böyle o kadar doluyumki emik kendimi zor tutuyorum. zaten 2 aydır annemde kalıyoruz benim sıpanın yaramazlıkları yüzünden böyle bunaldım daraldım.
zaten çocuk sürekli ilgi istiyo oyun istiyo artık yorgun düşüyorum çok bunaldm hemde çok. anasında kalmak için bahaneler buluyor haklı sebepler varmış gbi yalan konuşuyor çok sıkıldım. aylardır bunaldım hazırlanın sizi dışarı çıkarmaya geliyorum diyor hazrlanıyoruz annesine götürüyor. madem o kadar torunlarına meraklılar niye arayıp sormuyolar. çocuğu en son 3ay 1 haftalıkken götürdüm. 4,5 aylık oldu biride arayıp ne yapıyorsunuz demiyor. e madem bu kadar ilgililer onlar ben niye zorla çocuğumu gösteriyimki. özleyen varsa arar. sonrada gel geri eve. bunaldım heleki çalışan insan olupda birden bütün hayatın evde olunca olmuyor. intiharı doğumdan sonra çok düşündüm ama çınarıma kıyamadım. onun süt emmeden büyümesine gönlüm razı gelmedi hep engelledim kendimi. adam demiyoki nazlı böyle paçavra gibi hiç gezmezdi artık çok çökük druyor. biraz ona moral veryim yok. neymiş efendim ne yiyip içiyomuş ne giyiyomuş düşünmüyormuşum. annem olmasa tuvalete zor gidicemde ne ilgisinden bahsediyor anlamıyorum. böyle sayfalar dolusu yazabilirim. boğazım hep düğüm düğüm. bide böyle eşime kızdıkça daha çnceki eski olaylar kızgınlıklarda aklıma geliyor ve dolup taşıyorum ama kendi içimde. bu bana çok zarar veriyor ama şimdilik susuyorum. hep para için yaşamasından yoruldum. beni mutlu edemedikden sonra trilyon kazansan ne olurki
kızlar bende doğmadan önce kanguru almıştım. oğlum içine sığmıyor.
sizde slingmi alıyım kangurumu
canımsın ya zor yaşadıkların kolay değil derdi nedir peki bu şekilde davramasının bir sebebi yoktur herhalde
baba oldu sorumluluğu biraz daha değil baya bir artı önceyi silip geleceğe neden önem vermiyo demmekki babalık olgunlaştırmış olması lazım
neysebrazdan devam ederim patron geldi
maşallah deniz daha yeni 7800 oldu
benim tosbaada artık pek hızlı kilo almıyor zaten son br aydır. doktor yavaşlar demişti zaten. Bu arada gündüz meme kesinlikle almıor benimki, sadece gece uykuda emiyor:26:
benimki hiç bi türlü almıyo artık canı isticekte mıncıklıcak iki emicek bırakıcak
sütüme nazar değdi oğlum emmiyo bence. gürül gürül sütüm vardı e tabi şimdi emmedikçe oda azaldı
pufidik kuızummmm hoşgeldin balım takma kimseleri kafana sen çınarını düşün bu arada bana da şu tickerlardan yaparmısın doğum tarihimiz 29 ekim
pufyymm canım benımyazdıklarını okudum ama ne denır kı bılemedım :26:
bu arada kanguru erkeklerın pipisine zarar verir mi acaba :26:
ek bişey veriyo musun :26:
canım yazısı ne olsun.bebiş resmi 2limi olsun
canım ben sling almayı dşünüyorum aslında bu sefer ama kullananlar ne kadar güvenli olduğunu söyleseler içim rahat olucak
gıda olarakda ek bişey derken sma mamanın 1 numarasından veriyorum. sabahları 6 ebe bsküvi az peynir reçel yağ vs gibi kahvaltısı var. sonra gün içinde sma mama akşam üstü meyve püresi akşamda arı mamanın çok güzel bir sürü çeşitleri var. 4+ için onlardan veriyorum. gece memeden başka bişey almıyor. hebide benim eşşek bol bol su içiyor
canım ben sling almayı dşünüyorum aslında bu sefer ama kullananlar ne kadar güvenli olduğunu söyleseler içim rahat olucak
gıda olarakda ek bişey derken sma mamanın 1 numarasından veriyorum. sabahları 6 ebe bsküvi az peynir reçel yağ vs gibi kahvaltısı var. sonra gün içinde sma mama akşam üstü meyve püresi akşamda arı mamanın çok güzel bir sürü çeşitleri var. 4+ için onlardan veriyorum. gece memeden başka bişey almıyor. hebide benim eşşek bol bol su içiyor
pufidikim kahvaltı için erken değilmi ya ben vermedim daha hiç bebe bisküvisi filan
sebze püresi yoğurt meyve veriyorum sadece
gerisi hep süt
9 aya kadar 2 çay bardağını geçmesin diyolar yaondan şeyettim :26::26:
kuzucum çizelge yazan yere http://lb1f.lilypie.com/tC5fp2.png yapıştırewet cnım bi kız bi erkek bebiş olsun yazısıda hoşgeldiniz zeynep gurur olsun balımmm
hımm masallah cınar paşaya
sen bayağı baslamışsın yedırmeye
ya aslında bende bişeyler vermek istıyorm pütürlü olarak yutamaz dıye korkuyorm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?