Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyse işte boş boş konuşuyorum ben bakmayın siz bana kimsenin canını daha fazla sıkmadan gitsem iyi olucak
eminemm kim sıktı canını kızdırdı seni
olmasa keşke ama oluyo işte aile içinde de bazen böyle durumlar..
inşallah büyük bir problem yoktur da düzelir canım..sıkm a canını herşey düzelir..
kuzucuklar bi selam verip kaçıyım dedim. diğer kanallardan görüşmek isteyen olursa numara msn face gibi bilgilerimi özelden veririm muck çok
özlendiniz hemde çok

selam pufyyy nazlı oğlun demek maşallah oğluna öp bizim için yanacıklarından kuzunu..

Emineeeee nolduuuu

pufy evt cok özledik siz lyi olunda

neslihan gecmez saatler bilirim ama az kalmış doktora sorcaklarını planla tabi aklında kalırsa

kuzum beni bir iki pataklasan sanki rahatlarsın he
zaten ben burdaken gelsen şaşardım
ya kafaya takmayım takmayım diyorum zorla taktırıyolar kayın valide sultanımız
ben ailem diye gizli saklı hiç birşey yapmıyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo die ne eşim ne ben ayrı gayrı yapmadık hiç bir konuda ama onlar çok güzel yapıyolar valla boğazım düğüm düğüm ya eşimde bende canla başla çalışıp uğraştık ama onlar ne yapıyo ayrı gayrı yapıyo ama eşşeklik bende bitürlü kurnaz olmayı beceremdim
kızları gelir bana atar tekmeyi arkamdan konuşur bana gıck vermeye uğraşır ya yıl 12 ay ben sebin yanındayım iyisinde kötüsünde kızkm işn rast gelsin demez atsan atılmıyo satsan satılmıyo en desteğe ihtiyacımız olduğu zamanlarda kendi evlatlarınada banad tekme atıyolar ya tabi açık açık değil üstü kapalı doluyum yaa valla çok doluyum kayınpeder desen ayrı hava sevmediğin herşeyi inadına yapar boğazım düğüm düğüm derdimi anlatacak aradım sabahtan beri kimse yok annemi aradım ablamları aradım hepsinin derdi başından aşkın anlatmadım susutum ama patlamak üzereyi herşeyi anlatmıyorum bunlara yüzeysel anlatmakta ban yakışmaz ama siz siz olun eşinizin ailesinden uzak durabilidğinizce durun kendi ailemi söyemiyorum zaten uzağım

Emineeeee nolduuuu

pufy evt cok özledik siz lyi olunda

neslihan gecmez saatler bilirim ama az kalmış doktora sorcaklarını planla tabi aklında kalırsa

yukarda nalattım hilalim

keske uzak durabılmek mümkün olsa
ben ınanıyorum onlarsız daha mutlu huzurlu olucaz ama kocam onlarsız yapamazmış

emınem anlıyorum seni dediğin gibi atsan atılmıyo malesef
nasıl ınsanlar var ya kımseye iyilık yaramıyo
kötülük yap senden iyisi olmaz ama
sıkma kendını demenın faydası yok içinden geldıği gibi ağla dök dağıt rahatla
olan yıne bıze oluyo kımsenın ruhu duymuyo o yüzden en önemlisi sensın

keşke kızdığımda tepkimi verebilsem olur olmaz şey için kalp kırmayayım diyorum sus emine diyorum sonunda kırılan ben oluyorum
kızımı bile utanmasa ben bakıyorum ben yetiştiriyorum die nisbet yapacak 15 tailde ben yerine kendisi plan yapıyo sormadan etmeden ben kızımla şuraya gidicem buraya gidicem die (benim kızımdan bahsediyo ) böyle nisbet yapar tarzda

Emoşum bana annaat en iyisi eşşekte düşen misali benimde düğümler boğazımda

Emoşum bana annaat en iyisi eşşekte düşen misali benimde düğümler boğazımda

yukarda anlattığım gibi gamzem sana neoldu canım ya bizim bu topik zincirleme kaza gibi bişey bebeler beraber hastalanır biz hepimiz birden dertleniriz yada hep birlikte kuduruduz sen anlat bakalımm sana ne oldu :26:

off nedir sizin bu kaynanalardan çektiğiniz yaaa
eminemm insan en zor zamanlarında en yakınlarından destek beklemeyecek te ne yapacak.
eşinin anne babası onlarda destek olmayacaklarsa hiç olmasınlar yaaa
mesafe olarak yakınsınız sanırım .değil mi.

vallahi bizde ayrı şehirlerdeyiz de kötü bişey yaşamadım şükür..yakın olmak zordur tahmin ediyorum..

uzak tutmaya çalış canım kendini..yda eşinin ailesinden nazının geçtiği birileri yok mu al karşına anlat..

sen üzüleceğine onlar üzülsün..içine atma

Emine bence cok içine atmışsın ve bu hiç iyi degil bazen patlaman gerekiyorsa patlamalısın sabır taşı olmaya calışma,gerçekten diyorum ben cok yakınım olan biriyle bu tarz bisey yasadım hep sustum kırmak istemedim ama hep sömürüldüm sonra patladım ve rahatladım en azından içimdeki döktüm .bi kere sadece kendini düşün ve tepkini koy hissettir bak 2 gün sonra kıymete bincen

nasıl mesafe koyayımki ben işteyken kızımla ilgileniyolar evlerimiz çok yakın günlük bizdeler zaten akşam yemeğini kendisi yapıyo yemek yendikten sonra gidiyolar
ama yinede ben suçu kendimde buluyorum mesafeyi korumayı bilemedim onlardan uzaklaşmak için başka memleketi kabul ettim ama onlar benden önce başladı evlerini toplamaya peşimden geldiler bu konuda eşimde suçlu
şimdi kalkıp başka biryere taşınsan yine gelirim diyor ben oğlumsuz yapamam diyor ben çalıştığım sürece ayrı takılmamızda imkansız gibi bişey ama çalışmayada mecburum keşke eşim rahatsız olmasaydı çalışsaydı bende kızımla ilgilenir evimde olurdum kimseyide evimin içine bukadar sokmazdım
patladığım zamanda oldu hillaim ama ne fayda kendi benden baskın çıktı yapmadığı hakaret kalmadı neyse derine inersm daha kötü olucam ben unutmaya çalıştıkça birşekilde su yüzüne çıkartıyolar işte

hayırlı uğurlu olsun az once bende kocamla kavga ettim
bırbırımıze girdik oh rahatladım
benım gıbısı var mı dedı bende sendn cok var herkesın kocası odun dedım
o zmn senın gıbı de cok vardır dedı ben de git bul o zmn dedım

ananız cok kıymetlıydı madem nıye bizi aldınız ( genel olarak dedım bunu sizin adınıza da ) dedım neymıs benımle evlenınce kıymetını anlamış

kazamız mubarek ola
madem anasın kıymetini anlamış paşamız gitsin aanasının dizinin dibinde otursun ozaman

A aaaaaaaaaaaa
lafları ağır kaçmış merve be,döv onu sen bi güzel de aklı başına gelsin..

Son düzenleme:

Kızlar ben geldim güzel haberlerim var size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…