Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim yatagim gelmedi cunku bana arkadaslarim alacaklarmis. simdi anliyorum demekki baby shower hediyesi olarak dusunmus. benim hangi yatagi begendigimi de biliyordu zaten. bana sakin alma ben de alicam yoksa geri vermek zorunda kalirsin demisti. subat ortasi gibi gelir sanirim.

benim yatak ortu takimi almam lazim.

kendi aldigim 0-3 aylik kiyafetlerini yikadim, utuledim, dolabina yerlestirdim,. annem kendi aldiklarini da yikamis o da hazirlayip getirecek insaallah.

biberonlarini kaynatmam lazim kuzunun.. bakim baska :26: iste yatagi gelse, bende daha sonra nevresimlerini yikasam heralde isim bitiyor.

heeee bide hastane cantasi hazirlama olayi var ama benim geceliklerim hep annemde nasil olcak bilmiyorum artik hayirlisi

cnm maşallah baya bi azalmş senn hazrlklar evt sıcak suda bekletmek lazm emzkleri falan biberonu da ay inş biberona hiç ihtycmz olmaz ya ben boyle azcık tırsıorm :26:yeni arkdasın bebşi oldu kızın göğs ucu yok bebş tutamıo ondan o da sagıp biberonla falan verıo mecburen emmeynce de işe klo alımı falan zor neyse ya bunlara taklmamak lazm herşey ii olcak inşşş
ne guzel cnm arkdasların çok guzel bi hedye alcaklarmş işte daha ne
bzkler de yapcaklar baby shower subatta bana daha onceki arkdaslara sepet falan hazrlamştık bohçe işte bebş gysileri battnye alt açma bebek şekerleri kapı susu falan alnıo bnm de oyle olcak heralde ondan ben de almadımm alt açma falan bu arada benm de uyku seti almam lazm kaynvaldem alcak onu o da hasta grip iileşsn çıkarz bi gun alrz onnla artık ...

gülbebekcim meraba nasılsın. bayadır görüşemiyoruz ben bu yıl çok ama çok yoğunum. dediğin gibi çıktı oyuncak yapımı boyama ödevleri ve yazılılar beni bitirdi. bir de ben gelecek yılın derslerini de alıyorum seneye sadece stajım olcak yani açık liseye hiç gitmicem. yani gelecek yıldan animasyon ve oyun dersi varmış sadece bir de onları alıyorum. çok ama çok zor. birde staj yeri bakmaya başladım. şimdi 15 taildeyiz de azcık nefes alıyorum. sen nasılsın ? tayininiz çıkdımı hala aynı yerdemisniz staj nasıl gidiyor. bu yıl sen hangi dersleri alıyorsun ? görüşürüz

ben hemen tribe girdim markete gitmem lazım dı poşet taşımıyım diye gitmedim netten sipariş verrdim
hastalıkta ilerlemedi çok şükür kötüleşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…