Huzurummmm topiğin altın hunisini bana takdim etcek meg bana yarın
hilalim aslında hislerim cidden çok kuvvetliydi ama rüzgardan beri konsantre olamıyorum
ozim evet bitanem tevekkülü elden bırakma ve umutlu ol küçük meleğimizin müjdesini vericen yakında
lovely canım 2. Resimdekini kullandım ben ama o çukur yeri havluyla doldurmuştum bebek bataniyeside işe yarar
tahtası eskik
lovelym pisim
şinci port bebe yeni doğan için iyi bence ama çok az ömrü yani fazla kullanılmıyor
pusette elde taşımaya çok zor ağırlaşıyo çünkü gitgide insanın elinde ben taşıyamıyodum sahsen
arabada oto koltugu olarak kullanıyorum ben puseti şu an
biliyorum hiç yardımcı olamadım
Çarsamba sabah ikinci tahlil yaptırınca konusalım dedı hikali eskişehirdeyim benOzimmmmm ne zmn tam belli olcak 2ye katlayıncamı?ne zmn tekrarlıycan testti
bide sen hangi sehirdeydin
Canım şimdi gördüm çok sevindim içim içime sığmıyorrrr.Allah a şükürler olsun Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşalalh değerin artar çok düşük bir değer değil tarnsferin 12. günümü bugün crinone jel yada progestan kullanıyormusun kullanmıyorsan mutlaka iste dr undan dikkat et kendine.
Canım inşallah çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninleÇarsamba sabah ikinci tahlil yaptırınca konusalım dedı hikali eskişehirdeyim ben
Canım inan sevinemedim bile ama inş sizin guzel dualarınızla hayırlı haberler verırım progestan hem iğne hem fitil kullanıyorum hayırlısı kanamam yok ama deger dusuk işte kan curultucu iğneyede başladık tedaviyle nasip artık inş dua edin benim için çokk
canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......
Gecmis olsun canımoglumu banyo yaptırırken belim tutuldueğilip kalkamıyorum yavrumu kucagıma nasıl alcam ya
Onun hadi becerisi varHuzurum iste yardım tabi bide herşeye yetismeye calışma bu da insanı cok yoruyor
gamzenin hislerine bende güveniyorum bakalım görcez hep birlikte,gamze bu kız sana tahtası eksik dedi o dedi ben demedim
hani bi kücük kız videosu vardıya popo dedi ben demedimmm:)
merve bu agrı dinlenmeden gecmez,bide zorlarsan allah korusun kitlenir kalırsın dursun besikte bebe 1günden bişey olmaz müzik fln aç onada takılsın
duygummm ne diyimki gözyaşalarımı tutamıyorum sen cok ıyı bılıyosun ki yalnız siz varsınız iyki varsınız çok seviyorum hepinizikızlar ozim için hepmz birer yasin okuyalm olur mu şimdi içimden geldi birlikten kuvvet doğar dualarımızı kabul etcek rabbim inşşş
Allahımmmm sen büyüksnnnnnnnnnnnnnnnnn
artsınn degerrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
herkese merhaba içerde yatmışlığım var akıllı olun Çok özledim sizleri boş yere ceza aldımm resmen Neyseki kavuştuk ammada muhabbet ettiniz konuya dalıp yazamadım sinir oldum kendimee
Ozimmm üzülme sakın kuzummm Allahın izniyle bebiş yolda inşallahh dualrım seninle arkadaşım hamişliğin hayırlı olsun...
duygummm ne diyimki gözyaşalarımı tutamıyorum sen cok ıyı bılıyosun ki yalnız siz varsınız iyki varsınız çok seviyorum hepinizi
canım gülbebeğim allah razı olsun inş tek duam o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?