Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ohhh ohhh masallah cnm ne güzel
2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarsın hep böyle pozitif ol her şey güzel olcak buna inan

Kesemizi gördük doktor şu an herşey çok iyi gidiyor dedi 15güm sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz iğneye devam 5.6günlük muş hesapta öyle anlayacağınız herşey şu anda çok güzel

süper haber bu
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

Son düzenleme:
darısı bize inşallahhh önce çift kırmızı çizgi görmek istiyhorum sonra keseyi sonra kalp atışlarını sonra yavrumun kendisini sonra doğum heyecanını yaşayıp yavrumu kucagıma almayı istiyorum söyleyin çok mu şey istiyorum

Eylül hosgeldinnn cok güzel bir sey istiyorsun kendinden bahset biraz kaç yasındasın daha önce gebe kaldın mı ?

Olacak olacak canım Eylülcüm

meg ben doktora gittim bana hayıt hapı verdi prolaktinle ilgili olarak doğal bir hap dedi ve içeriğine baktım hayıt varmış :) 33 olunca degerin dostinex vermek istemedi birde yumurtalarıma baktı 2 gün arayla 14cü güne göre istenilen büyüklükte degil dedi. adetin 2 ci günü gel bakalım tekrra dedi iğne vercekmiş gelişmesi için?? kafam karıştı ya

Eylül hosgeldinnn cok güzel bir sey istiyorsun kendinden bahset biraz kaç yasındasın daha önce gebe kaldın mı ?
hoşbulduk canımmm

26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz prolaktin yüksekliği var öle işte

eylülcüm bak beni dinle,

bir cam kavanoza kuru incirleri ikiye keserek doldur ve üzerini örtecek kadar da zeytinyağı koy,kapat kapağını..
sonra reglinin 1. gününden itibaren,yumurtlama bitene kadar hergün yarım yada tam inciri ye..
yumurtlama bittikten sonra da yani takriben 16.-17. günden itibaren de havuç suyu sık ve iç.. yada rendele de ye..
hayıt otunun hapı,hormon düzenliyor ve yan etki olarak da gebeliği kolaylaştırıyor..

Eylül burda cogu kişi hayıtla gebe kaldı lnş senlnde şifan olur birde dostinex konusunda ferda kullanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam o gelince ona da sorarsın

kızlar geliyorummm okuyorumm çıkmak zorunda kalıyorum sürekliii sizi çook özlüyorum fakat plan hazırlıyorum cuma sondu yetiştiremedim pazartesiye yetiştirmem lazımm not alıcam onlardan ve sonra aranızdayım inşallahhhh.Hastayım boğazlarım şiş sardım boğazımı -kaloriferlerimiz pazartesiye kadar yanmayacak sorun varrrDonuyorum resmenn klima ısıtmıyor çok fazlaa.Emoşum sıkma canını gülümm canın sıkıldığında beni ara her zaman yanında olurummm es gürle bağır çağır derdini her zaman dinlerim arkadaşım ama içine atma sakınnn...Başka ne olduuuuu başkada gelmiyo aklımaa aaa durun pufyyi diycektim çok sevindimmm sonunda geldiinnn demekkk pufyymmm hiç gitme artık özleniyorsun kuzummmmMaster o kocanı rahatça pataklayabilirsin haketmişş çünkü Regl olmadım günüm geçtiii bekliyorum artıkk geçsinn bakalım ne kadar dayanacak yineee kırmızılarrr gelirde ne zaman gelir ne güzel 4 aydır oluyordumm ilaçsız regl olabiliyordum ama şimdi yine olmadımm hayırlısııCümleleri saçma sapan kurabilirim hastalığıma ve yorgunluğuma verinn .Hepiniziii çook seviyorummmmm

hmmm inciri duymuştum ama hiç yeme fırsatım olmadı adetin 1ci günü başlım mutfagımda açılmamış 1 kutu kuru incir var :))) yapim ne kayberimki deneyerek :) saol megimmm

Son düzenleme:
kuru incir yumurta geliştiriyor,havuç ise yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor..

Eylül burda cogu kişi hayıtla gebe kaldı lnş senlnde şifan olur birde dostinex konusunda ferda kullanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam o gelince ona da sorarsın
amin canım inşallahh.canım ben dostinex kullandım 3 ay önce 77 den 0.16 ya düşürrdü :) 1 ayda. 3 ay sonra tekrar ölçtürdüm 33 olmuş yani çok yükselmemiş. hayıt hapı verdi işte onu içcem 30 gün boyunca tekrar ölçtürcez prolaktini eger yükselme olmuşsa dostinex vercek tekrar inmişse vermicek bilmiom işte :))

sen kaç yaşındasın bebeiş var mı?

Son düzenleme:

gülbebekim geçmiş olsun canım benim
biz de seni çok seviyoruz
çabuk gel..

Gülbebegim gecmiş olsun bizde klimayla ısınıyoruz aslında ısınamıyoruz ev bakıyorum bende ama tık yok
adet gelmez belki nerden biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…