Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımsın ya zor yaşadıkların kolay değil derdi nedir peki bu şekilde davramasının bir sebebi yoktur herhalde
baba oldu sorumluluğu biraz daha değil baya bir artı önceyi silip geleceğe neden önem vermiyo demmekki babalık olgunlaştırmış olması lazım
neysebrazdan devam ederim patron geldi

o sorumluluk alıp taşıyablcek kadar güçlü bir adam değil. aslında kendine bakabilcek biri bile değil.
dünyaya sadece çalışıp para kazanmaya gelmiş. tek bahanesi para
ben ise balık burcuyum hesapla hayatımınne kadar duygusallık ve maneviyat üzerine olduğunu. beni hiç bir para mutlu etmiyor. zaten sürekli biriktirilen paranında bi faydasını görmüyoruzki. 5 yıllık birikimizi götürüp kaptırdı şimdi sil baştan. artık zor geliyor bana herşey. onu çekip çeviremiyorum. ben olmasam adam 1 ay aynı çorabı giyer. banyo yaıp çıkardığı atleti girer. abartmıyorum yani. kendi bakıcak sorumlulukda deilki babalık sorumluluğu olsun. çınardan önce oymuş benim bebeğimve cidden bütün zamanım ona bakmakla geçiyomuş

pufidik kuızummmm hoşgeldin balım takma kimseleri kafana sen çınarını düşün bu arada bana da şu tickerlardan yaparmısın doğum tarihimiz 29 ekim

pufyymm canım benım yazdıklarını okudum ama ne denır kı bılemedım :26:

bu arada kanguru erkeklerın pipisine zarar verir mi acaba :26:

pufyymm canım benım yazdıklarını okudum ama ne denır kı bılemedım :26:

bu arada kanguru erkeklerın pipisine zarar verir mi acaba :26:

ek bişey veriyo musun :26:

canım ben sling almayı dşünüyorum aslında bu sefer ama kullananlar ne kadar güvenli olduğunu söyleseler içim rahat olucak

gıda olarakda ek bişey derken sma mamanın 1 numarasından veriyorum. sabahları 6 ebe bsküvi az peynir reçel yağ vs gibi kahvaltısı var. sonra gün içinde sma mama akşam üstü meyve püresi akşamda arı mamanın çok güzel bir sürü çeşitleri var. 4+ için onlardan veriyorum. gece memeden başka bişey almıyor. hebide benim eşşek bol bol su içiyor

hımm masallah cınar paşaya
sen bayağı baslamışsın yedırmeye
ya aslında bende bişeyler vermek istıyorm pütürlü olarak yutamaz dıye korkuyorm :26:

pufidikim kahvaltı için erken değilmi ya ben vermedim daha hiç bebe bisküvisi filan
sebze püresi yoğurt meyve veriyorum sadece
gerisi hep süt
9 aya kadar 2 çay bardağını geçmesin diyolar yaondan şeyettim :26::26:

kuzucum zaten toplarsan geçmiyorki
valla ben doktor moktor tanımam annemin yanında

şükürler olsun eşimin mr sonucu daha iyi çıkmış
çokkk sevinçliyimm çokkk rabbim sen büyüksün hamd olsun
tıkalı damarlardan 1 tanesi kalmış diğerleri açılmış çoookkk şükürrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…