aminnn inşallahhhh geçmiş olur kolay değil kızlar herkes yaşadığını bilir ama çok şükürler olsun güzel bir haber aldıkCanım çok sevindim çok şükür geçmiş olsun.
Emoşum,gelmiş geçmiş olsun inşallah kuzum
nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar olur inşallahhh lovelimmKızlar herkese merhabaaa
Yeni tickerlardan farkettimde eminemden sonra en evliliği eski benim sanırım yaşlandık
napıcam ayın 26'sına kadar bu kadarcık kotagille ya
napıcam ayın 26'sına kadar bu kadarcık kotagille ya
nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar olur inşallahhh lovelimm
yaa şu kotagile söyle bizi sensiz bırakmasınnvalla düverim heee
Sağol eminem Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
gülbebeğim geçmiş olsunnn bacımm içerde sana iyi davrandılarmı
bende selam söyleseydin eski kulagı kesiklerden emine deseydin korkar geri çekilirlerdi zaten
neyse ALLAH birdah düşürmesin zordur dam hayatı tam 24 saat yatmışlığım vardırr
Emoşum çoook sevindim kuzumm çok şükür Rabbim bir daha göstermesin inşallah o damarıda açılacaktır.şükürler olsun eşimin mr sonucu daha iyi çıkmış
çokkk sevinçliyimm çokkk rabbim sen büyüksün hamd olsun
tıkalı damarlardan 1 tanesi kalmış diğerleri açılmış çoookkk şükürrrrrrrrr
Emoşum çoook sevindim kuzumm çok şükür Rabbim bir daha göstermesin inşallah o damarıda açılacaktır.Rabbim çooook büyük canım benimmmmn Kulağı kesik eminemmm benimmmmmmmmmm
Kızlar size birşey söyliyim gülün
Abim markette çalışıyor ve markete gece giren bir pisicik var gündüz kimse bulamıyor geceleri geliyor ve bir haftada 3 bin tl lik ürün yemiş
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Hazır emir uyuyoken azıcık uzanaym dedim. 5ten beri ayaktayım ya :) azıcık uzun uyusa da bende uyusam :)
işte bu çookk güzeldii
afiyet olsun kediciğee
Canım hoşgeldin 2.5 ay sonra inşalalh bende böyle gelicem uykusuzluktan yakınıcam
hoşbulduk canım. Az kalmış valla zaman çabuk geçiyor :) bizim bile bir ay olacak. Perşembe kontrolümüz var :) sana tavsiyem bol bol uyu esinle zaman geçir. Bir aydır kocami bile görmüyorum :-D
Hoşgeldin canım iyi gezmelerslm kizlar
selam atip kacicam gezmeye gidiioz cunku,.
eminem esinin sonuclalrina cok sevindim canim insaallah hep daha da iyiye gider..
ozim Allah yardimcin olsun canim... biz burda ne mucizeler gorduk. en guzeli, en hayirlisi olsun senin insaallah. guzel haberlerini bekliyoruz.
gamze gecmis olsun kuzum.
lovely lim bence de travel sistem al bende ondan aldim ve gosterdigin resimdekinin ikinci resimdekini aldim yani. sadece cocuk devamli uyumasin icinde cunku bebekler cok seviyor araba koltugunu. benim almama gibi bir sansim yoktu cunku yasak cocugun araba koltugunda seyahat etmesi gerek.
pufiyi gordum kacmis hemen opuom onu ozledim kiz daha sIk gel..
baska :44:
simdilik bu kadar hatirliyore...
selamlar saygilar
heee azra seni de ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?