denicem kuzuuuucan :) hemde dediğini yapcam :))
ismim güzeldir :)))Yok eylül yok nerdeeee bu arada 2yaşındaki yegenimin adı eylül bu isme bayılıyorummm
bende 28 yasındayım,2defa düşük yaptım korunmma 1 oldu biteli bu arada kritik günlerdeyimm
amin canım inşallahhhhhhhhhhhaferim eylülüme
umutsuzluk yok.. olacak allahın izniyle..
kuzummmmmm çok teşekkür ederim ama ateşleniyorummm bennngülbebekim geçmiş olsun canım benim
biz de seni çok seviyoruz
çabuk gel..
Hiloşum sağolasın kuzummm ısınıyoruz ama ısınamıyoruzun aynısı bizdede varr.Aynen öle ısınılmıyor malesef elektirik bu ay kesin 160 falan gelirGülbebegim gecmiş olsun bizde klimayla ısınıyoruz aslında ısınamıyoruz ev bakıyorum bende ama tık yok
adet gelmez belki nerden biliyorsun
ama doktor 1 ay dullan dedieylül,
unutmadan söyleyeyim, hayıt otu hapını,yumurtlamanın bitiminde bırakıyosun..
yani 17.gün bırak bence..
çünkü döllenme olmuşsa,düşüğe sebebiyet verebiliyor..
sen ovucan da al..GG'den al.. laboquick marka hem ucuz,hem güvenilir..
ama doktor 1 ay dullan dediilacın ismi feminex %5 hayıt tohumu varmış.
adet olunca alim bakim :)
Megoooooomhalkla ilişkiler personeli gibi oldum ya bennn her gelenin çeteresini soruyorum
ovucanı yapıp geliyorumm
ozaman ben içmeyim çünkü 21ci günü adetin bugün... 19 tane kaldı ilaç. adetin 10cu günü başladım ilaca çünkü ozaman verdi :)inşallah adet olmıycaksın canım..
bizim hayıt ilacının adı agnucaston..
senin doktorun başka ilaç vermiş..
bana kalırsa sen gene de yumurtlamanın bitiminde bırak o ilacı da..
hani olur da regl olursan başlıycaksın ya..
inşallah gelmez kırmızıların..
ozaman ben içmeyim çünkü 21ci günü adetin bugün... 19 tane kaldı ilaç. adetin 10cu günü başladım ilaca çünkü ozaman verdi :)
bırakim bende :) adet olunca başlarım yine hahah :) tabi inşallah olmam adet te gerek kalmaz :)bak normalde ilaca 1. yada 2. yada en geç 3. gün başlanır adetin..
ve yumurtlama bitince bırakılır.. yani işte 16.-17. gün falan oluyor ortalama..
bence bırak ilacı bu ay için..
3 ay düzenli kullanılması gerektiği yazıyor. ama gebeler ve emzirenler kullanamaz yazıyor.eylül,
ilacın prospektüsünde kullanım için ne yazıyor?
kaç gün kullanılıyomuş?
3 ay düzenli kullanılması gerektiği yazıyor. ama gebeler ve emzirenler kullanamaz yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?