Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah senden de razı olsun pamuk kalpli emoşum

Kızlar herkese merhabaaa

Yeni tickerlardan farkettimde eminemden sonra en evliliği eski benim sanırım yaşlandık
nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar olur inşallahhh lovelimm
napıcam ayın 26'sına kadar bu kadarcık kotagille ya

yaa şu kotagile söyle bizi sensiz bırakmasınn valla düverim heee

napıcam ayın 26'sına kadar bu kadarcık kotagille ya

Megim kota bitince tamamenmi kesiliyor hızımı düşüyor.Hızı düşüyorsa yinede girebilirsin.Ben cep tel. ile giriyorum kota haliyle 2 günde bitiyor ama kota bitince kapanmıyor hız çok çok düşüyor pek birşey yapmıyor ama kk ya giriyor.

Emoşum çoook sevindim kuzumm çok şükür Rabbim bir daha göstermesin inşallah o damarıda açılacaktır.Rabbim çooook büyük canım benimmmmnKulağı kesik eminemmm benimmmmmmmmmm

Emoşum çoook sevindim kuzumm çok şükür Rabbim bir daha göstermesin inşallah o damarıda açılacaktır.Rabbim çooook büyük canım benimmmmnKulağı kesik eminemmm benimmmmmmmmmm

canımmmm gülbebeğimmmm
çokk sağol rabbim o güzel gölünde ne varsa onu versin

hahhaaa evet eski kulağı kesiklerdenimm ne demekse

Kızlar size birşey söyliyim gülün
Abim markette çalışıyor ve markete gece giren bir pisicik var gündüz kimse bulamıyor geceleri geliyor ve bir haftada 3 bin tl lik ürün yemiş

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Hazır emir uyuyoken azıcık uzanaym dedim. 5ten beri ayaktayım ya :) azıcık uzun uyusa da bende uyusam :)

Kızlar size birşey söyliyim gülün
Abim markette çalışıyor ve markete gece giren bir pisicik var gündüz kimse bulamıyor geceleri geliyor ve bir haftada 3 bin tl lik ürün yemiş

işte bu çookk güzeldii
afiyet olsun kediciğee

Canım hoşgeldin 2.5 ay sonra inşalalh bende böyle gelicem uykusuzluktan yakınıcam

hoşbulduk canım. Az kalmış valla zaman çabuk geçiyor :) bizim bile bir ay olacak. Perşembe kontrolümüz var :) sana tavsiyem bol bol uyu esinle zaman geçir. Bir aydır kocami bile görmüyorum :-D

slm kizlar

selam atip kacicam gezmeye gidiioz cunku,.

eminem esinin sonuclalrina cok sevindim canim insaallah hep daha da iyiye gider..

ozim Allah yardimcin olsun canim... biz burda ne mucizeler gorduk. en guzeli, en hayirlisi olsun senin insaallah. guzel haberlerini bekliyoruz.

gamze gecmis olsun kuzum.

lovely lim bence de travel sistem al bende ondan aldim ve gosterdigin resimdekinin ikinci resimdekini aldim yani. sadece cocuk devamli uyumasin icinde cunku bebekler cok seviyor araba koltugunu. benim almama gibi bir sansim yoktu cunku yasak cocugun araba koltugunda seyahat etmesi gerek.

pufiyi gordum kacmis hemen opuom onu ozledim kiz daha sIk gel..

baska :44:

simdilik bu kadar hatirliyore...

selamlar saygilar

heee azra seni de ozledim

Son düzenleme:
hoşbulduk canım. Az kalmış valla zaman çabuk geçiyor :) bizim bile bir ay olacak. Perşembe kontrolümüz var :) sana tavsiyem bol bol uyu esinle zaman geçir. Bir aydır kocami bile görmüyorum :-D

Zaten çok uyuyorum günün yarısını uyuyarak geçiriyorumki günler çabuk geçsin kızım gelsinde ben razıyım uykusuzluğa

Oflum sezeryan dikiş yeri ağrıların ne zaman geçti eve geldikten sonra bebeğini yardımsız kucağına alman kaç gün sürdü bunları çok merak ediyorum.
Gece bebeğini emzirmek için kendin kucağına alabiliyormuydun yoksa brinin yardımına ihtiyaç duydunmu.Evin diğer işleri hiç önemli değil ama sadece bebeğimin herşeyini ne zaman kendim yapabilecek durumda olurum onu merak ediyorum.

Hoşgeldin canım iyi gezmeler
Bizim aracımız yok o yüzden tereddütte kaldım anakucağını elde taşımak ağır olabilir diye.:44:

slm canlarrr ben fena faranjtm bogazımı sanki rendelıolar şu an ferdam sebi buldgm ii oldu kuzum ya bzm memurla konştk da dun dogum sonrası iznini 35. haftada alrsn dıo şimdi de düşnmş 32 çalşablr de al ki tatle ble denk gelse sonrasına aktarırız dıo kafam karştı e tatl gelıo verr mi dr şimdi bana çalşablr raporu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…