cnm ferdam ya ne guzel uzun uzun anlatmşsn yneselam kizlaaarrr
ancak yazabildim huysuzdan firsat bulup
keyfi yerine geldi koydum aktivite merkezine takiliyorum ben de
simdi gelelim muhabbete
duygucum hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin cicilerinizi
ben hem bebeconfort hem de hauck biliyorum
kesinlikle bebe confort cok daha iyi
ama fiyatini da dusunmek lazim
900tl veririz diyosan dusunme bence bebe confort al canim
ama daha dusuk olsun diyosan is baska tabi
ha bi de hauckta oto koltugu yalniz takilinca arabaya oto koltugu sallaniyor sallamak istersen
esim gicik olmustu niye sallaniyo diye ama maxi cosu bebe confort concord gibi daha ust sinif modeller disindaki tum travellerde ayni sorun var
sikinti oldu mu dersen hic olmadi
zaten oto koltuguna koyunca kemerini takmak zorundasin kemersiz oturamaz
ve bebegin o koltugu hareket ettirmesi imkansiz
ben bi ara pisman olmustum keske concord alsaydim diye ama tabi simdi diyorum ne gerek var o kadar paraya diye
bebeklerin hevesi coook cabuk geciyo cidden
kuzey oto pusete ev tipi ana kucagina falan bayilirken bigun yatti kalkti oturmaz oldu ikisine de
biz 4 ay kullandik 4 aydan sonra normal arabasina gectik
oto koltugu olarak da yine cift tarafli kullanilan chicco eletta aldik ondan cok memnunum
travel sistem araba almayan annelere oto koltugu olarak kesinlikle oneririm
0-18kg arasi ve arabaya tipki puset gibi ters baglanabiliyor
bu cok arti bi ozellik
dogar dogmaz ona koyabilirsiniz arabada
ama travel alanlar ya da puset alanlar icin gerek yok tabi
ha kuzey oturuyo mu derseniz tabi ki oturmuyo
cunku benim oglum kurtlu
arabanin icinde kirk takla atiyoz
bi de hayit hapi konusulmus
ben adetime 4-5 gun kalana kadar kullandim
benim prolaktin cok yuksek ve oynakti ama o yuzden
cok yuksek degilse adete 10 gun kala falan birakmak en iyisi galiba
ama 3-4 gun kala birakinca da bisey olmadi iste kuzey oldu az biraz hareketli ama ondan midir bilinmez
hayırlı olsun canım odanız güle güle kullanınnn
arabaya karar verememişsin :26::26:::26eki sunny bayb ye baktın mı canım
bebe confort gerçekten çok güzel ama pahallı ben o kadar para vermek istemiyorummm:26::26::26::26:
cnm ferdam ya ne guzel uzun uzun anlatmşsn yne
cnm kesnlkle confort çok ii ama dedgn gibi belli bi zamandan sonra bebşler pusette ble zor duruo ondan vermeym dıorm 900 tl şimdi sana bi kaç bşey daha sorcam iice kesn olarak hauck alcam
bzm araba palıo cnm bagajı fena degl eşim shopperi katlattrdk kıza sıgar gibi duruo dedi
annemlerde de accent var sanki sen biraz yer kaplıo ama sıgıo demştn
bi de confort da katlannca kucuk oluo ama farklı tarzda katlanıolar da çok fark yok gibi ikisinde de katlannca
bi de sen hangi siteden almştn haucku
ben o mor mürdüm gibi olanı alaym dıorm 574 tl ggde hepsiburadada ise 550 ama gidip girisinde indrm yapmş uyuzlar
gri mi alsam ki illa herşeyi pembeli morlu olcak degl ya demi ama bunları da kesnlştrrsem kafam daha rahat olcak valla
bugun baya yorldm ben şu belli ki agrlşnca gezmek çok çok daha zor olcak ondan bu ay elmden gedgnce ekskleri tmmlarsam rahat edicem daha çok iş var evde cunku :26:
kuzum sunny baby yoktu baktgmz yerlerde o da 800 cıvarydı ama sanki demi sennle baktgmzda
hulya hauck alcam galba ya shopper modeli ble gerçekten haff guzel bi araba
şimdi ferda yazsın iice karr verip alcam birisini ya gri ya mürdüm yoksa kahve mi alsam kahvesi de çok tatlı duruo gerçekten sen kahve istıodn demi
bende şimdi bebek arabalrına bakıyordum yeniden sunny bab 550-650 tl arası birşey canım eşime izlettim bende burdan oda beğendi ama gidip görmek lazım...
bende acaba çift yönlümü alsam diye onlara bakmaya başladımmm iyice kafam karıştı benimmm:44::44::44:
ben kahve düşünüyordum hauck da ama sunny bayb de kahve yok:26::26::26:
canım e bebek de 550 tl hauck ordan al istersen mürdüm rengi var galiba orda alacaksan eğer
yok yawrucum be hauck e bebekte var gibi gornuo ama dkkat et nette stokta yok yazıo
magazada da btmiş hepsi hauckların en çok satılan araba dedi çocuk bi tek hauck shopper kalmş hani şu puset ustune takılan ana kucaklı set
onu hiç tavsye etmıolar çok hantal oluomş oyle
ne alıcam biz canım yaaa:44::44::44::44:
yok yawrucum be hauck e bebekte var gibi gornuo ama dkkat et nette stokta yok yazıo
magazada da btmiş hepsi hauckların en çok satılan araba dedi çocuk bi tek hauck shopper kalmş hani şu puset ustune takılan ana kucaklı set
onu hiç tavsye etmıolar çok hantal oluomş oyle
duygu hauck malibu diye youtubeden arat videosunu izle canim
daha cok siner belki icine o zaman
ben hic bilmeden sadece videosunu izleyip almistim
umutege eger travelmalacaksan cift yone gerek yok bence
cunku puseti zaten ilk 5 ay fakan kullanirsin
ondan sonra zaten surati sana donuk durmaknistemez
ki durmasin da zaten etrafa baksin etrafi kesfetsin
yani bence
ay blmıorm bi de cenem kurusun ki ferdann eşi almasnlar dıomş dedm
nie oyle demş haklıdr adam falan demeye başladı ay gtsn alsn confortu o zaman ya madem bu kadar istıo
bebek olasıya kadar bi girinti var bizim salonda oraya sıgarmş confort ortada durmazmş hem hey yarabbim ya
hülyamm sunny bebe çok agr cnm be 15 falan dıo
agır araba gerçekten çok zor oluomş yoksa var ya bi dk durmam kraft twist alrm ama cidden pek bi agır denedm bugun ..
confort da hauck da haffcik gerçekten ...
gülbebek ceza almşbi süre olamıcak aramzda
sizi uzaktan sevmek aşkların en guzeli dıo herkese slmları var ...
keşke demeseydin canım ya erkeklere laf vermeye hiç gelmiyo kapanmaz artık çenesi
ben ağırlığına nedense çok takılmıyorum canım çünkü eşim olmadan dışarı çıkmıyorum genelde...oğlum olunca çıkmam gereksede kayınvalidemlerin balkonunda duracak zaten bir kat indirip çıkarıcam...çok zor olmaz yani...
eşime söyledim bende 17 kiloymuş diye normal dedi
yok yok oyle dedi sustu :)) ne alrsan al dıo hauck alcam ben de hulyam ya
eşin tmm derse bi sıkntı yok o zaman sunny de aynı mantık cunku ama haff araba gerçekten rahatlık bak arkdas kraft twist aldı süper ama agır dıo ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?