Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Midesi bulanmayan ama hafiften bel ağrıları başlayan ben de varım Aman bebiş sağlıklı olsun da her türlü ağrıya tahammül ederim :)

hilalim rüyamda senı gördüm gebelık testını gosterıyodun hayırlısı bak gordunmu gene arka arkay hamıs olduk dıyodum sana

Ozimmmmmmmmm cnm bnm gebelerin rüyası cıkarmış
hadi bakalım inş cnm hayırlısıysa gelsin

senin nasıl geciyor? yatmaktan cok sıkılıyorum ben ne yapcam bilmiyorum

byzgüllll slmmmm

herkese selamlar güzel bir hafta olur inşallahhhhh

Ozimmmmmmmmm cnm bnm gebelerin rüyası cıkarmış
hadi bakalım inş cnm hayırlısıysa gelsin

senin nasıl geciyor? yatmaktan cok sıkılıyorum ben ne yapcam bilmiyorum

byzgüllll slmmmm
inş hilalim rabbim sevindirsin yanı ıyıyım cok sukur yatıyorum ama cok kasmıyorum rabbım nasıp ederse bı kalp atıslarınıda duyalımda bı oncekınde cok agrım oluyodu bunda ole sıddetlı yok cok sukur ama progesten kullandıgım için o felaket halsızlık yapıyo yatıp kalıyorum kolumu kaldırcak halım yok bıde iştahım felaket zaten şişikoyum bıde bu tup bebektekı ılaclarda aldırdı bakalım ıns guzel gıder bu sefer beraber buyutucez ıns göbişleri

bu havada bütün halıları yıkadım harbiden tescilli deliyim ben

Cnmmm inş bende o kadar isterimki .kilolarıda takma sonrasında verirsin cok kasmamakla da cok iyi yapıyorsun benimde ztn kimsem yok istesemde tüm gün yatamam zaten igneye gitcem saglık ocagına her gün
tabi bebiş varsaaaaa

Allah ALlah nerde bu millet yaa

hadi gamze hali yikiyor, bi hilal burda kalanlar nerde yahuu..

bende iğne ye gıdıyorum hergun 10 dk yuruyorum 10 dk donuste sen kan pıhtılasma ıgnenden mı bahsdıyosun baska ıgne mı verdı ben her gun progestan kullanıyorum ıgne cleksanı kendım yapıyorum göbekten tenımde cok hassas mosmor oldu göbişim kalcalarımda beze olsun daha cok olsun ıns ben mutluyum ıns bebişim ıyı olsunda

selam
ablamlar bende gelemem merak etmeyin
hepiniz iyisinizdir umarim

bi kilonolayi gecmis takan kim bilmiyorum ama tinn
ben 20 kilo aldim kaldi 3 kilo
ne rejim ve spor

selam
ablamlar bende gelemem merak etmeyin
hepiniz iyisinizdir umarim

bi kilonolayi gecmis takan kim bilmiyorum ama tinn
ben 20 kilo aldim kaldi 3 kilo
ne rejim ve spor

ferda kilo olayi benim yuzumden gecti de ne dedigini bilmeyen bir arkadasim yuzunden biraz moralim bozulmustu. neyse gecmise bakabildiginde gorursun zaten.

ablanlarla iyi eglenceler

kilolar oturmadan vermek gerek konusumu kızım sallaaa bi dirhem et bin ayıp örtermiş beeeeee

Selam ztarım bu ara böyle topik
gene dolcaz taşcaz inş

ozim bnm görümcemde de vardıya pıhtık hatta yeni anne oldu
bizim doktorumuz aynı sadece koldan izin veriyor cleksanı bidre hemşiree vursun diyo ztm ben kendime yapamam hiç sormadım
gebeligi ögrenince bende gidip rapor cıkarcam clexan için..
Hersey yolunda gitsinde gerisi booş

ferdam slm

ozim tebrik etmeyi unuttum seni
coook mutlu oldum
allah kucagina almayi da nasip etsin insallah
sağol ferdam tesekkur ederım ıns rabbım kucagımıza aldıgımızaıda gosterır

anladım canım koldanda olabılırsın dedi esin yapabılır dedı gösterdi ama henuz esım cesaret edemıyo ınş göbiş cıkınca mecbur o koldan yapıcak benımde henuz raporum cıkmadı kadın dogumcu cıkarınca sanırım az bıraz fark odenıyomus hematoloji çıkarırsa fark olmuyomus falan dedılerde ararstırmadım sanada 0.4 luk mu kullanıcaksın dedı

bu havada bütün halıları yıkadım harbiden tescilli deliyim ben

gamzem hiç canının kıymetini bilmiyorsunbu havada halı yıkanırmı.

azracım nerdesin özledim seni kızın nasıl ?????

ferdamızın da dediği gibi bende 13-14 kilo aldım kaldı 4 kilom hemen gidiyor 6 ayda oda gidicek heralde gerçi ben acuk balık etliydim fazla çok aşırı almadım kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…