neyse işte boş boş konuşuyorum ben bakmayın siz bana kimsenin canını daha fazla sıkmadan gitsem iyi olucak
kuzucuklar bi selam verip kaçıyım dedim. diğer kanallardan görüşmek isteyen olursa numara msn face gibi bilgilerimi özelden veririm muck çok
özlendiniz hemde çok
nıye kacıyon kiıkı lafın belini kırsaydık ne zmn temelli gelcen özlüyoruz
kuzum işe girmeden çok zor uzun uzun kalmam. sanırım topiğin en aksi, en ilgi isteyen, en şımarığı benim oğlum. tuvalete bile zor gidiyorum
bu arada işden ayrldım
herşeye kızgınım bugün en başta kendime
neden insanların 2 gülücüğüne kanıyorumki neden arkandan dönen dolapların farkına varamıyorum
sinirlerim bozuk bugün benim ağzımdan çok güzel lafları alıp sonrasında bana karşı kullanılması artık beni çileden çıkarmaya başladı
ama şunu çok iyi anlıyorum sende varsa var yoksa tırnağın varsa başını kaşıben ailem die var gücümle destek çıktığım insanlar neden benim yanımda değilde karşımda oluyolar utanmasam ağlıcam ya ben haksızlığa gelemiyorum gelemdiğim gibide biraz hakkımı savunmayı bilsem onuda bilmiyorum işte
eminemm kim sıktı canını kızdırdı senineyse işte boş boş konuşuyorum ben bakmayın siz bana kimsenin canını daha fazla sıkmadan gitsem iyi olucak
kuzucuklar bi selam verip kaçıyım dedim. diğer kanallardan görüşmek isteyen olursa numara msn face gibi bilgilerimi özelden veririm muck çok
özlendiniz hemde çok
neyse işte boş boş konuşuyorum ben bakmayın siz bana kimsenin canını daha fazla sıkmadan gitsem iyi olucak
Sen diyorsun hilalcim ya sanki yelkovanla akrep birbirini tutuyor zaman gecmesin diye gıcık şeyler
zaten ben burdaken gelsen şaşardımkuzum beni bir iki pataklasan sanki rahatlarsın he
ya kafaya takmayım takmayım diyorum zorla taktırıyolar kayın valide sultanımız
eminemm kim sıktı canını kızdırdı seni
olmasa keşke ama oluyo işte aile içinde de bazen böyle durumlar..
inşallah büyük bir problem yoktur da düzelir canım..sıkm a canını herşey düzelir..
Emineeeee nolduuuu
pufy evt cok özledik siz lyi olunda
neslihan gecmez saatler bilirim ama az kalmış doktora sorcaklarını planla tabi aklında kalırsa
keske uzak durabılmek mümkün olsa
ben ınanıyorum onlarsız daha mutlu huzurlu olucaz ama kocam onlarsız yapamazmış
emınem anlıyorum seni dediğin gibi atsan atılmıyo malesef
nasıl ınsanlar var ya kımseye iyilık yaramıyo
kötülük yap senden iyisi olmaz ama
sıkma kendını demenın faydası yok içinden geldıği gibi ağla dök dağıt rahatla
olan yıne bıze oluyo kımsenın ruhu duymuyo o yüzden en önemlisi sensın
Emoşum bana annaat en iyisi eşşekte düşen misalibenimde düğümler boğazımda
nasıl mesafe koyayımki ben işteyken kızımla ilgileniyolar evlerimiz çok yakın günlük bizdeler zaten akşam yemeğini kendisi yapıyo yemek yendikten sonra gidiyolaroff nedir sizin bu kaynanalardan çektiğiniz yaaa
eminemm insan en zor zamanlarında en yakınlarından destek beklemeyecek te ne yapacak.
eşinin anne babası onlarda destek olmayacaklarsa hiç olmasınlar yaaa
mesafe olarak yakınsınız sanırım .değil mi.
vallahi bizde ayrı şehirlerdeyiz de kötü bişey yaşamadım şükür..yakın olmak zordur tahmin ediyorum..
uzak tutmaya çalış canım kendini..yda eşinin ailesinden nazının geçtiği birileri yok mu al karşına anlat..
sen üzüleceğine onlar üzülsün..içine atma
patladığım zamanda oldu hillaim ama ne fayda kendi benden baskın çıktı yapmadığı hakaret kalmadı neyse derine inersm daha kötü olucam ben unutmaya çalıştıkça birşekilde su yüzüne çıkartıyolar işteEmine bence cok içine atmışsın ve bu hiç iyi degil bazen patlaman gerekiyorsa patlamalısın sabır taşı olmaya calışma,gerçekten diyorum ben cok yakınım olan biriyle bu tarz bisey yasadım hep sustum kırmak istemedim ama hep sömürüldüm sonra patladım ve rahatladım en azından içimdeki döktüm .bi kere sadece kendini düşün ve tepkini koy hissettir bak 2 gün sonra kıymete bincen
hayırlı uğurlu olsun az once bende kocamla kavga ettim
bırbırımıze girdik oh rahatladım
benım gıbısı var mı dedı bende sendn cok var herkesın kocası odun dedım
o zmn senın gıbı de cok vardır dedı ben de git bul o zmn dedım
ananız cok kıymetlıydı madem nıye bizi aldınız ( genel olarak dedım bunu sizin adınıza da) dedım neymıs benımle evlenınce kıymetını anlamış
hayırlı uğurlu olsun az once bende kocamla kavga ettim
bırbırımıze girdik oh rahatladım
benım gıbısı var mı dedı bende sendn cok var herkesın kocası odun dedım
o zmn senın gıbı de cok vardır dedı ben de git bul o zmn dedım
ananız cok kıymetlıydı madem nıye bizi aldınız ( genel olarak dedım bunu sizin adınıza da) dedım neymıs benımle evlenınce kıymetını anlamış
Emine bence cok içine atmışsın ve bu hiç iyi degil bazen patlaman gerekiyorsa patlamalısın sabır taşı olmaya calışma,gerçekten diyorum ben cok yakınım olan biriyle bu tarz bisey yasadım hep sustum kırmak istemedim ama hep sömürüldüm sonra patladım ve rahatladım en azından içimdeki döktüm .bi kere sadece kendini düşün ve tepkini koy hissettir bak 2 gün sonra kıymete bincen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?