10 puan ceza ne demektr kızceler anlatsa ya biri bana ben de gülbebege yarın doneblcek mi kuzum yani :26:
şimdi bşey dicem bana kızcan ben magnezyum hiç içmedm ama bugun baya bi kasldm valla çok da gezdk
anam neyme guvenıorm acaba ya iice bi rambo oldm ben valla pazartesi ilk işim magnezyum almak olcak
neydi adı soylesene bana meganm ....
şuanda muhabbete giremediği için çatlıyormuş de sizi görebiliyor fakat yazamıyormuş
drek koyalıorm gülmn msjını
seni sevıorzzzzzzzzzzzzzzzz sen yaz cnm ben buraya yazarm sıkma sen cancagznı
neresinede nazar değiyosa çirkininfoto eklicektim vazgeçtim sen böyle deyince :26:
Hoşgeldin aysunum nasılsınn.
Megimmmm bende ticker istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum kısaca anlatma imkanın varmı geçmişi okuyamadımda
aysunmm hoşgeldnnn ama ben gdıorm artıkk yaa
çok yorldm gerçekten bugun azcık yatayımm artıkk opyrmm hepniziiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya girin hep boyle ama ne guzel oluo kalablk kalablkkk
iyiyim çıtır güzel annemsen nasılsın bebişimiz nasıl
diyet topiklerinde koşuyorum
bende çıtır anne olcam gidecek bu kilolarrrrr
canım bende kasılma yok ama bacaklarıma her gece kramp giriyor birde genital bölgemde ağrı oluyor:26:...magnezyum kullanıyorum ama yinede faydası olmuyor çok fazla bezen günde iki kere içiyorum bazen de 2 günde bir içiyorumm
iyi geceler hulyambende çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinizeeee
Sağol aysunummmPek çıtır sayılmam 71 kg oldum
Aslında diyete bağımlı kalmak yerine hamur işi tatlılar ve yemeklere eklenen tuzu azaltıp birazda spor yapmak kilo vermeye yeterli oluyor.
kullandigimiz haplardan sanirm canimBende zarrlı birşey tüketmiyorumda sadece bir cips kaçamağı yaptım geçen gün.Veririz tabiiii
ben magnorm a basladim 3 gun olduşimdi bşey dicem bana kızcan ben magnezyum hiç içmedm ama bugun baya bi kasldm valla çok da gezdk
anam neyme guvenıorm acaba ya iice bi rambo oldm ben valla pazartesi ilk işim magnezyum almak olcak
neydi adı soylesene bana meganm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?