kizlar bu nevresim takimina bayildim. yani en sonunda birsey icime sindi ama coooookkk pahali
Turkiye'de ne kadar boyle birsey ?
Ucuzlari da var ama bu cokk guzelEki Görüntüle 620455
ben de cok abartmak istemiyorum hastaneye goturduklerimibenım kı orta büyüklükte bı tane cantaydı yalnızca bebegın doğar doğmaz gıyecegi kıyafeti ufak bi poşet yapıp anneme gösterdim bunu verin dıye cok da rahat oldu karışmadı
zaten hastane için fazla bişeye gerek yok
yani sezeryanı bılmem ama normal olunca zaten ertesi gün evdesin
Vallahi bende kac gündür bunu düşünüyorum ayrımı yapsam birliktemi diye ayrı olsa o telaşla esim ikisini bir nasil taşıyacak diyorum tek olsa karisirmi acaba karışık bı valizim olur diyorum kararsızım.
selamlar
kuzey hasta ablamlar burda gelemiyorum
herkes iyidir umarim
kiz gamze cocukla o karar zamani nasi buluyosun yaa
ben kuzeyin yanindan 10dk ayrilamiyorum
ruzgar sessiz yaramaz heraldeben kendi yemegimizi hazirlasam yarim saatte cok dukur cok iyi durdu diyorum
benimki tek basina asla oyalanmaz valla sanslisin
kizlar hastane cantasiniben ayri hazirladim
kuzeyinki kucuk bi el cantasi bi de kendime kucuk bi canta seklinde
dogumdan sonra insanlara tarif etmek daha zor olur ayri hazirlarsaniz rahat edersiniz bence
bebis kiyafetlerinde kac derecede kac dk yikarsaniz yikayin mutlaka ek durulama yaptirmanizi tavsiye ederim 6 aya kadar falan
ben etiketlerini hic kesmedim
dibinden sokecekseniz kesin yoksa kestiginiz kisim daha cok tahris eder
ya da benim gibi alissin bisey olmaz diyip etiketleriyle birakin
ztar turkiyede o tarz bisey markadan markaya degisir
genelde uyku setleri 80-150 arasi falan kalitesine gore iste
gercekten cok şık mışfıyatları pek bılmıyorm ya bana beşik aldıgım yer hediye olarak vermişti :26:
gecmis olsun ferda..
turkiyede cok ucuzmus ya su gordugun takimin 3 parcasi 230 dolar
canim burda cok pahali yaa,. begendim ama o kadar para da verilmezki
Sabahtan beri yokum beni merak eden yokmuuuuu yokmuuuuu
bugün adet günüm ama ben hiç düsünmüyorumki
yarın sabah test yapcam
cook pahalıymış be
bence ucuz al ceşit ceşit değiştirirsin
Sabahtan beri yokum beni merak eden yokmuuuuu yokmuuuuu
bugün adet günüm ama ben hiç düsünmüyorumki
yarın sabah test yapcam
gercekten oyle canim cok pahali yaa..
ya benim niyetim bir tane guzel alayim yikayip yikyip kullanirim di. yedek carsaf olsa yeter .. baska begendigim daha var 144 dolar. daha makul. ama bu cok daha icime sindi. bu urun cok kaliteli zaten organik falan ondan da bu kadar pahali ama yine de yok yine de cok
Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo
Evt bencede bu migde bulantısı halsizlik bi sey var bencede bakalım hayırlısı
testtimi kaptırmam kimselereeee
tabi cnm o kadar pahalı olmasının bi hıkmeti mutlaka vardır
mesela ben hastane cıkışı olsun herseyin iyi ve marka olmasına dıkkat ettim ama bazı kıyafeteri giyemeden küçüldü
keske daha uygun seyler alsaymışım diyorm cok cabuk büyüyolar
selammmmm ben geldimmm yine ps açık olduğundan online gözüküyordum ama yoktummmhilallll kızzz hadi hayırlısı balım işşallah ferdacım geçmiş olsun kuzey bebeğe gamzeye bende imreniyorum walla tek başına koca dünyaya kafa tutuyor yook anam benim sıpalar gdolu diyorum anlamıyor kimse ztarcım türkiye genelde taçın nevresim takımları pahalıdır..onun dışında kaliteye göre değişir fiyat aralıkları ama çokta uçuk değildir..ben hastane çantamı ayrı hazırladım malum kalabalık bi aileydik bebişlerinkini çekçekli valize koydum kendi eşyalarımıda ilerde bebişlere kullanacağım çantaya koymuştum bence ayrı hazırlamak en güzeli belli bi yere mesela vestiyere yada arabanızın bagajına koyarsınız hep orda kalır kimsede telaşlanmaz..ben hastane çıkışı almadım onun yerine kendim bi takım almıştım zaten onları kullandım zaten çok kalımıyor hastanede mühüm bişey olursada temin edilir bi şekilde kuzularım
canim netten tr deki nevresim fiyatlarina bir goz attim da burda gordugum ucuk rakamlardan sonra pek bi ucuz geldi. aslinda annem yatak olculerini ver ben getireyim diyor ama ben gormek istiyorum ..
canım ebayda yokmu güzel şeyler oraya bak hem dha ucuzdur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?