Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm ferdam ya ne guzel uzun uzun anlatmşsn yne
cnm kesnlkle confort çok ii ama dedgn gibi belli bi zamandan sonra bebşler pusette ble zor duruo ondan vermeym dıorm 900 tl şimdi sana bi kaç bşey daha sorcam iice kesn olarak hauck alcam
bzm araba palıo cnm bagajı fena degl eşim shopperi katlattrdk kıza sıgar gibi duruo dedi
annemlerde de accent var sanki sen biraz yer kaplıo ama sıgıo demştn
bi de confort da katlannca kucuk oluo ama farklı tarzda katlanıolar da çok fark yok gibi ikisinde de katlannca
bi de sen hangi siteden almştn haucku
ben o mor mürdüm gibi olanı alaym dıorm 574 tl ggde hepsiburadada ise 550 ama gidip girisinde indrm yapmş uyuzlar
gri mi alsam ki illa herşeyi pembeli morlu olcak degl ya demi ama bunları da kesnlştrrsem kafam daha rahat olcak valla
bugun baya yorldm ben şu belli ki agrlşnca gezmek çok çok daha zor olcak ondan bu ay elmden gedgnce ekskleri tmmlarsam rahat edicem daha çok iş var evde cunku :26:

2 gun sonra tam 7ay olacak dogum yapali
zaman ne kadar hizli akip geciyor
kuzey buyuyor ve ben cidden uzuluyorum zamanin hizli akmasina
bidaha hic bebek olamicak yaa oysa en guzel donemleri doya doya yasamak lazim

kuzum sunny baby yoktu baktgmz yerlerde o da 800 cıvarydı ama sanki demi sennle baktgmzda
hulya hauck alcam galba ya shopper modeli ble gerçekten haff guzel bi araba
şimdi ferda yazsın iice karr verip alcam birisini ya gri ya mürdüm yoksa kahve mi alsam kahvesi de çok tatlı duruo gerçekten sen kahve istıodn demi

evet ikisinin katlanisi farkli
bu enlemesine o boylamasina katlaniyor
palionun bagajini bilemiyorum tam ama esime sordum sigar dedi
esim nedense hic sevemedi haucku soyle almasinlar diyor
hauckun katlanmasinacayip kolay ama acarken oyle tek elle acilanlardan falan degil acilisinda az da olsa guc sarfetmen gerekiyor
arabanin agirligi iyi cok agir degil
mor rengi daha guzel bence de ama illa herseyi oyle olacak diye biseycyok
griyi sevdiysen onda olur bence
hem belki ikinci cocugunuz erkek olur

ha bi de diger arabalardq sikinti var midir bilmem ama bizimki fayans uzerinde surulurken biraz zor gidiyo takiliyo gibi oluyo
ha fayansi nerde bulcaz derseniz market icleri genelde oyle
onu da soyleyim tum eksilerini soylemis olayim ben

evt ya çok guzel moru da 20 tl için şimdi sevdgm şeyi almamak da olmaz hepsiburadada 800 tl moru zaten anlamıorm he gerçekten o kadar degşken ki fiyatlar dukkanlarda da oyle araştrmak gerçekten şart
ggden alcam sanrsam
bnm kociş de ıvıra zıvıra harcıosn gidp guzel arabayı almıosn dedi annemlerde
bana gene sen hangisini istersen onu alrz haklsn tmm hauck alalım o zaman demşti
neyse kafamı yoramıcam şimdi ona cunku mantık dısı bnm kociş bazen
kız açtı yanmzda ya ferdam evt oyle tek elle şak die olmuo açlması da yne çok da zor degl sanki

bu arada çokkk saol valla sen olmasan ben ne hauck blecektm ne bşey çok şeyi senden ogrendm gerçekten

bende şimdi bebek arabalrına bakıyordum yeniden sunny bab 550-650 tl arası birşey canım eşime izlettim bende burdan oda beğendi ama gidip görmek lazım...
bende acaba çift yönlümü alsam diye onlara bakmaya başladımmm iyice kafam karıştı benimmm:44::44::44:
ben kahve düşünüyordum hauck da ama sunny bayb de kahve yok:26::26::26:
canım e bebek de 550 tl hauck ordan al istersen mürdüm rengi var galiba orda alacaksan eğer

yok yawrucum be hauck e bebekte var gibi gornuo ama dkkat et nette stokta yok yazıo
magazada da btmiş hepsi hauckların en çok satılan araba dedi çocuk bi tek hauck shopper kalmş hani şu puset ustune takılan ana kucaklı set
onu hiç tavsye etmıolar çok hantal oluomş oyle

duygu hauck malibu diye youtubeden arat videosunu izle canim
daha cok siner belki icine o zaman
ben hic bilmeden sadece videosunu izleyip almistim

umutege eger travelmalacaksan cift yone gerek yok bence
cunku puseti zaten ilk 5 ay fakan kullanirsin
ondan sonra zaten surati sana donuk durmaknistemez
ki durmasin da zaten etrafa baksin etrafi kesfetsin
yani bence

ne alıcam biz canım yaaa:44::44::44::44:

ne alıcam biz canım yaaa:44::44::44::44:

ay blmıorm bi de cenem kurusun ki ferdann eşi almasnlar dıomş dedm
nie oyle demş haklıdr adam falan demeye başladı ay gtsn alsn confortu o zaman ya madem bu kadar istıo
bebek olasıya kadar bi girinti var bizim salonda oraya sıgarmş confort ortada durmazmş hem hey yarabbim ya

hülyamm sunny bebe çok agr cnm be 15 falan dıo
agır araba gerçekten çok zor oluomş yoksa var ya bi dk durmam kraft twist alrm ama cidden pek bi agır denedm bugun ..
confort da hauck da haffcik gerçekten ...

canım aslında travel istiyorum ama çok kafam karıştı bu araba konusunda...şimdi marta sonu doğacak nisan sonuna kadar hep evde olucaz arabaya gerek yok ama mayıstan sonra çıkarı z artık gezmelere eşimde sürekli puseti taşımak zorunda kalsın istemiyorum arabanın çift yönlü olmasını istiyorum
o yüzden aklım yinede travelde sanırım ama ne alacağıma karar vermek çok zor oldu çok para vermek de istemiyorum ama iyiside olsun istiyorumm

keşke demeseydin canım ya erkeklere laf vermeye hiç gelmiyo kapanmaz artık çenesi
ben ağırlığına nedense çok takılmıyorum canım çünkü eşim olmadan dışarı çıkmıyorum genelde...oğlum olunca çıkmam gereksede kayınvalidemlerin balkonunda duracak zaten bir kat indirip çıkarıcam...çok zor olmaz yani...
eşime söyledim bende 17 kiloymuş diye normal dedi

gülbebek ceza almş bi süre olamıcak aramzda
sizi uzaktan sevmek aşkların en guzeli dıo herkese slmları var ...

yok yok oyle dedi sustu :)) ne alrsan al dıo hauck alcam ben de hulyam ya
eşin tmm derse bi sıkntı yok o zaman sunny de aynı mantık cunku ama haff araba gerçekten rahatlık bak arkdas kraft twist aldı süper ama agır dıo ....

bende gidip bakıcam artık canım o zaman karar veririm artık şimdilik araştırmaya devammm
gülbebeği de buldum neden ceza yediğini ben diyorum gitmeyin başka yerelere diye ama dinleyen kimmm
ben çıkıyorum canım iyi geceler gelinime ve sana

ah bebeğim gülbebeğim ya
vallahi çok yandı içim

duygum eşim kimle yazışıyorsun diye sordu gelinimizn annesiyle dedimm
izmirli dedm tamam olur dedi izmirin kızları güzel olur deditatile gideriz oraya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…