Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın sizlerede kimselerede hastalık zor

16:30da tescilimi alcam

kızlar tefal teflon tencere tava seti ve sheffer düdüklü tencere yanında karnıyarık tenceresi hediyeli aldım 550 tl 20 ay taksitle cok mutlu oldum valla

bıde kocam babamı arıcak bakalım ne olacak yarın bı arkadasını gondercek yanına kısmet

hadi bakalım hayırlısı zuzum..bu arada tenceren işini bayağ ucuza kapatmışsın

çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah kalan bir tanede açılır en kısa zamanda

Eminem maşallah şükürler olsun çok daha iyi olsun inş Rabbim başınızdan eksik etmesin huzur sağlık versin inş

gözünüz aydın eminemmmm çok sevindim ...tekrar geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah....

kızlar aranızda samsung akıllı telefon kullanan var mı :26:
ya ben görünümünü begendıgım için kocamdan ıstedım o da almıs ama cok karısık geldı kullanımı falan vazgectım demeye de korkuyorm

çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah kalan bir tanede açılır en kısa zamanda

Eminem maşallah şükürler olsun çok daha iyi olsun inş Rabbim başınızdan eksik etmesin huzur sağlık versin inş

gözünüz aydın eminemmmm çok sevindim ...tekrar geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah....

kızlar ALLAH razı olsun hepinizden okadar sevindimki gözler şiş şuanda
çok şükürki sevinç göz yaşlarıydı rabbim bir daha yaşatmasın o bir damarda en kısa zamanda açılır inşallah

Emoşum,gelmiş geçmiş olsun inşallah kuzum

napıcam ayın 26'sına kadar bu kadarcık kotagille ya

Kızlar herkese merhabaaa

Yeni tickerlardan farkettimde eminemden sonra en evliliği eski benim sanırım yaşlandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…