Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben bebeği doğar doğmaz taşımak için nasıl birşey almalıyım bu iki resimden hangisi daha uygun

İkinci fotodakinin ortası tam düz değilya bebeğin sırtı rahat edermi sağlık açısından hangisi daha uygun ve kullanışlı

Son düzenleme:
Huzurummmm topiğin altın hunisini bana takdim etcek meg bana yarın

hilalim aslında hislerim cidden çok kuvvetliydi ama rüzgardan beri konsantre olamıyorum

ozim evet bitanem tevekkülü elden bırakma ve umutlu ol küçük meleğimizin müjdesini vericen yakında

lovely canım 2. Resimdekini kullandım ben ama o çukur yeri havluyla doldurmuştum bebek bataniyeside işe yarar

tahtası eskik

Gamzem bende çok kararsız kaldım ikiside hemen hemen aynı fiyata bende hangisi kullanışlıysa onu almak istiyorum

lovelym pisim
şinci port bebe yeni doğan için iyi bence ama çok az ömrü yani fazla kullanılmıyor
pusette elde taşımaya çok zor ağırlaşıyo çünkü gitgide insanın elinde ben taşıyamıyodum sahsen
arabada oto koltugu olarak kullanıyorum ben puseti şu an
biliyorum hiç yardımcı olamadım

Banada sırtı dümdüz olduğu için portbebe daha kullanışlı olur gibi geliyor
birde komple kapalı soğuk almaz yağmur almaz
tam yağmurların çok olduğu zaman doğacak mart sonu nisan ayı boyunca kullanılacak
Kısa sürede kullanılacak olsa onu alayım diyorum
sağlık ocağı ve hastane çok yakın mesafede ama yürüyerek gidildiği için kullanışlı olur sanırım.
Bez olanları var onlar çok hoşuma gitmedi ama benim beğendiğim farklı aziz bebede gördüm onu alıcam artık kesin karar verdim.

Ozimmmmm ne zmn tam belli olcak 2ye katlayıncamı?ne zmn tekrarlıycan testti
bide sen hangi sehirdeydin
Çarsamba sabah ikinci tahlil yaptırınca konusalım dedı hikali eskişehirdeyim ben

Canım inan sevinemedim bile ama inş sizin guzel dualarınızla hayırlı haberler verırım progestan hem iğne hem fitil kullanıyorum hayırlısı kanamam yok ama deger dusuk işte kan curultucu iğneyede başladık tedaviyle nasip artık inş dua edin benim için çokk

Canım inşallah çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle şuan çarşamba ya sanki yıl varmış gibi geliyordur eminim ben ilk haftlarımı hep uzanarak ve tespih çekerek geçirdim.Bolbol dinlen hiçbir iş yapma sadece dinlen ve dua et

Ozim carsamba inş güzel haberle gelcen temkinli davranmanı kadar iyi anlıyorumki çok normal
ama biz daha güçlü olmalıyız ayagını sürü peşinden biz geleim en son isimleri saydıgımda rose hamile olarak geldi
hadi sıra sende sonra peri,gülbebek,meg,aysun,birsum,emine var ben varım esra var şurda kaç kişi kaldık topu topu gelsin bebelerrrrr

İyi akşamlar bayanlar nasılsınız?Ozim inşallah değerlerin yükselir canım,lovely bence ikinci resimdeki daha uzun vadede kulanacağın bişey.Birincisini kullanmadım ama 1 ay falan anca gider bence.Şimdiden hayırlı olsun

ozim canım kader arkadaşım...

umudunu sakın yitirme inşallah değerin kat kat katlanır arkadaşım..
değerrin bence ykselecek bak bence pozitif değerin

Onun hadi becerisi var
O yüzden tahtası eksik
bende bir sey yok yine de
tahtalar gidik

huzurm biz eceyle ozledk seniii
teyzesi herbşeyimizi aldık bizz haftasonu odamızı da boşaltıcaz
subatın ilk haftası gelp kurcaklar odamızı

kızlar ozim için hepmz birer yasin okuyalm olur mu şimdi içimden geldi birlikten kuvvet doğar dualarımızı kabul etcek rabbim inşşş
Allahımmmm sen büyüksnnnnnnnnnnnnnnnnn
artsınn degerrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

herkese merhaba içerde yatmışlığım var akıllı olun Çok özledim sizleri boş yere ceza aldımm resmenNeyseki kavuştuk ammada muhabbet ettiniz konuya dalıp yazamadım sinir oldum kendimee

Ozimmm üzülme sakın kuzummm Allahın izniyle bebiş yolda inşallahh dualrım seninle arkadaşım hamişliğin hayırlı olsun...

kimsecikler yokk belim çok ağrıyor günüm geçtii doğal olarak belime vuruyor ağrıısı ben yatayım bari kimsecikler yok içerde yattık dedikte korkup kaçın demedik yaniiiiiöpüyorum hepiniziiiii hayırlı gecelerrr

duygummm ne diyimki gözyaşalarımı tutamıyorum sen cok ıyı bılıyosun ki yalnız siz varsınız iyki varsınız çok seviyorum hepinizi

canım gülbebeğim allah razı olsun inş tek duam o

Gülbebegim belki gelmezler
pardon abla yanlısımız olduysa affola icerden yeni cıktın ztn

duygum ohh masallah hersey hallolur yapılır en son resimleride koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…