tamam bıraktım zaten dünden razıyım bırakmaya :)))heh işte bak..
bence bu ay için bırak ilacı kuzum
Yaptım geldim ama kafam karıştı sabahki uyandıgımda yaptıgım kıpkırmızıyken 2saat ciş ve susuz yaptııgım cok silik cepten giriyorum megim simdi bilgisayarı acmak uzun iş,yoruldum yaaaa yrn sabah yapsak olmaz mı acaba kacırmakta istemiyorum ama bu da can yani
ferda muhtemelen kuzeyle ugrasıyor
meg şu alengirli alttaki imza nasıl yapılıyor nerden gircem orayaaa
teşekkür ederimm canımın içiiiiii
Megim simdik gecen ay söyle oldu 13 gün perşembe akşamı oldu sonra ben görümcemde kaldım ama 14 te ovu tam kırmızı cıktı ,15 cumartesi akşamı evde degiliz die olmadı 16 sabah oldu ama tutmadı,bu hesaba göre gene cuma oldu sanki bu akşam ve yrn sabah olursa daha garanti gibi
evt sabah 7de ciş yaptım yattım sonra 11 de tekrar yaptım aslında benim bu kadar erken olmaz ama bu ay erken gördüm
en iyisi kociş gelsinde aradaki sinerjiye göre bakalım bakalım
yaa kızlar bişey sorcam hani ekşın yapıozya eşlerimle bebek yapma düşüncesiyle yapmayın diolar ay onu nasıl başarıcazzzzzzz
Alemsin gııız güldürdün beni bilmiyorum kocam eger eve teşrif ederse akşam yemege gidelim diyodu ama henüz yeni cıkmış işten gelsinde bakıcaz ztn beni görünce o ısrar etcek bende naz yapcam istemem cebime koy hesabı:):)töbe tübe neler yazıyom yaaa
ben onu başaramıyorum iste aman olsun bitsin istiyorummmmm... anacım bebek düşünmeden önce ben kocama sulanırdım şimdi sadece adamı araç olarak kullanıyorum resmen oda tutmuyor ...Eylül bende buna kesinlikle katılıyorum,hatta benim 2sefer tutmasını buna baglıyorum hep iş o raddeye gelince unutuyorum resmen kafamdan cıkarıyorum,biraz fantezi katmak lazım ,ztn ben bi makale okudum eger kadın da erkek kadar tatmin olursa spermleri tasımaya yardımcı sıvı salgılarmış
bizimde corbada tuzumuz olsun misali:)biri beni durdursun cok açıldımmmmm
ben onu başaramıyorum iste aman olsun bitsin istiyorummmmm... anacım bebek düşünmeden önce ben kocama sulanırdım şimdi sadece adamı araç olarak kullanıyorum resmen oda tutmuyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?