Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok benim bozukmuş doğumdan beri ona kötü davranıyomuşum ilgilenmiyomuşum bi düşüncekmişim

heeehhh derdi anlaşıldı işte sor bakalım buda yeni doğum yapmış kadınların eşleri nasıl davranıyor % 90.nı senin şuanki şikayetlerini dile getirecektir hatta bir anket açalım ve soralım emin ol hepsinde aynı odunluklar mevcuttur

genlerinde var bunların odunluk

Burası da yoğun bugün hava güzel ya,millet atmış kendini dışarıya demek..

dido hunici lafını tuttum
hunici geldi haaannnııımmmmmmmmmm

miyaba beya

nasıl yanı bornozla dısarda mı kaldın :44:

Ayy cok garip geliyor dimi kulağa vallahi dogru ama Bornozla kapının önünde kaldım resmen.ben simdi sabah yürüyüşünü yaptım dusa gittim musluğu actım su yok. Klozet su aktıyordu esim tamir icin vanayı kaptmisti açmayı unutmuş bende bornızı taktım evin kapısının girişinde su vanası evin kapısı yarım acik hemen vanayı çevireyim derken kapının cat sesi ile ben öylece kaldım iste ne tlf ne karsı komşum evde yok. Bı 10 dk bekledim komşu gelir belki diye yok aşağıdaki komşuya indim tlf acabilirmiyim diye Allah'tan iki kadin tek asagi komşumda sagolsun içeri aldı tlf actın esim isten geldi ben Bornozla eve girdim böyle bı sapsallik yaptım iste bı terlik bisey koysana önüne yada des oldu evin dısına bı anahtar koyucam ..sitede kiler falan var şahsi oralarda bı yer bulmalıyım.

Aksucum,korku filmi gibi ya :18:aman allah korusun ne fena o şekilde kapıda kalmak

Son düzenleme:

hahahah benimkide aynı.
bu konu yüzünden bi kaç gündür ayrıyız görüşmüyoruz, konuşmuyoruz. Ben ondan ilgi beklerken onu düşünmüyomuşum ilgilenmiyomuşum
şuan gülüyorum ama biliyorumki benim evliliğim 10 yıl daha sürse bir gün biticek. bunu kendime itiraf etmek istemiyorum ama artık tamamen duruma inandım

puffymmm
hemen gelip hemen kaçmışsınn
peki biz neden şikayet etmiyoruz bebekle ilgilenen altını değiştiren gazını çıkaran yemeği yapan evi temizleyen yani bu yuvayı çekip çeviren bizleriz asıl bizim ilgiye ihtiyacımız yokmu okun ucunu biraz odunlarımıza şey pardın eşlerimize dönderelim bakalım aynı tepkiyi vericeklermi ya ne ilgisinden bahsediyolarki asıl ilgiye ihtiyacı lan bizleriz aynanın karşısına geçip bir saçımızı bile taramaya fırsatımız olmuyo ama ERKEKLERİMİZE ilgi göstermeliyiz pohpohlaalıyız değilmi
herşey karşılıklı sen ilgi gösterki bende gösteriyim değilmi
ama onlar bişeyleri dayatmayı seviyolar ilgsizsin düzensizsin çocuğa bakamıyon evi temizleyemiyon habire dayatıyolar bunu üstüne birde yatakta O..... olmamızı istiyolar
beyse ben daha verip veriştiricem galiba en iyisi susyum onların ilgi anlayışına tüküriyim benzamanında bende bu konuda çok çekmiştimde

Ben Hala Adet olmadım yaa.. Ama sancım başladı artık 12-12 ydi en son. Akşam az bi leke geldi bitti. Şimdi yavaş yavaş sökkülcem heralde. Şu minik kistler pko du demi. Bunu yaşayıp atlatan varmı içinizde doğum kontrol hapı kullanmıştım düzene girmek için ama yan etki yapmıştı devam edememiştim. Soğan kürü die bişey duydum ama çalıştığım için taze taze yapamam onuda:S Neyse ben şimdi işe gidiyorm. eğer yaşayanınız varsa pko yazarsanız sevinirim gece gelince okurum. Bash bash Kıslarr :))

eşim sonuçları aldı galiba ama aradım meşgule attı rabbim ne olur güzel bir haber versin neolur

böyle o kadar doluyumki emik kendimi zor tutuyorum. zaten 2 aydır annemde kalıyoruz benim sıpanın yaramazlıkları yüzünden böyle bunaldım daraldım.
zaten çocuk sürekli ilgi istiyo oyun istiyo artık yorgun düşüyorum çok bunaldm hemde çok. anasında kalmak için bahaneler buluyor haklı sebepler varmış gbi yalan konuşuyor çok sıkıldım. aylardır bunaldım hazırlanın sizi dışarı çıkarmaya geliyorum diyor hazrlanıyoruz annesine götürüyor. madem o kadar torunlarına meraklılar niye arayıp sormuyolar. çocuğu en son 3ay 1 haftalıkken götürdüm. 4,5 aylık oldu biride arayıp ne yapıyorsunuz demiyor. e madem bu kadar ilgililer onlar ben niye zorla çocuğumu gösteriyimki. özleyen varsa arar. sonrada gel geri eve. bunaldım heleki çalışan insan olupda birden bütün hayatın evde olunca olmuyor. intiharı doğumdan sonra çok düşündüm ama çınarıma kıyamadım. onun süt emmeden büyümesine gönlüm razı gelmedi hep engelledim kendimi. adam demiyoki nazlı böyle paçavra gibi hiç gezmezdi artık çok çökük druyor. biraz ona moral veryim yok. neymiş efendim ne yiyip içiyomuş ne giyiyomuş düşünmüyormuşum. annem olmasa tuvalete zor gidicemde ne ilgisinden bahsediyor anlamıyorum. böyle sayfalar dolusu yazabilirim. boğazım hep düğüm düğüm. bide böyle eşime kızdıkça daha çnceki eski olaylar kızgınlıklarda aklıma geliyor ve dolup taşıyorum ama kendi içimde. bu bana çok zarar veriyor ama şimdilik susuyorum. hep para için yaşamasından yoruldum. beni mutlu edemedikden sonra trilyon kazansan ne olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…