kotagil sorunu var demek bizde sınırsız sorunu var kotalıya çevircem anam ağladı her ay 100e yakın ödemektennn hemde boşu boşuna o kadar kullansam film izlesem tamamm ama bişey yaptığımda yok çok fazla ödüyorum .Meg gel birlikte kullanalım
yafrukuşum evde sınırsız bizim de..
habire film izlediğimizden iyi oluyo..
İş yerinde 1 cigabaytcık internetli jetgilim var..çok az kaldı kotanın dolmasına.. bunu da 4 cigabayta çıkartmayı düşünüyorum :44:
doldu dolacak offffff
bişii sorucam,senin toplamda kaç ceza puanın var bebekim..
normalde 10 ceza puanı sadece 24 saat bana karşılık geliyür..
ben niye bi öküzle evlendiğimi farkedemedim ki
didemm ne oldu canım :26:
herşeyi eleştiriyo ya valla bıktım
çok fazla takılmamay çalış didem kafanda kurdukça her hareketi daha çok batacaktır şuan çok sabırlı olmamanı anlıyorum kolay değil küçük bir bebeğin var hem bebek hem iş hem ev insanın sabrını zorluyo bunun üstüne eşlerin anlayışsızlığıda tuz biber oluyo
sabah benim eşimde bana takılıyo biraz kilo aldımdao kilolar gidene kadar başımın etini yer ama alıştım artık çok tınlamıyorum yeme dedikçe yiyorum
Cumartesi ofis cok soguktu titredik resmen klimayi acmamislar diyorum
Sen disaridaki belediye iscilerinin halinei goruyomusun sukret diyo bana
Hic biseyi anlatamaz oldum ya ne desem elestiricek bisi buluyo
Ona kalsa tek bi konuda elestiriyomus ( ev temizligi ) ondada agzina s.cmisim daha agzini acmiyomus
ya bu adamlar kendılerı sucluyken bıle üste cıkmayı nasıl başarıyolar acaba :44:
Biri benİ su tembellikten sirkelyip kurtarsın yaa...30 dk kapıda kalmamanda etkisi var sanırım .su koltuktan bir kalkabilsem hilalin yanına gitmem ama koca popoyu kaldıramıyorum(sabah sabah Bornozla kapıda kaldım saskolozlugum dan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?