Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizimkide gündüz uyumayı bırakıyo e artık büyüyolar uyanık olup bişeyleri artık öğrenmeleri gerekiyo biz yorulucaz ama napalım anne olmak gerçekden çok zormuşşşşş

Evet cnm annelerimizi simdi anliyorum
Soyle yaslarina bir girseler kendilerini cekip cevirmeyebaslasalar bir nebze rahatliycaz

selam kizlar

rumuzum gecmis olsun gazli bebegin cok zor oldugunu duymusumdur hep.

peki senin hamilelikte gaz problemin oluyor muydu?

annemin tezine gore hamileyken gaz problemin varsa bebe de gazli olurmus..

hoşgeldin ztarım benim bi sorunum olmadı gazlı içecekler gaz yapacak şeylerde yemiyorum doğa öylebi gaz çıkarıyoki anlatamam yinede karnı davul gbii birde reflüsü var sürekli kusuyo günde kaç defa kıyafet degişiyorum artık sayamıyorum

Cnm hemen emzirme sigara ictiginde en az 2 saati bekle aklinda bulunsun
Keske alismasaymisiz

off kendimden nefret ediyorum kurtulamıyorum vallahi allahdan hamileyken içmedim şimdi öyle bi canım istiyoki

merhaba hanımlar ben de geldim aranıza allah herkese nasip etsin benimde allah bağışlarsa eymen efe adında bir oğlum var 30 aylık oldu

Hamileyken benimd hic aklima gelmedi rumuzum kiz 4 aylij olana kadarda yoktu simdi acayip istiyor cnm
Basima agrilar giriyor dusun yani ama emzirene kadar icmeyecegim insallah

hosgeldin canim

Allah bagislasin eymeninizi.. cok da severim eymen ismini

amin canım sağol...son dakikada karar verdik ama iyi oldu herkes tarafından seviilen bir isim olu adıyla yaşasın inşallah anlamıda çok güzel eymenin sen hamilesin sanırım allah bebeğini kucağına almayı nnasip etsin inşallah

Rumuzum her evrenin sorunlari var gercekten buyutmek cok zor
En onemlisi manevi egitimi iyi bir insab olabilecekmi davranislari nasil olucak cocuk anne ve babanin yansimasidir derler
Beni en cok bunlar korkutuyor insallah allahim bana ilim ve kudret verirde allahimin yolunda giden iyi huylu merhametli bir evlat yetistiririm

evet büyüdü ve inanın dün gibi nasıl hızlı geçiyor anlamıyor insan söylüyorlardı da inanmıyordum bebekliğin kıymetini bilemedimmm ( siz bilinn :)

Bebekken buyuse buyuyunce de bebek kalsa hep keske degil mi :)
Allahim uzun ve saglikli omurler versin ins

tabiki canım allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere ben doğanın büyüdüğünü şimdi düşünmek istemiyorum el oğlu kızımın kalbini kırar yok söyle olur böyle olur herşeyi kafamda kuruyorum

manasini hatirlamiyorum ama soylemislerdi daha oncesinde ve cok hosuma gitmisti.

evet bende bebegimi bekliyorum insaallah asagida gordugun gibi bir aydan azcik daha fazla zamanimiz kaldi.

Canım bize tamany med diye
bir krem ii geldi
kremin faydalı olacağını düşünmemiştim hic
Ama cidden gaz sorunumuzu azalttı
ilk defa cocuğun karnını inik gordum

Bende hep diyorumama herzaman yanindayim kizimin destekcisi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…