Kızlar ben geldim güzel haberlerim var size
Neslihan noooldu yazsana nasıl gecti doktor
darısı bize inşallahhh önce çift kırmızı çizgi görmek istiyhorum sonra keseyi sonra kalp atışlarını sonra yavrumun kendisini sonra doğum heyecanını yaşayıp yavrumu kucagıma almayı istiyorum söyleyin çok mu şey istiyorum
hoşbulduk canımmmEylül hosgeldinnn cok güzel bir sey istiyorsun kendinden bahset biraz kaç yasındasın daha önce gebe kaldın mı ?
meg ben doktora gittim bana hayıt hapı verdi prolaktinle ilgili olarak doğal bir hap dedi ve içeriğine baktım hayıt varmış :) 33 olunca degerin dostinex vermek istemedibirde yumurtalarıma baktı 2 gün arayla 14cü güne göre istenilen büyüklükte degil dedi. adetin 2 ci günü gel bakalım tekrra dedi iğne vercekmiş gelişmesi için?? kafam karıştı ya
hmmm inciri duymuştum ama hiç yeme fırsatım olmadı adetin 1ci günü başlım mutfagımda açılmamış 1 kutu kuru incir var :))) yapim ne kayberimki deneyerek :) saol megimmmeylülcüm bak beni dinle,
bir cam kavanoza kuru incirleri ikiye keserek doldur ve üzerini örtecek kadar da zeytinyağı koy,kapat kapağını..
sonra reglinin 1. gününden itibaren,yumurtlama bitene kadar hergün yarım yada tam inciri ye..
yumurtlama bittikten sonra da yani takriben 16.-17. günden itibaren de havuç suyu sık ve iç.. yada rendele de ye..
hayıt otunun hapı,hormon düzenliyor ve yan etki olarak da gebeliği kolaylaştırıyor..
Eylül burda cogu kişi hayıtla gebe kaldı lnş senlnde şifan olur birde dostinex konusunda ferda kullanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam o gelince ona da sorarsın
amin canım inşallahh.canım ben dostinex kullandım 3 ay önce 77 den 0.16 ya düşürrdü :) 1 ayda. 3 ay sonra tekrar ölçtürdüm 33 olmuş yani çok yükselmemiş. hayıt hapı verdi işte onu içcem 30 gün boyunca tekrar ölçtürcez prolaktini eger yükselme olmuşsa dostinex vercek tekrar inmişse vermicek bilmiom işte :))Eylül burda cogu kişi hayıtla gebe kaldı lnş senlnde şifan olur birde dostinex konusunda ferda kullanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam o gelince ona da sorarsın
kızlar geliyorummm okuyorumm çıkmak zorunda kalıyorum sürekliii sizi çook özlüyorum fakat plan hazırlıyorum cuma sondu yetiştiremedim pazartesiye yetiştirmem lazımm not alıcam onlardan ve sonra aranızdayım inşallahhhh.Hastayım boğazlarım şiş sardım boğazımı -kaloriferlerimiz pazartesiye kadar yanmayacak sorun varrrDonuyorum resmenn klima ısıtmıyor çok fazlaa.Emoşum sıkma canını gülümm canın sıkıldığında beni ara her zaman yanında olurummm es gürle bağır çağır derdini her zaman dinlerim arkadaşım ama içine atma sakınnn... Başka ne olduuuuu başkada gelmiyo aklımaa aaa durun pufyyi diycektim çok sevindimmm sonunda geldiinnn demekkk pufyymmm hiç gitme artık özleniyorsun kuzummmm Master o kocanı rahatça pataklayabilirsin haketmişş çünkü Regl olmadım günüm geçtiii bekliyorum artıkk geçsinn bakalım ne kadar dayanacak yineee kırmızılarrr gelirde ne zaman gelir ne güzel 4 aydır oluyordumm ilaçsız regl olabiliyordum ama şimdi yine olmadımm hayırlısıı Cümleleri saçma sapan kurabilirim hastalığıma ve yorgunluğuma verinn .Hepiniziii çook seviyorummmmm
amin inşallahhhhh en çift çizgilisinden kırmızıları :)Rabbim hepinize nasip etsin kırmızıları gormeyi ama çizgi şeklinde hepinizi opuyorum bay
denicem kuzuuuucan :) hemde dediğini yapcam :))kuru incir yumurta geliştiriyor,havuç ise yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?