Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum hayırlı olsun önemli olan içinize sinsinde ,araba chicco da iyi biz hediye olarak almıştık abimlere,şimdi görümcemlere ondan aldılar hediye onlarda memnun fiyatıda uçuk degil bildigim kadarıyla

saol hilalim chicco da çok ii cnm travel sistemi de var fakat trıo die satıolar o da 1200 müş portbebesi var portbebe çok gerekli deglmş ferda oyle soyledi yoksa chicco da düşneleblr elbet guzel bi araba ...

Tatlımcim tamam bebek güzel birşey bende çok istiyorum ama evlilikte sadece bebek üzerine değil herşeyi kararinda yapacaksın ki hem bebek olsun hem adamın gözü dışarı kaymasın değil mi ama
öle tatlım ama bebek düşüncesi aklıma girdiğinden beri isteksizim 7 yıldır birlikteyiz 3 yıldırda evliyiz yani nebilim bebek bambaşka bişey oldu bende artık birde algıda secicilik varya heryerde bebek ve hamiş görüyorum allah bizede nasip etsin inşallahhh

Oooo duygum ne kadar artmış fiyatlar biz gene araba ve oto koltugu olarak 700 tl ye almıştık çift taraflı falandı ,beyendigin modele nettende bak daha uygun olabilliyor

kızlar ben kaçtım eşim gelir birazdan

fiyatlar acaip gerçekten de arkdasım kraftı ekimde 750ye aldı şu an en uygunu 840 net fiyatı bu jokerde 870 ti
gecen haftalarda 519 olan hauck su an en uygunu 550 o da istedgm rengi yok istedgm renk 570 araştrcaz bakalm yılmak yokk

Duygumm hayırlııı olsun ecemizin odası kuzummmm inşallahh diğer şeyleride kafana göre bulursunnn .Canım benim az kaldı kucağına almaya hayırlısıyla gelsin bebişşşşşş

simdi bilmiyorum sacma mi ama bir soru geliyor.

kizin giysilerini yikadim beeb deterjaniyla da kendi kiyafetlerimize yaptigim gibi deterjani bol dokunce buram buram kokmus camasirlar.. cok guzel ama bebek kokuyo..

bisey olur mu yaaaa

Ztarım ben gittim geldim kimse yazmamış ya
eger makinanada artı durulama varsa onu yaptır bi tur ,sonra da ütülencek fazla olan gitmiş olur ztn bi sefer giysin zırt pırt yıkanmaya baslancak
bende 10 gün bebek baktım 10 yıllık anne gibi konusuyorum heee

selam kizlaaarrr
ancak yazabildim huysuzdan firsat bulup
keyfi yerine geldi koydum aktivite merkezine takiliyorum ben de
simdi gelelim muhabbete
duygucum hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin cicilerinizi
ben hem bebeconfort hem de hauck biliyorum
kesinlikle bebe confort cok daha iyi
ama fiyatini da dusunmek lazim
900tl veririz diyosan dusunme bence bebe confort al canim
ama daha dusuk olsun diyosan is baska tabi
ha bi de hauckta oto koltugu yalniz takilinca arabaya oto koltugu sallaniyor sallamak istersen
esim gicik olmustu niye sallaniyo diye ama maxi cosu bebe confort concord gibi daha ust sinif modeller disindaki tum travellerde ayni sorun var
sikinti oldu mu dersen hic olmadi
zaten oto koltuguna koyunca kemerini takmak zorundasin kemersiz oturamaz
ve bebegin o koltugu hareket ettirmesi imkansiz
ben bi ara pisman olmustum keske concord alsaydim diye ama tabi simdi diyorum ne gerek var o kadar paraya diye
bebeklerin hevesi coook cabuk geciyo cidden
kuzey oto pusete ev tipi ana kucagina falan bayilirken bigun yatti kalkti oturmaz oldu ikisine de
biz 4 ay kullandik 4 aydan sonra normal arabasina gectik
oto koltugu olarak da yine cift tarafli kullanilan chicco eletta aldik ondan cok memnunum
travel sistem araba almayan annelere oto koltugu olarak kesinlikle oneririm
0-18kg arasi ve arabaya tipki puset gibi ters baglanabiliyor
bu cok arti bi ozellik
dogar dogmaz ona koyabilirsiniz arabada
ama travel alanlar ya da puset alanlar icin gerek yok tabi
ha kuzey oturuyo mu derseniz tabi ki oturmuyo
cunku benim oglum kurtlu
arabanin icinde kirk takla atiyoz

bi de hayit hapi konusulmus
ben adetime 4-5 gun kalana kadar kullandim
benim prolaktin cok yuksek ve oynakti ama o yuzden
cok yuksek degilse adete 10 gun kala falan birakmak en iyisi galiba
ama 3-4 gun kala birakinca da bisey olmadi iste kuzey oldu az biraz hareketli ama ondan midir bilinmez

simdi bilmiyorum sacma mi ama bir soru geliyor.

kizin giysilerini yikadim beeb deterjaniyla da kendi kiyafetlerimize yaptigim gibi deterjani bol dokunce buram buram kokmus camasirlar.. cok guzel ama bebek kokuyo..

bisey olur mu yaaaa

ilave durulma yaptir mutlaka
bi de ne kadar az deterjan o kadar iyi
bebek deterjani bile olsa
ben 6 aya kadar minumum deterjan ve ilave durulama yaptim mutlaka
artik yapmiyorum
ve sirtindan tasan kakalari temizlemek icin mecburen deterjan miktarini artirdim

Ferdaaa bende öyle dedim sende aynısını söyleyince demkki dogru demişim demek 10 gün bile bayaa tecrübeymiş bee
kuzeyin son resimlerine denk geldim gecen cok ama cok büyümüş ,bu anlattıgın huysuzlukları sanki başka bebe yapıyor,bal kaymak gibi sanki hep

hepimiz prof olduk burda

ya sorma herkes ayni seyi diyo
o huysuz bu olamaz diye
masum bi yuzu var ama icinde canavar gizli

seninnovucan da kizarmis
halvetiniz bol olsun

hayırlı olsun canım odanız güle güle kullanınnn
arabaya karar verememişsin :26::26:::26eki sunny bayb ye baktın mı canım
bebe confort gerçekten çok güzel ama pahallı ben o kadar para vermek istemiyorummm:26::26::26::26:

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Fena üşüttm heralde. Iki gündür sancı çekince dayanamadm bu sabah ölüyorum sandım. Eşimi kaldırdım. Saat sabah yediydi. Kaynanama çağırdım bebeğe bak diye sağolsun hemen ilgilendi.. Doktora gittik allahtan başhekim vardı şansıma çok iyi bi doktor. Acile geldi baktı ışte şikayetler falan derken. Akciğer filmi falan istedi. Serum verdiler iğne vurdular. Hemogram için kan alındı. Neyse serum iğne derken biraz kendime geldim. Sonuçlar falan çıktı kan değerlerm gayet iyi.. Ama filmde ciğerlermde iltihap çıkmış. Ve çok kötü üşütmusm midemi ve ciğerlermi.Dünyanın iğnesini verdi. Ayrıca midem için bir sürü ilaç ağrı kesici falan. 5 gün boyunca iki çeşit iğne vurulacagm sabah akşam.. Inşallah çabucak atlatırm. Nefes almak kadar güzel bişey yok hele ki sağlık gibisi yok..

cok gecmis olsun
kendine dikkat et bak sen emire lazimsin

Sormaaa ya gecen bi muhabbet oldu görümcemle işte asılarımızı yaptırdık saglık ocagında ama bi tanesinl doktorumuz istedi onu özelde yaptırcaz fln die
benden de cevap rota virisümü
neeee nerden biliyosun sen bunları:)
hepinizin adlarını sayamamki dimi ama.. duymuştum dedim

umutttt hosgeldin

Oflum cooook gecmlş olsun
allah şifa versin ,iğne hemen ayaga kaldırır inş,kayınvaliden de yardımcı olsun bu durumda sana

geçmiş olsun canım kendine dikkat et !!!

Sağolun kızlar oğluma pek iyi bakamadm iki gün içim gitti. Sağolsun kaynanam bakıyor ikimize de. Allah razı olsun.. Nasıl becerdim bu kadar üşütmeyi bende bilmiyorum. RABBIM dermansiz bırakmasın bizleri gerçekten çok zor..

ilk 40gun falan geceleri felaket sekilde terliyir ve birden titremeler falan geliyodu bana
belki senin de oyle biseycolmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…