Canım bazen öyle olabiliyor ama bence senin az kilo aldığın bebeğinin kilo almadığını göstermez.ben 2 haftadır hiç kilo almadım ama bebişim bu ay 1 kg almış.Kendine kilo aldırmaya çalışma sen bebeişin için gerekli besinleri al gerisini düşünmeYaa kizlar ben bu hafta sadece 100 gr almışim bu bebeğiminde kilo almadığını gösteriyor dimi(bu arada iki günden beri karnım kasiniyor ins çatlamam (
Canım boşver çok iyi yapamıyorlar ama senden ve bebişinden kıymetli değil ev yorma kendini doğuma kadar idare etmeye çalış süpürge çok yoruyor.evet bende süpürünce cok belim agryoo eşim yaptırmak istemiyor ama ben duramıyorum onun yapamadığı ince yerleri süpürüyorum gerisini bırakıyorum gerçekten çok yoruyor insanı.....
:44:
Kimsecikler yok yine civcivimin cicilerini yıkadım ama ütü ye oyle eriniyorumkihafta sonuda misafirlerim var görümcemler gelicek istanbuldan bu ütüleri yapmam gerek biri beni dürtsün.
Duygucum hastane çantan hazirmi, saglikocagi bana artık haZir olsun çantanız dedi...ütüleri yapsaydım direk çantaya koyucam. Pisik kremi ve göğüs ucu kremin yok ama onları alıcam hangi marka alsam karar veremiyorum..
Dün buruşuk kızımın bütün cicilerini döktüm etiketlerini kestim yıkayacaktım ama çamaşır teli dolu olduğu için yıkayamadım.Gece yattım ama uyumak ne mümkün onlar aklımda kaldı yıkasam kurutacak yer yok sabah 6 ya kadar uyuyamadım6 da yattım 11:30 da uyandım dayanamadım attım bir makina.
Canım bazen öyle olabiliyor ama bence senin az kilo aldığın bebeğinin kilo almadığını göstermez.ben 2 haftadır hiç kilo almadım ama bebişim bu ay 1 kg almış.Kendine kilo aldırmaya çalışma sen bebeişin için gerekli besinleri al gerisini düşünme
Canım boşver çok iyi yapamıyorlar ama senden ve bebişinden kıymetli değil ev yorma kendini doğuma kadar idare etmeye çalış süpürge çok yoruyor.
Bende attım bir makina yıkandı ama daha gerisi çok herlade bütün gün makina dönecek.Sen nasıl yıkadın ben 30 derecede bir deterjanlı yıkadım birde deterjansız bir kez daha yıkadım hepsini böyle iki posta yıkayım diyorum deterjan kalıntısı kalmasın diye.:44:
Ben pişik kremini sebamed aldım.Göğüs kremide dr yazdı bana şimdiden göğüs uçlarım çatladığı için adı madecasol mu ne öyle bişiydi ben memnun kaldım kokusu kötü ama kuruyup çatalayan göğüs uçlarım iki günde toparlandı.Tabi emzirme döneminde daha ciddi boyutta çatlaklar yaralar olduğu için o zaman yeterli gelmeyebilir.
İyi birşey alayım diyorsan pişik kremi mustela yı tavsiye etmişti topikten kızlar göğüs ucu içinde en iyisi lansinoh kullananlar memnun.
Ben pişik kremi mustela pahalı geldiği için sebamed aldım araştırdım onuda kullanıp memnun olanlar vardı o yüzden onu tercih ettim inşlalah pişman olmam işe yarar.
hastaneye gotureceginiz canta nasil olacak kizlar ya
bavul mu kucuk
bebekle sizinki ayri iki canta mi
hastaneye gotureceginiz canta nasil olacak kizlar ya
bavul mu kucuk
bebekle sizinki ayri iki canta mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?