Moonum iyiyim cnm
Kizim dis cikariyormus cnm
Doktora gitmistik aşi icin o soyledi 3 hafta surer dedi mizmiz biraz insallah mizmizligi iyice artmaz.sen nasilsin?ogluşun nasil?
Ztarim kiloya takilma benimde birden gitti 13 kilo aldim son iki kilo kalmisti ama cok abur cubur yedim 4 kilo daha aldim simdi dikkat etmeye calisiyorum yoksa sisicem :))
Hilalim daha adet olmamissin hayirlisi ins hamilesindir cnm
allah iyilik versin tatlım.benimkide öyle ya yaklaşık 2 haftadır mızmızlık yapıyor elleri sürekli ağzında o yüzden minik sivilceler bastı yüzünü deli gibi kaşıyor damağını garibim. dişlik veriyorum eline dolapta soğutup o rahatlatıyor biraz.anam bir tane değil bir sürü diş çıkarcak bunlar halimiz yaman:))))
kilolar oturmadan vermek gerek konusumu kızım sallaaa bi dirhem et bin ayıp örtermiş beeeeee
Aynen cnm hep akiyor agzi salya dolu,eli agzinda hep rümeysaninda cenesi sivilce oldu vazelin surucem bundan sonra iyi geliyormus cnm sende dene..benim kizin iki dis yeri simdiden belli beyaz
Eltimin oglu 3,5 aylik iki tane cikardi bile ilk oglunda da oyle olmus hic mizmizlanmadan eltim hic anlamadim diyor
deneyelim tatlım vazelini .maşallah o ne hız ya.:))6 ayda tüm dişleri çıkarır o:)
ayyyyy ben daha adet olmadım:))))) 1 yıl olmayan bile varmış doğumdan sonra.acep ne zaman gelcek.
azra profil resmin süperrrrrrrrrrrr fıstık fıstık maşallahsubhanallah. büyüdüde diş çıkarıyor.
cnm ben şimdilik evden idare ediyorum mart gibi ofise gidicem artıkTelden olunca ancak o kadar oldu yan yan bakiyor
Aynen cnm ya bugun doktorda bir kac haftalik bir bebek vardi kizimin eski hali geldi aklima kocaman olmus benim kizim dedim
Saol teyzesi..
Sen calisiyormusun halen cnm
ztarım millet inan bana konuşmaya laf arıyor tek hamilelikte olmuyor misal benim kaynanam oğlum doğduğunda daha ilk emzirmeye başladığım hafta bana dedi ben senin sütün olduğuna inanmıyorum falan filan emziren kadına dencek lafmı yani halbükü vardı.olan sütüde kescek.lafımı esirgemedim söyledim sen dedim zaten gel git böyle diyosun ya benim olan sütümüde kesceksin. eşimede söyledim birdaha annen böyle şeyler söylerse çok fena yapıcam dedim. bişey diyemedi.daha neler neler yok40 çıkmadan kesmişsin bebeğinin tırnağını hırsız olur dedi oho oh ne laflar hiç alttan almadım lafları yapıştırdım zaten lohusayım psikolojim bozulmuş herşeye ağlıyorum allahtan annem vardıda atlattık geçti gitti şimdi 2-3 haftada bir geliyor kaynanam . eşime diyormuşki ben rahat edemiyorum sizde aslı bize gelsin demiş. eşimde demiş oda sizde rahat edemiyor gelemz:)))) yani hakedene söyleyeceksin lafını içine hiç atma kıskanlar çatlasın.kizlar beni yanlis anlamayin lutfen. su an hayatimin merkezinde kilolarim yok. elbetteki alacagim yani sonucta hamilelikte kilo verecek halim yok. ayrica bende yapili bir insan oldugumdan cok fit bir hamilelik gecirmeyecegimi biliyordum.
dun bahsettigim konu suydu : bir arkadasim var ve kiz hamileligimin basindan beri benim kilolarima takmis durumda. bende zaten hamile olarak burdayim demeye son bir aydir basladim. ama bu arkadas hamileligimin basindan beri boyle yani. mesela daha 5-6 aylik hamileyim millet diyoki cok kilo almamissin, bu diyorki aa ztar aldi kilo bilmem ne. gecen gun arkadaslarla toplandigimizda da bana fici gibi olmussun dedi.
yani takdir edersiniz ki dogumu yaklasmis, agirlasmis, ve hamile olan her kadinin incinecegi bir soz bu. yoksa benim tek derdim tabiiki evladimi sagsaglim kucagima almak. dogum olayini hayirlisiyla saglikla bir atlatsak , bir sekilde insaallah kilo veririz ama hamile bi kadina denilecek bir lafmiydi bu ? kendimi cok cirkin, cok kotu hissettim. Normal degil mi yani ?
su an 22 kilo aldim. ben zaten diyorum 30 a kadar rahat yolu var. benim kuzenlerimde ayni sekildeydi cunku biliyorum. cok hizli kilo aliyorum ama napim yani kendimi oldurecek halim yok.
dedigim buydu yani.
yok yok benım sızden baska arkdasım sırdasım yok
iyi ki varsınız
kizlar nasilsiniz? ben de beklemedeyim iste 9 subat i bekliyorum bakalim bu sefer bi degisikik olacak mi?
ins Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib eder...
sizlerin muhabbetleriniz bana cok uzak malesef..dis cikaran bebekler, dogumdan kalan kilolar..
ben zaten biraz tombisim. evlendikten sonra 13 kilo aldim, daha onlari vermekten bile uzagim bunun ustune hamile kalirsam da kesin cok fazla alirim.
bogazini tutmasini bilen biri degilim cunkuama etrafimdaki insanlar hep cok fit, hamile kalsalar bile 1-2 kilo alip kurtuluyorlar sonucta.
hatta bi arkadasim var o kadar takintiliydi ki, zaten 47 kilo mu neydi, simdi bebegi 2 aylik olcak nerdesyse 49 kiloymus 2 kilosu kalmis sadece.
iste Rabbim herkese farkli bi bunye vermis ne yapalim, ben iradesiz bi insanim :/
gecenlerde tommy den bi tunik aldim, biraz bol XL beden. ama belinden kusakli baglayince dokumlu duruyor biraz.
dun arkadalarla kahvaltiya gitmistik, eve gidince ordaki bi arkadas mesaj atmis kac aylik diye.
yani benim normal halimde bile en az 5-6 aylik oldugumu zannediyor insanlar.
ben daha ne diyim ne yapayim, butun dunyaya haykirayim en iyisi ben henuz hamile degilim sadece gobekliyim.
neyse cok uzun oldu, derdimi anlayan birileri cikar belki.
opuyorum hepinizi!!!
cnm ben şimdilik evden idare ediyorum mart gibi ofise gidicem artık
ztarım millet inan bana konuşmaya laf arıyor tek hamilelikte olmuyor misal benim kaynanam oğlum doğduğunda daha ilk emzirmeye başladığım hafta bana dedi ben senin sütün olduğuna inanmıyorum falan filan emziren kadına dencek lafmı yani halbükü vardı.olan sütüde kescek.lafımı esirgemedim söyledim sen dedim zaten gel git böyle diyosun ya benim olan sütümüde kesceksin. eşimede söyledim birdaha annen böyle şeyler söylerse çok fena yapıcam dedim. bişey diyemedi.daha neler neler yok40 çıkmadan kesmişsin bebeğinin tırnağını hırsız olur dedi oho oh ne laflar hiç alttan almadım lafları yapıştırdım zaten lohusayım psikolojim bozulmuş herşeye ağlıyorum allahtan annem vardıda atlattık geçti gitti şimdi 2-3 haftada bir geliyor kaynanam . eşime diyormuşki ben rahat edemiyorum sizde aslı bize gelsin demiş. eşimde demiş oda sizde rahat edemiyor gelemz:)))) yani hakedene söyleyeceksin lafını içine hiç atma kıskanlar çatlasın.
yok yok benım sızden baska arkdasım sırdasım yok
iyi ki varsınız
hayırdır tatlım
benim kaynanam genç yavrum:)içleri kötü bide hem cins olcaz yanigamzecim hakkinda hayirlisi olsun canim insaallah guzel haberler alirsiniz subat 9 da.
canim yani elalemin ne dedigi onemli degilki, biz kendimizi nasil iyi, saglikli, mutlu hissediosak oyle olmali. ve sen su anda kilona odakli degilsinki, ugrasin baska baska. emin ol aklindaki sorulardan kurtuldugunda , eger istiyrsan cok da guzel kilo verebilirsin. yeterki Rabbim saglik versin.
ya pisicim ne bileyim ya. hadi yasli ne konustugunu bilmiyor dersin ki benim kayinvalidem de tam oyle bir tiptir. kafasindaki agzindadir. neyseki ben esten dosttan uzak, dunyanin bir ucundayim ama bulan buluyor iste :))
yani neden dusuncesizler anlamadim. yahu benimle ayni aylarda hamile bir arkadas var. o da bende bol giyiniriz genelde. kiz bir keresinde dar giyinmis de ordan birisi diyor ki sne kilo mu verdin? bana da bir kere oyle demislerdi cok uzulmustum. zaten gobegin buyusun diye bekliyorsun bilirsin. arkadasta dediki bol giyinmedim de ondan oyle geldi. bende hemen destek ciktim mesela benim gibi hissederse diye. dedim hep bol giyiniyordu ondan oyle falan filan.
ya ne bileyim. cok hassas olmak lazim. insanlar hamile olmasa bile hassas konusmak gerek diye dusunuyorum ben. herkesin yapisi farkli. kimin neye alinacagini bilemezsin. neyse .. bunlar bize ders olsun da biz oyle olmayalim bari ne diyeyim.
bu arada normalde bende icimde tutacak bir tip degilim sakinmam lafimi yani. bu sefer boyle oldu. bir daha birsey derse o zaman rahatsiz oldugumu belli ederim artik. birak da son gunlerimin tadini cikarayim dimi !
kuzum neyin var bak bende burda geldim dokuldum
ya benımle aynı sıte de oturan bi eltim var konuşmuyoduk aylarca ne o geldı ne ben gittim
bugun beni cagırdı gel oturalım dıye bende ıyı nıyetlı sandım gittim
megerse evine aldıgı yeni eşyaları göstermek içinmiş
keske gitmeseydimcanımı sıktı bende diyorum belki aramız düzelır de arada gıder gelırım nerdeee
tabi sadece esya degıl de konusması tavrı da rahatsız edici
bi daha da gitmem
kimsem yok dıye kabullenır otururum evim de
ya benımle aynı sıte de oturan bi eltim var konuşmuyoduk aylarca ne o geldı ne ben gittim
bugun beni cagırdı gel oturalım dıye bende ıyı nıyetlı sandım gittim
megerse evine aldıgı yeni eşyaları göstermek içinmiş
keske gitmeseydimcanımı sıktı bende diyorum belki aramız düzelır de arada gıder gelırım nerdeee
tabi sadece esya degıl de konusması tavrı da rahatsız edici
bi daha da gitmem
kimsem yok dıye kabullenır otururum evim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?