Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayıt ilacının bilir kişisi aslında utopya ferdadır,ama oğlandan fırsat bulamıyo yazmak için bebeğim

Yaptım geldim ama kafam karıştı sabahki uyandıgımda yaptıgım kıpkırmızıyken 2saat ciş ve susuz yaptııgım cok silik cepten giriyorum megim simdi bilgisayarı acmak uzun iş,yoruldum yaaaa yrn sabah yapsak olmaz mı acaba kacırmakta istemiyorum ama bu da can yani

ferda muhtemelen kuzeyle ugrasıyor

sabah yaptığın da ilk idrar değildi dimi,öyle okuduğumu hatırlıyorum..
çift çizgiyi görünce ertesi gün yumurtlama oluyodu..sabah halveti daha çok getirir bebeyi..
yarın sabah,öbür gün sabah halvet tamamdır.. belki tedbiren 3. gün sabah da halvetlenir,öyle kapatırsın sezonu..

Son düzenleme:
meg şu alengirli alttaki imza nasıl yapılıyor nerden gircem orayaaa

Megim simdik gecen ay söyle oldu 13 gün perşembe akşamı oldu sonra ben görümcemde kaldım ama 14 te ovu tam kırmızı cıktı ,15 cumartesi akşamı evde degiliz die olmadı 16 sabah oldu ama tutmadı,bu hesaba göre gene cuma oldu sanki bu akşam ve yrn sabah olursa daha garanti gibi
evt sabah 7de ciş yaptım yattım sonra 11 de tekrar yaptım aslında benim bu kadar erken olmaz ama bu ay erken gördüm

en iyisi kociş gelsinde aradaki sinerjiye göre bakalım bakalım

aradaki sinerjiyi salla kızım,hesabına bak sen

Son düzenleme:
yaa kızlar bişey sorcam hani ekşın yapıozya eşlerimle bebek yapma düşüncesiyle yapmayın diolar ay onu nasıl başarıcazzzzzzz

Alemsin gııız güldürdün beni bilmiyorum kocam eger eve teşrif ederse akşam yemege gidelim diyodu ama henüz yeni cıkmış işten gelsinde bakıcaz ztn beni görünce o ısrar etcek bende naz yapcam istemem cebime koy hesabı:):)töbe tübe neler yazıyom yaaa

yaa kızlar bişey sorcam hani ekşın yapıozya eşlerimle bebek yapma düşüncesiyle yapmayın diolar ay onu nasıl başarıcazzzzzzz

o zor işte

kızlar biz toparlanıyoruz yavaştan,eve gitmece
geliciim gece

hadi gittimmm

Eylül bende buna kesinlikle katılıyorum,hatta benim 2sefer tutmasını buna baglıyorum hep iş o raddeye gelince unutuyorum resmen kafamdan cıkarıyorum,biraz fantezi katmak lazım ,ztn ben bi makale okudum eger kadın da erkek kadar tatmin olursa spermleri tasımaya yardımcı sıvı salgılarmış
bizimde corbada tuzumuz olsun misali:) biri beni durdursun cok açıldımmmmm

ben onu başaramıyorum iste aman olsun bitsin istiyorummmmm... anacım bebek düşünmeden önce ben kocama sulanırdım şimdi sadece adamı araç olarak kullanıyorum resmen oda tutmuyor ...

ben onu başaramıyorum iste aman olsun bitsin istiyorummmmm... anacım bebek düşünmeden önce ben kocama sulanırdım şimdi sadece adamı araç olarak kullanıyorum resmen oda tutmuyor ...

Tatlımcim tamam bebek güzel birşey bende çok istiyorum ama evlilikte sadece bebek üzerine değil herşeyi kararinda yapacaksın ki hem bebek olsun hem adamın gözü dışarı kaymasın değil mi ama

nber canlarr aldk odamızı subatın ilk haftası gelip kurcaklar yalnz talihsiz biz ki bi ayy once bu takımı alana şifonyer bedava gelıodu arkdas 1500 e almştı fakatt o kalkmş paşa paşa aldk 1750 tlye ne yapalım en uygunu da bu kalitesi de gayet ii fiyatına gore dger takmlar 2300 3000 arası yalnz var ya ii ki herşeyi netten almşm cunku gayet kazıktı herşey bebek arabaları da e bebekte baktık once ordaki koca kafalı çocuk daha arabaların markalarını ve ozelliklerini blmıo hauck malibu dıorm hauck shopper gosterıo bana ana kucagı ustune taklandan neyse ordan çıktık odamızı da aldıktan sonra hello babyden , gttk kipa jokere orda didoşun araba vardı bebe confort loola onn numara bi araba gerçekten hem haff hem de katlnaması herşeyi çok kolay 900 tlydi eşim istedi alalım dedi dedm dur iice bi düşnelim yne , yani bnm aklmı karştran hauck malibu
kraft mı confort mu deseler tereddütsüz confortu alrdm ama hacukun da ozellkleri çok farklı degl shopperi ble çok rahat hareket edıo sürüluo haff , malibu bulsaydık hemen alcaktık ama bulamadık ya netten hauck alcam ya da gidp jokerden confortu daha zaman var bakıcam artık ....

Son düzenleme:
Duygum hayırlı olsun önemli olan içinize sinsinde ,araba chicco da iyi biz hediye olarak almıştık abimlere,şimdi görümcemlere ondan aldılar hediye onlarda memnun fiyatıda uçuk degil bildigim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…