Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar abuk sabuk konu açanlara yorum yapmayn neolur ya boşvern gtsn geln siz buraya bak burda size ihycı olan kafası karşk gebişler varr
gamzem en baş bu sozum sana bakk

gulbebek ne kadar ceza almiski
kesin derdim var topigundendir cezasi
neyse gecici sure nqsilsa yine gelecek

hulya bence arabanin agirligi onemli ya
gun gelir yakniz da cikarsin belli olmaz bu isler

gulbebek ne kadar ceza almiski
kesin derdim var topigundendir cezasi
neyse gecici sure nqsilsa yine gelecek

hulya bence arabanin agirligi onemli ya
gun gelir yakniz da cikarsin belli olmaz bu isler

bakıcam artık canım görmeden test etmeden bende çok birşey söyleyemiyorum hauck görmüştüm hafif gerçektende ama şu derinlik işi falan çok kafamı karıştırdı i
şin ucunda sonradan kocanın cenesini çekmek var birde

Kızlar bugün tartıldım tahmin edin kaç kiloyumm

71 kg olmuşummm13 kg aldım bu gidişle 80 i görücem sanırım.Ama yapabileceğim birşey yok nemli olan bebişim sağlıklı olsun veririm.
Aslında çok iştahlı değilim bu ara çok uykuya düşkünüm
öğlen 13:00 gibi kahvaltı yapıyorum 2 yumurta çok açık çay ve birkaç dilim ekkmek yiyorum.
Akşam yemeğini 17:30 civarı yiyorum.
Onun haricinde sürekli ağzım boş kaldıkça meyve yiyorum.
Sanırım ilaçlar birazda kilo yapıyor.

ben de 14 meganm ama ne yapalım ya veririz ilaçlardan da evt ben bu ay dkkat ettm yne aldm banamısın demıo valla ...

lovely benim yolumda gidiyosun
sen de 20kilo alirsin bu gidisle
ama bosver bak oldu 7 ay bende 3 kilo kaldi sadece
ve vermek icin hicbisey yapmadim
insallah senin bebegin huysuz olmaz da kilolar yavas yavas da verilir dert degi

ya gunde 2 yumurta cok degil mi
protein patlamasi yasama sonra

altaki tickeri de kontrol panelinden yapiyosun
meg detayli anlatmisti gecmiste

Duygum umutegem sizde hiç kasılmalar oluyormu ben magnezyum kullanıyorum bırakırsam eğer arada kasılma oluyor korkumdan sürekli içiyorum ama tadıda berbat.

kızlar abuk sabuk konu açanlara yorum yapmayn neolur ya boşvern gtsn geln siz buraya bak burda size ihycı olan kafası karşk gebişler varr
gamzem en baş bu sozum sana bakk

gamze canım rüzgarda nazar var hakkettennn resmi görünce dua okuyayım dedimm rüzgara anında esnemeye başladımmmmmmmmsürekli oku canımmm okunmuş su falan ver bir kaşık :26::26:

neresinede nazar değiyosa çirkinin foto eklicektim vazgeçtim sen böyle deyince :26:

olsun hepsi gider
kizin iyi saglikli olsun yeter

ben 6 kg aldim ama ben hamile kaldigimda kilo fazlaligim vardi
o yuzden ne kadar yavas o kadar iyi olur benim icin
ama takmiyorum da alirim su son 3 ay hizla ve bir suru biliyorum
ben de zararli hicbir sey tuketmiyorum diyebilirim ama kilo geliyor

10 puan ceza ne demektr kızceler anlatsa ya biri bana ben de gülbebege yarın doneblcek mi kuzum yani :26:

ben de 14 meganm ama ne yapalım ya veririz ilaçlardan da evt ben bu ay dkkat ettm yne aldm banamısın demıo valla ...
Ben aslında hamile kalmadan önceki zamana göre çok daha az yiyorum evdeki herkes benden çok yiyor ama yinede alıyorum o yüzden aynen boşverdim bende bebişlerimiz sağlıklı olsun sonra veririz.
Evet bende artık öyle düşünüyorum 80 i görücem doğuma kadar belli oldu.İnşallah veririm bende hemen.Kilo sadece göbekte ve göğüslerde aslında kolar bacaklar ve toto aynı duruyor.Yumurtadan bir dönem tiksiniyorum bir dönem yiyebiliyorum o yüzden bu ara yiyebiliyorken günde iki yiyorum

Bende zarrlı birşey tüketmiyorumda sadece bir cips kaçamağı yaptım geçen gün.Veririz tabiiii

Duygum umutegem sizde hiç kasılmalar oluyormu ben magnezyum kullanıyorum bırakırsam eğer arada kasılma oluyor korkumdan sürekli içiyorum ama tadıda berbat.

şimdi bşey dicem bana kızcan ben magnezyum hiç içmedm ama bugun baya bi kasldm valla çok da gezdk
anam neyme guvenıorm acaba ya iice bi rambo oldm ben valla pazartesi ilk işim magnezyum almak olcak
neydi adı soylesene bana meganm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…