Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet bende kan hapı ve elevite başladıktan sonra hızla kilo aldım ama ilaçlardanmı yoksa bebiş son aylarda daha hızlı büyüdüğü içinmi bilmiyorum.Benim bulantılarda akafasına göre takılıyor bazen bulantı oluyor ama ilk zamanlardaki kadar şiddetli değil.Ama magnezyumun tadı gerçekten çok kötü suda biraz fazla bekletince iyice duru olunca rengi içmesi daha kolay oluyor.

ben erir erimez iciyorum:44: portakal kayisi tadinda
tadi guzel geliyor icerken
ama ictigim anda sonrasinda basliyor kotu bir his bende
kalsiyum da vermisti doktorum ama hic baslamadim, onu dogal almaya calisiyorum peynir yogurt sut bol tuketiyorum zaten

Bana tadı çok kötü geliyor megnezyumun ama içiyorum mecburen.
Calsiyum banada verdi dr ama yan etkileri var diye cesaret edemedim içmeye sana hangisini verdi bana calcimax d3 verdi

Bana tadı çok kötü geliyor megnezyumun ama içiyorum mecburen.
Calsiyum banada verdi dr ama yan etkileri var diye cesaret edemedim içmeye sana hangisini verdi bana calcimax d3 verdi

calci net-d diye birseymis
aldim ama dokunmadim hic
icmeyi dusunmuyorum bu ara
yetiyordur umarim aldigim sut yogurt peynir
bazen dusunuyorum icmeli miyim diye ama zaten bir suru vitamin var bir de ona baslamak pek istemiyorum
ilerleyen zamanda bakarim diyorum

Bende içmeye cesaret edemedim bana dr un yazdığında zararlı yan etkileri vardı kafam karıştı benimde aldığım gibi duruyor .
Süt yoğurt peynir tüketebiliyorsan hiç başlama bence.

Gülbebegim nerdesin senin gibi dünya tatlısı bir insanı kim kızdırdı merak ettim

kocamda sanlı masayı izliyor ben gıcık oluyorum bu programa

ya kizlar saolun cosmusum yani.

extra durulama degilde extra su secenegiyle yikadim.. kuruyunca ve utulenince kalmio zaten o eski kokusu..

asmistim camasirlari napim tekrar makineye mi koyayim yani simdi:44::44:

Gülbebekim,

10 ceza puanı, 1 gün banlı kalmak demek oluyor öğrendim..

[video=youtube;nh8seL_myEI]http://www.youtube.com/watch?v=nh8seL_myEI[/video]

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım,
Mütemadiyen anar mıydım adını, bilirsin hassasımmdır konu sen olunca...
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi var mı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutar mı
Varlığın öyle bir sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi
Gel saklanalım hiç bir ayrılık bulmasın bizi..

Son düzenleme:

canım dr içebilirsin dedi hiçbir zararı yokmuş ama bende çok içmedim zaten sadece genital ağrımın çok olduğu zaman tükettim 1-2 kere

A aaaaa ayıp bize ama bu saat olmuş geceki sayfa açık :26:
Nerde herkes???

Biz öğlenden 4'e kadar evde stor falan taktık balkona,iş hallettik ıvır zıvır..
Sonra dışardaydık hep.. Az önce geldik..

Gamze çorba fotolarını msn'den göndersene..

Son düzenleme:
gamze benimki şekerleme yapıyor salonda,bende kıvrıliim uyuyalım 8.30a kadar.. maç varmış çünkü..
sonra gelicem..

hani bu çorbanın hazırlanış safhası?
ama muhteşem leziz görünüyor söyliim
fotosunu ekleme hiç bi yere..

çektim her safhasını ben sunumu nasıl bulduğunu merak etmiştim
tamam ben burlardayım bana bi sms yada çağrı şettir uyanınca istersen ayyy heycan yaptım

çektim her safhasını ben sunumu nasıl bulduğunu merak etmiştim
tamam ben burlardayım bana bi sms yada çağrı şettir uyanınca istersen ayyy heycan yaptım

heh tamam o zaman..
sunum süper

ve anlaştık

Kızlar nerdesiniz bakim birazdan maç varmış herkes gelir
bizim bugün cok keyfimiz yerindeydi ama evin tam önünde arabamızın yan aynasını kırmışlar eşim cok sinirlendi ama elden ne gelirki,yrn servise götürcem hemen alırlarsa baktırcam,sonra yazlıga gittik hava cok güzeldi

gelelim sadede ovu yaptım gene çift bu ne yaaaa cok yoruldum artık cepten nasıl foto yükleniyor bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…