Kızalr ben çıkmam gerek iyi geceler
Bende şimdi aç dedimde olur sen kalk tv izle bende pc ye geçim diyor
Banada duphalac ilk içtiğimde çok iyi gelmişti sonra hiçbir işe yaramadı tadıda iğrenç diye bıraktım ilk aylar kayısıyla idare ediyordum sonra bir dönem düzene girdi.Daha sonra yine tekrarladı ama portakal yiyince artık hiç kabız olmuyorum.İnşlalah geçer seninde çok zor oluyor.
Ztarım bebiş kaçıncı haftada dönüyor şimdi senin bebeişin döndümü ?
cnm ii yapmşsn iice agrlaşmadan halletmşsnz çogu şeyi ben de yuklendm briaz bugun kocişe ama yok ya bak çogu şeyi yaptı saolsn ama yne gel oraya gel buraya yorldm ben de baya bi senn şimdi yatagı falan geldi demi giysilerini aldn senn de kalmadı çok bşeybzm bi tek oda kurulcak işte onu da subatın ilk haftası gelp kurcaklar bugun en onemli işi btrdm artık ben bi ütü mütü işleri kaldı...
anladm cnm ne fena bşey ya insanı nasl zor durumda bırakıolar hayret bşeyya zaten genelde sezeryan yapıolar mecburi olnca insan daha bi panik oluo nie seçme hakkı vermıolr ki he seçme hakkı var ama parayla ne sinir bi durum ya ...
canim yatagim gelmedi cunku bana arkadaslarim alacaklarmis. simdi anliyorum demekki baby shower hediyesi olarak dusunmus. benim hangi yatagi begendigimi de biliyordu zaten. bana sakin alma ben de alicam yoksa geri vermek zorunda kalirsin demisti. subat ortasi gibi gelir sanirim.
benim yatak ortu takimi almam lazim.
kendi aldigim 0-3 aylik kiyafetlerini yikadim, utuledim, dolabina yerlestirdim,. annem kendi aldiklarini da yikamis o da hazirlayip getirecek insaallah.
biberonlarini kaynatmam lazim kuzunun.. bakim baska :26: iste yatagi gelse, bende daha sonra nevresimlerini yikasam heralde isim bitiyor.
heeee bide hastane cantasi hazirlama olayi var ama benim geceliklerim hep annemdenasil olcak bilmiyorum artik hayirlisi
Kızlarrr uğrayamıyorum bu araa okuyorum ve çıkıyorum bu sene ne kadarda yoğunummm hızıma yetişemiyorum artık harbiden düşüp bayılcam artık okullar beni çok yoruyor bir yandan stajım var bir yandan üniversite finallerim var bir yandan eşim evde 2 günde bir temizlik yemek misafir dışarı işleriii (kocişle gönül işleriii) gelemiyorum fazla durumlarınıızı okuyıup çıkıyorumm .Emoşum kuzumm görüşemedik senlede fazla eşim dibimdeydi üstü kapalı konuştumm anlamasın diyee kusuruma bakma emii çok mutlu oldum arayıncaa canım arkadaşım teşekkür ederim. Bu arada kırmızı kartıda yedim her zamanki gibii ama çokta mutlu oldum tayin zamanı hiç bebek düşüncesi yok aklımda çalışmalara orda devam edeceğiz bakalım daha var ama 3yada 4 aya kadar toplanmış olurumm herhalde
benim miğdemmm bulanıyoo kahvalıyı zor yaptımmm
ben hemen tribe girdim markete gitmem lazım dı poşet taşımıyım diye gitmedim netten sipariş verrdim
hastalıkta ilerlemedi çok şükür kötüleşmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?