ağrı olmadığını biliyorum yine de korkutm bana bugün dua edin lütfen kontrol var da

Canım benim lütfen böyle karamsar olma rabbim en doğru zamanda verir sana da belki senin için şimdi böylesi hayırlı öyle düşün bak bu benim 4.hamileliğim 3tanesi düştü ama sabredip beklemekten ve umudu kaybetmemekten başka çare yok hayatim kendini isyana atma şeytana uyma rabbim in gücüne gider kıyamam sana allah im tez zamanda versin muradini

Aysunum işte akşma bi daha yapcam
dün yaptık hergünde cok yorucu oluyor beee

neslihan rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş her sey güzel olur

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım..
neden düşük oluyor peki pıhtılaşma problemi falan mı var bakıldı mı hiç?

ben 2 yıl boyunca 1 kere bile hamilelik yaşamadım...
aslında öyle aman aman bir problemimzde yok nasip kısmet diyorum..

inşallah Allahım bize de kısmet eder..
tüp bebek deneyeceğiz yeniden..
asla isyan etmiyorum moralim yerinde..
kk iyiki var buradaki arkadaşlarım iyi ki varlar..moralim iyi çok şükür..

ilk aylarda çok kötü oluyordum sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım gibi ama artık öyle değilim insanoğlu zamanla herşeye alışıyor

Aysunum işte akşma bi daha yapcam
dün yaptık hergünde cok yorucu oluyor beee

neslihan rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş her sey güzel olur

olsun olsun yoğun dönem bu aralar..
bebiş gelecek bebiş sıkı tutmak lazım
bugün çift çizgiyi görürsün inş hilalim

Sinirrr oldum benimkine
adam vitrinden bişey soruyor fiyatı ne diye..
benimki de atıyorum,25 liralık bişeye 10-11 lira diyo..
kafası nerde bunun acaba
noldu? karsız satış oldu tabii ki (zararına galiba ya)
sepet gibi otur iş yerinde ama karsız bi iş yap..
bana diyo ki sonradan,kafam karıştı ya,pardon

Son düzenleme:

perım canım ınan senı ole ıyı anlıyorumkı hatta ve hatta burdakı bı cok kısı bu yoldan gectı bu dostluklar bu yuzden bole sımsıcak kızıcaksın kırılcaksın ama pes etmek yok dur bakalım ben evlılıgımde 4 yılaa gıdıyorum burdada 2 .yıla hepberaber benım basladıgım zamankı butun arkadaslarım hamıle kaldı dogum yaptı masalllah onlara bende ılk klomen tedavımde cok yıkılmıstım ama yılmak yok dur daha ben ne klomen tedavılerı aşılamalr gerıde bıraktım napalım vaktı gelmmeıs rabbım ole takdır etmıs ama aysunumunda dedıgı gıbı sen ve esın bır olup gucunuz yettıkce durmak yok bak bıze yollar bıttımı tupbebek dıyoruz artık ama umudumuz gene var yapma ne olur ayrıca göğüs hassasıyetı sadece adet belırtısı degıl ben burdaoturdudm arkadaslarımın kafasını yedım olmadı dıyee agladım belırtılerım adet belırtısıydı kut ertesı gun hamıle oldugumu ogrendım kırmızılar gelmeden umut hep var ee nasıp olmadı gene olmadı rabbım hayırlı zamanda saglıklı uzun omurlu hayırlı evlatlar versıın cumlemıze dualarımız bır sen uzaklasmak ıstersen kendı kararın nası ıyı hıssedersen kendını ama ben yapamadım hep burdayım yazmasamda hep alttayım bılıyorumkı ben burda olsamda olmasamda butun arkadaslarım benı ozluyo ve merak edıyo sakın içine kapanma ve umudunu kaybetme unutma yasadıgımız her an yaklasıyoruz o gune ıns guzel gunler gelıcek canım benım hepımız için...

ama şöyle bişey de oldu;
o adamdan para kazanılmadı gerçi ama,arkadan 3 kişi daha geldi

olur arada dalgınlık megim ama sürekli dalgınsa zor olur zararına satış

ozimmmmmmmmmmm

Aslında benim sebebi yok testler normal çıktı kromozom sonuçları da bugün yarım çıkar tedbir için innehop kullanıyorum progestan ve folik kullanıyorum bakalım bugün ne çıkacak şu an 5.6günlük karnında hafif sancı var geliyor geçiyor saniyelik ama çok üsuttüm ben ondan dır diyorum rabbim sana da versin en güzelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…