hilalim bir test yap gözünü seveyim çatlıcam ben burdaeminem bat ay sonu bu ayda ukalalık yapıyordum olmadı biliyorum yok hiç belirtim fln yok die olsunda bana kapak olsun ben razıyım:)
every cnm inş.iyi cıkar cıkmazsada cok endike etme güzel bir beslenme düzeniyle yoluna sokarsın
duygu ben eşimin yegeninin ilk bokunu temizledim öyle tulum zor oluyor bence alt üst daha kolay bide göbekleri cok cabuk iyileşiyor
kızlar ben sizinle buluştum ya 2gebe 1 tecrübeli anne sizin pozitif enerjiniz yansıdı inş bende güzellllll haberler vercemm sizlere
geçmiş olsun azram öp o bal dudaklı kızını benim işindoktordan geldik
asisi vuruldu
kizim dis cikaracakmis anlamistim alt damakta iki dis yeri beyazdi
3 hafta surer dedi doktor
mizmizligi ondanmis demekki dedim
Eminem dün yaptım ovu kırmızı cıktı ama gebelik tırt gerçi eşim inatla bir cizgi gördügünü söylüyor ama ben beklemem gerektiglni düsünüyorumm
azram masallah kızına diş geliyor demek
hilalim bir test yap gözünü seveyim çatlıcam ben burda
geçmiş olsun azram öp o bal dudaklı kızını benim işin
Eminem bat ay sonu bu ayda ukalalık yapıyordum olmadı biliyorum yok hiç belirtim fln yok die olsunda bana kapak olsun ben razıyım:)
every cnm inş.iyi cıkar cıkmazsada cok endike etme güzel bir beslenme düzeniyle yoluna sokarsın
duygu ben eşimin yegeninin ilk bokunu temizledim öyle tulum zor oluyor bence alt üst daha kolay bide göbekleri cok cabuk iyileşiyor
kızlar ben sizinle buluştum ya 2gebe 1 tecrübeli anne sizin pozitif enerjiniz yansıdı inş bende güzellllll haberler vercemm sizlere
hilalim heyecanla beklıorm ii hberlerini inşş umutlarmz bebşle taçlancak bu ayy
kızlar bşey sorcam ben aziz bebeden hastane çıkışı almştm onceden , ama maşallah baya bi büyük yani 0 3 ayda anca giyer onları o yuzden daha küçük bşeyler alcam daha dogrusu kaynvaldeme aldrcam aziz bebenin ama hastane çıkışı almaym yne dedm yeni bebişi olmş bi arkdas şey dedi tulum al en guzeli o dedi ama gobegi düşmeden tulum olur mu dedm hiç bi sıkntı olmaz dedi siz de aynı fikrdmesizin o zaman şu aziz bebenin kendnden eldvenli tulum şapka setleri var ya onlardan aldıraym dıorm ....
Kızlar merhaba hamileliğiniz de midesi bulanmayan beli agriyan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?