Ztarim hosgeldin
Ben ilk aylar cok gazliydim ama kizin cok gazi olmadi cnm sukur
bizimkide gündüz uyumayı bırakıyo e artık büyüyolar uyanık olup bişeyleri artık öğrenmeleri gerekiyo biz yorulucaz ama napalım anne olmak gerçekden çok zormuşşşşş
selam kizlar
rumuzum gecmis olsun gazli bebegin cok zor oldugunu duymusumdur hep.
peki senin hamilelikte gaz problemin oluyor muydu?
annemin tezine gore hamileyken gaz problemin varsa bebe de gazli olurmus..
Cnm hemen emzirme sigara ictiginde en az 2 saati bekle aklinda bulunsun
Keske alismasaymisiz
hoşgeldin ztarım benim bi sorunum olmadı gazlı içecekler gaz yapacak şeylerde yemiyorum doğa öylebi gaz çıkarıyoki anlatamam yinede karnı davul gbii birde reflüsü var sürekli kusuyo günde kaç defa kıyafet degişiyorum artık sayamıyorum
off kendimden nefret ediyorum kurtulamıyorum vallahi allahdan hamileyken içmedim şimdi öyle bi canım istiyoki
Evet cnm annelerimizi simdi anliyorum
Soyle yaslarina bir girseler kendilerini cekip cevirmeyebaslasalar bir nebze rahatliycaz
merhaba hanımlar ben de geldim aranıza allah herkese nasip etsin benimde allah bağışlarsa eymen efe adında bir oğlum var 30 aylık oldu
hosgeldin canim
Allah bagislasin eymeninizi.. cok da severim eymen ismini
merhaba hanımlar ben de geldim aranıza allah herkese nasip etsin benimde allah bağışlarsa eymen efe adında bir oğlum var 30 aylık oldu
Hosgeldin aramiza
Masallah oglusuna buyumus senin oglan bizim bucuruklere bakaraktan :)
evet büyüdü ve inanın dün gibi nasıl hızlı geçiyor anlamıyor insan söylüyorlardı da inanmıyordum bebekliğin kıymetini bilemedimmm( siz bilinn :)
Rumuzum her evrenin sorunlari var gercekten buyutmek cok zor
En onemlisi manevi egitimi iyi bir insab olabilecekmi davranislari nasil olucak cocuk anne ve babanin yansimasidir derler
Beni en cok bunlar korkutuyor insallah allahim bana ilim ve kudret verirde allahimin yolunda giden iyi huylu merhametli bir evlat yetistiririm
Bebekken buyuse buyuyunce de bebek kalsa hep keske degil mi :)
Allahim uzun ve saglikli omurler versin ins
amin canım sağol...son dakikada karar verdik ama iyi oldu herkes tarafından seviilen bir isim olu adıyla yaşasın inşallah anlamıda çok güzel eymenin sen hamilesin sanırım allah bebeğini kucağına almayı nnasip etsin inşallah
Canım bize tamany med diyehoşbulduk azracım nasılsın doğa 3 aylık oldu bana göre 4.ayından gün aldı doktora göre 3 aylık hergece acile gidiyorum karnı davul gbi oluyo yazdıklarını liste yapım zilli durursa ben yaparım yoksa ablama sölim o yapsın
tabiki canım allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere ben doğanın büyüdüğünü şimdi düşünmek istemiyorum el oğlu kızımın kalbini kırar yok söyle olur böyle olur herşeyi kafamda kuruyorum
aynen öyle gerçekten çok uslu bir bebekti amaaa şimdi :)) amin cümlemizinkine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?