Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalim heyecanla beklıorm ii hberlerini inşş umutlarmz bebşle taçlancak bu ayy

kızlar bşey sorcam ben aziz bebeden hastane çıkışı almştm onceden , ama maşallah baya bi büyük yani 0 3 ayda anca giyer onları o yuzden daha küçük bşeyler alcam daha dogrusu kaynvaldeme aldrcam aziz bebenin ama hastane çıkışı almaym yne dedm yeni bebişi olmş bi arkdas şey dedi tulum al en guzeli o dedi ama gobegi düşmeden tulum olur mu dedm hiç bi sıkntı olmaz dedi siz de aynı fikrdmesizin o zaman şu aziz bebenin kendnden eldvenli tulum şapka setleri var ya onlardan aldıraym dıorm ....

merhaba kizlar
oglumu gordum bugun mutluyum, ama seker yuklemede 50 mg yuklemede sonuc 154 cikti malesef cuma gunu 100 mg yuklenecek umarim normal cikar bu sefer

Eminem bat ay sonu bu ayda ukalalık yapıyordum olmadı biliyorum yok hiç belirtim fln yok die olsunda bana kapak olsun ben razıyım:)

every cnm inş.iyi cıkar cıkmazsada cok endike etme güzel bir beslenme düzeniyle yoluna sokarsın

duygu ben eşimin yegeninin ilk bokunu temizledim öyle tulum zor oluyor bence alt üst daha kolay bide göbekleri cok cabuk iyileşiyor

kızlar ben sizinle buluştum ya 2gebe 1 tecrübeli anne sizin pozitif enerjiniz yansıdı inş bende güzellllll haberler vercemm sizlere

Doktordan geldik
Asisi vuruldu
Kizim dis cikaracakmis anlamistim alt damakta iki dis yeri beyazdi
3 hafta surer dedi doktor
Mizmizligi ondanmis demekki dedim

hilalim bir test yap gözünü seveyim çatlıcam ben burda
doktordan geldik
asisi vuruldu
kizim dis cikaracakmis anlamistim alt damakta iki dis yeri beyazdi
3 hafta surer dedi doktor
mizmizligi ondanmis demekki dedim
geçmiş olsun azram öp o bal dudaklı kızını benim işin

Eminem dün yaptım ovu kırmızı cıktı ama gebelik tırt gerçi eşim inatla bir cizgi gördügünü söylüyor ama ben beklemem gerektiglni düsünüyorumm

azram masallah kızına diş geliyor demek

Eminem dün yaptım ovu kırmızı cıktı ama gebelik tırt gerçi eşim inatla bir cizgi gördügünü söylüyor ama ben beklemem gerektiglni düsünüyorumm

azram masallah kızına diş geliyor demek

ama bak geçen ovudada çıkmadı demiştin
demekkii var bişeyler

hilalim bi de senn hamişligini kutlamak için bulşmak lazm ama hayırlısyla inşşş Rabbim umudumuzu boşa çıkarmasın inşşş

eminemmmmmmmmmmmmmmm hastayım gıııııııııı
sen ne alemdesin ıhlsamur falan bende işe yaramadı bu sefer antıbıyotıge basladım. o bile bende uyku yapmadı ya ne bıcım bi bunyem var benım kuzu ole imrenıyodum gebelere oglen uykularına yok bacım 4 ay oldu bi kere uyuyamadım ya la

hıloşummmmmmmmmmmm canım insallah vardır ya ama cok kaptırma ne zmandı son adetin bi gecsin bakalım iyice.

klo konusu konşlmş aman kızlar vercz ya hiç takmayn ben de takıodm saldm valla verecegmi blıorm cunku bnm 16 falan oldu şu anda ama oyle hareketlerimde aşırı bi aglşrma yok maşallah çatır çatır gezıorm hala bi de platesten dolayı ben diyafram nefesini ii ogrendm onn bana acasip faydası oldu denrn dern nefes alıorm hep diyaframdan o zaman kendimi daha ii hssedıorm ztar haklsn cnm kloları otrmadan vermemiz lazm benm sezeryan ble olsa evde haff egzersizlere falan başlarm heralde yaza da yürücem alcz kızı da bnm arkdas da 18 klo aldı bi kaç ay içinde verdi hepsini yürüyşle biz de yapablrz bnce ... istedkten sonra azmn elnden bşey kurtulmaz ...

hilalim saolsn cvplamş dger cnm arkdaslrmn da cvplarını beklıormmm

Kızlar merhaba hamileliğiniz de midesi bulanmayan beli agriyan var mı ?

cnm o kişiden kşiye degşıo bnm mesela bulantım oldu çok ilk aylar 20 haftaya kadar sürdü sonra da bel agrısı başladı şu anda ikisi de yok kimisnde hiç bulantı olmuo ama bel agrısı genel olarak herkeste duyuyorum ....

Sagol zeynebim hep blrlikte inş.
Melissa yok daha gecmedi ay sonu gibi batasıca
bana artık böyle bi muhlislik geldi olursa olur olmazsa gene rabbimin takdiri
yoksa coktan hastaneye kosmustum ama sabırla bekliyorumm

duygummmm inş o günleride görcez hepimiz bebekli buluşsak asıl o zmn süper olur rabbim naslp etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…