Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

test sonuçların iyi çıkar canım inş..
sık sık kontrollerine gidiyorundur zaten bişey olmaz inş.Allahın izniyle..
ilk değil ki aysun bu..
çok sık da değil ama arada oluyor bu şekilde..
bana da sinir olmak düşüyor
Allah bol kazanç versin megim..
sıklaştırmazsa sorun olmaz bence arada dürt eşini fiyatları hatırlat

burdayım megim ben hep

aysunummmm canımmm yoldaşım benimmm

bende çok sık buralardayım da bazen tutuluyorum yazamıyorum okuyorum sadece ozim..

Aysun ozim ne güzel yazmışsınız evt bencede hepimiz yasıyoruz aynı seyleri arada bunların olması cok normal,biz hep burdayız birbirimize destek olmak için

neslihan bugün sana vakit gecmiyordur doktor saatine kadar dimi

meg acaba unutkanlık b vit eksikliginde de oluyor ben bi ara cok fenaydım sonra doktor vit.verdi düzeldim

meg acaba unutkanlık b vit eksikliginde de oluyor ben bi ara cok fenaydım sonra doktor vit.verdi düzeldim

hilalim olur mu olur valla b vit eksikliği..
gerçi 90 kilo adamda da olur mu vitamin eksikliği bilemiyorum yani

Sen diyorsun hilalcim ya sanki yelkovanla akrep birbirini tutuyor zaman gecmesin diye gıcık şeyler

Olabilir megim sadece yogunluktanda olabilir tabi
aile hekimi ne sorun bakalım

soralım evet..
evde b vitamini vardı,içireyim olmazsa :2:

biz yemeğe gidiyoruz eve..
3 öğün yeniliyor evde..

a-megin suçu ne,yazık ona
b-meg ne yapsın kaderine yansın
c-meg .oku yedi

durumum bu
menü düşünmek,pişirmek zor geliyor..
gittim

herşeye kızgınım bugün en başta kendime
neden insanların 2 gülücüğüne kanıyorumki neden arkandan dönen dolapların farkına varamıyorum
sinirlerim bozuk bugün benim ağzımdan çok güzel lafları alıp sonrasında bana karşı kullanılması artık beni çileden çıkarmaya başladı
ama şunu çok iyi anlıyorum sende varsa var yoksa tırnağın varsa başını kaşı ben ailem die var gücümle destek çıktığım insanlar neden benim yanımda değilde karşımda oluyolar utanmasam ağlıcam ya ben haksızlığa gelemiyorum gelemdiğim gibide biraz hakkımı savunmayı bilsem onuda bilmiyorum işte

neyse işte boş boş konuşuyorum ben bakmayın siz bana kimsenin canını daha fazla sıkmadan gitsem iyi olucak

Kız sen deli misin divane misin göğüs hassasiyeti sadece adette mi olur. Göğüslerin acıyo diye hemen hamile değilim diye teşhis mi koydun. Ben hamile kaldığım ay yorgan göğüslerime değince ağlıyodum, adet sancısından geberiyodum, 10 gün altımda pedle gezdim. Umudunu yitirme. Gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez.

kuzucuklar bi selam verip kaçıyım dedim. diğer kanallardan görüşmek isteyen olursa numara msn face gibi bilgilerimi özelden veririm muck çok
özlendiniz hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…