Duygum hayırlı olsun önemli olan içinize sinsinde ,araba chicco da iyi biz hediye olarak almıştık abimlere,şimdi görümcemlere ondan aldılar hediye onlarda memnun fiyatıda uçuk degil bildigim kadarıyla
öle tatlım ama bebek düşüncesi aklıma girdiğinden beri isteksizimTatlımcim tamam bebek güzel birşey bende çok istiyorum ama evlilikte sadece bebek üzerine değil herşeyi kararinda yapacaksın ki hem bebek olsun hem adamın gözü dışarı kaymasın değil mi ama
simdi bilmiyorum sacma mi ama bir soru geliyor.
kizin giysilerini yikadim beeb deterjaniyla da kendi kiyafetlerimize yaptigim gibi deterjani bol dokunce buram buram kokmus camasirlar.. cok guzel ama bebek kokuyo..
bisey olur mu yaaaa
Ferdaaa bende öyle dedim sende aynısını söyleyince demkki dogru demişim demek 10 gün bile bayaa tecrübeymiş bee
kuzeyin son resimlerine denk geldim gecen cok ama cok büyümüş ,bu anlattıgın huysuzlukları sanki başka bebe yapıyor,bal kaymak gibi sanki hep
nber canlarr aldk odamızısubatın ilk haftası gelip kurcaklar yalnz talihsiz biz ki bi ayy once bu takımı alana şifonyer bedava gelıodu arkdas 1500 e almştı fakatt o kalkmş paşa paşa aldk 1750 tlye ne yapalım en uygunu da bu kalitesi de gayet ii fiyatına gore dger takmlar 2300 3000 arası yalnz var ya ii ki herşeyi netten almşm cunku gayet kazıktı herşey bebek arabaları da e bebekte baktık once ordaki koca kafalı çocuk daha arabaların markalarını ve ozelliklerini blmıo hauck malibu dıorm hauck shopper gosterıo bana ana kucagı ustune taklandan neyse ordan çıktık odamızı da aldıktan sonra hello babyden , gttk kipa jokere orda didoşun araba vardı bebe confort loola onn numara bi araba gerçekten hem haff hem de katlnaması herşeyi çok kolay 900 tlydi eşim istedi alalım dedi dedm dur iice bi düşnelim yne , yani bnm aklmı karştran hauck malibu
kraft mı confort mu deseler tereddütsüz confortu alrdm ama hacukun da ozellkleri çok farklı degl shopperi ble çok rahat hareket edıo sürüluo haff , malibu bulsaydık hemen alcaktık ama bulamadıkya netten hauck alcam ya da gidp jokerden confortu daha zaman var bakıcam artık ....
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Fena üşüttm heralde. Iki gündür sancı çekince dayanamadm bu sabah ölüyorum sandım. Eşimi kaldırdım. Saat sabah yediydi. Kaynanama çağırdım bebeğe bak diye sağolsun hemen ilgilendi.. Doktora gittik allahtan başhekim vardı şansıma çok iyi bi doktor. Acile geldi baktı ışte şikayetler falan derken. Akciğer filmi falan istedi. Serum verdiler iğne vurdular. Hemogram için kan alındı. Neyse serum iğne derken biraz kendime geldim. Sonuçlar falan çıktı kan değerlerm gayet iyi.. Ama filmde ciğerlermde iltihap çıkmış. Ve çok kötü üşütmusm midemi ve ciğerlermi.Dünyanın iğnesini verdi. Ayrıca midem için bir sürü ilaç ağrı kesici falan. 5 gün boyunca iki çeşit iğne vurulacagm sabah akşam.. Inşallah çabucak atlatırm. Nefes almak kadar güzel bişey yok hele ki sağlık gibisi yok..
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Fena üşüttm heralde. Iki gündür sancı çekince dayanamadm bu sabah ölüyorum sandım. Eşimi kaldırdım. Saat sabah yediydi. Kaynanama çağırdım bebeğe bak diye sağolsun hemen ilgilendi.. Doktora gittik allahtan başhekim vardı şansıma çok iyi bi doktor. Acile geldi baktı ışte şikayetler falan derken. Akciğer filmi falan istedi. Serum verdiler iğne vurdular. Hemogram için kan alındı. Neyse serum iğne derken biraz kendime geldim. Sonuçlar falan çıktı kan değerlerm gayet iyi.. Ama filmde ciğerlermde iltihap çıkmış. Ve çok kötü üşütmusm midemi ve ciğerlermi.Dünyanın iğnesini verdi. Ayrıca midem için bir sürü ilaç ağrı kesici falan. 5 gün boyunca iki çeşit iğne vurulacagm sabah akşam.. Inşallah çabucak atlatırm. Nefes almak kadar güzel bişey yok hele ki sağlık gibisi yok..
Sağolun kızlar oğluma pek iyi bakamadm iki gün içim gitti. Sağolsun kaynanam bakıyor ikimize de. Allah razı olsun.. Nasıl becerdim bu kadar üşütmeyi bende bilmiyorum. RABBIM dermansiz bırakmasın bizleri gerçekten çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?