Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayran mı kaldılar be yaaa
ohh hamarat kız seni bende kendi pizzamı kendim yaparım
yrn foruma gelsene

Sen hiç gecmişe bakmıyormusun kuzum yaw
yrn sabahtan akşama kadar forumda olcam arabayı sevise bırakcam o tarafta ve orda takılcam mecburen,işin yoksa ugra bari buluşma sayılmaz hem magazlara bakma :)

Sen hiç gecmişe bakmıyormusun kuzum yaw
yrn sabahtan akşama kadar forumda olcam arabayı sevise bırakcam o tarafta ve orda takılcam mecburen,işin yoksa ugra bari buluşma sayılmaz hem magazlara bakma :)

Hilalcim ben geçmişi hep okurum..
senin arabayı servise götüreceğini de okumuştum ama forumda olacağını atlamışım bak..
ilerleyen zamanlarda olacak inşallah tanışıp kaynaşmamız allahın izniyle

bak Türk kahvem bitmiş,yap da içelim hayde
derin nefes alıyoruz,gülümsüyoruz..
zorlayarak kendimizi gülümsüyoruz..
o tebessüm yerleşecek yüzüne ve etkilenecek ruhun..

rakı katem beni o keser şöyle sek 1 duble fondip tamamdır
gülmücem işte banane
altın hunimi hazırlattın mı

rakı katem beni o keser şöyle sek 1 duble fondip tamamdır
gülmücem işte banane
altın hunimi hazırlattın mı

hee hazırladım hazırladım hem de en bi güzelinden
tübe tübeeee..
arada devredersin ama bana da he :86:

Gece Gece Yine ben :) Sizinle sohbetleri kaçıyorum hep. ÇAlıştığım için. Bu hafta Geç çıkıyorum.. Eee bu saate kadar kocişle ilgilen yatır falan derken geç oluyo tabi. Ozim Arkadaşım inşallah Bebeğin Yada bebeklerin inşallah duası eksik olmayan Duaları eksik olmayan biricik annelerine Sımsıkı tutunurlar ve Dünyaya gözlerini açtıkları anı sana gösterirler inşallah. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin İnşallah.. MrsWho Sanada geçmiş olsun arkadaşım iinşallah Zahmetsizce çarçabuk Atlatırsın..
Benim Adetim bu ay yine 3 gün geçti. Yoruldum artık :s Aslında suç bende biliyorum tedavi olmam lazım hiç ilgilenmiyorum bile. Biliyorum ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşıcam. Yaz sonu planlıyoruz hamişliği (Rabbim nasip Ederse,İnşallahta Eder) Sanırım vakit olduğu için oyalıyorum kendimi. Bnim için çok zor bi durum adetim 1 gün geçtikten sonraki psikolojik Belirtiler. Hemen hemen her ay geçmesine rağmen Acaba Hamilemiyim diye düşünmekten kafayı tırlatıcam Aslında bu ay etkilenmezdim o bi kaç rüyayı görmeseydim.
Bu siteyi çok seviyorum. Eskiden çok okurdum girip, Ama üye olduktan sonra nedense fazla giremiyorum :) Sadece Ara sıra bakınıyorum Çoğunuzun hamileliğini okudum doğurduğunuzu okudum şimdide bebişlerinizle mutlu anlarınızı okuorum..
Çok istiyorum bende bu duyguyu tatmayı.. İnşallah herkes tatsın.. Artık şu sorudanda nefret Ediyorum Eee hadi evlendiniz bebişte sıra hadi artık yapın yoksa olmuyormu:) Şuan için bi çabamız yokki Korunuyoruz zaten. Ama gelde Millete anlat bunu. Erkekler için hava hoş Tabi Onlara kimsenin bişey dediği yok ne varsa biz kadınlar çekyoruz MAlesef (
Wuuu çok uzun yazmışım :) Artık okuyanlar Hakkınızı Helal edin. Vaktinizi aldım... Sanırım ben yine duygusala bağladım. Çünkü Çok istiyorum Anne olmayı olabillmeyi (

geçmiş olsn gamzem hiçbşeycik çıkmıcak haplarla gecip gitcek inş cnm kistler de kalbini ferah tut sen

Meganm ilk resmdeki port bebe oluo o başlarda kullanlıo tek ikncsinden aldım ben yani travel sistem oldgu için onu da arabanın yannda almş oldum evt o biraz derin gibi ama ferda dra sormuş hiç bi sıkntı teşkil etmezmiş bebşler bizm karnmzda da benzer şeklde duruolarmş
Bence ikncisini al Hatta travel sistem al arabayı bnm gibi ikisi bi arada olsun ....

Günaydin herkese
Kizlar kac gundur yogunum tam geliyorum hemen cikmak zorunda kaliyorum bir yazamadim..
Kizimi anaokuluna yazdirdik simdiden yerimiz yok dediler bekleme sirasina aldilar
Bizde baska biryere daha kayit ettiricez kizimi.
Kurana gectim artik kizlar birazdan camide ilk kez okuyacagim cok sevincliyim rabbim banada nasip etti cocuklugumdan beridir hayalimdi..
Gecmisi okumaya calistim ama yarida kaldi
Ozim degerlerin ins artar allahtan umit kesilmez

Gülbebegim belki gelmezler
pardon abla yanlısımız olduysa affola icerden yeni cıktın ztn
heyytt önemli değilll yavrummmmHilalim inşallah kuzuumm gelmesinler biri benim için hocaya gitmiş hocada demişki onun kırkına kırk karışmış o ne len dedim kendi kendimee bilen varsa yazsın. 7.senede olabilir demişşş birbuçuk senem daha var.

Ayaze

ayaze helal olsun canım inşallah sende yavruna kavuşursun ama korunuyormuşsunuz söyle istemediğini olsun bitsin kime ne kuzum boşver sıkma canını ben 5.5 yıldır çekiyorum zaten o lafları artık umrumda değiller beni üzeni bende üzüyorum hakediyorlar çünkü

herkese günaydınnnnnn demeyi unuttumÖnümde bir tepsi içinde yağ bal kaymak tüm kahvaltım bu hee birde sallama çayyNe zengin bir kahvaltı buyrun kızlar beraber olsun

Son düzenleme:
Günaydınnn

Kotagil sorungili sebebigillen arada arada gelebiliciim bengil :86:
Topiği boş bırakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…