Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de cok abartmak istemiyorum hastaneye goturduklerimi
zaten cok ihtiyac olursa annemlere soylerim getirirler hastane uzak degil
en onemli seyleri alicam ben de cantaya dedigin gibi bir hastene cikisini ozellikle ayri koyup gostermek mantikliymis

ben de hep bunlari dusunuyorum

gecmis olsun ferda..

turkiyede cok ucuzmus ya su gordugun takimin 3 parcasi 230 dolar

gercekten cok şık mış fıyatları pek bılmıyorm ya bana beşik aldıgım yer hediye olarak vermişti :26:

canim burda cok pahali yaa,. begendim ama o kadar para da verilmezki

Sabahtan beri yokum beni merak eden yokmuuuuu yokmuuuuu

bugün adet günüm ama ben hiç düsünmüyorumki
yarın sabah test yapcam

cook pahalıymış be
bence ucuz al ceşit ceşit değiştirirsin

gercekten oyle canim cok pahali yaa..

ya benim niyetim bir tane guzel alayim yikayip yikyip kullanirim di. yedek carsaf olsa yeter .. baska begendigim daha var 144 dolar. daha makul. ama bu cok daha icime sindi. bu urun cok kaliteli zaten organik falan ondan da bu kadar pahali ama yine de yok yine de cok

Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo

tabi cnm o kadar pahalı olmasının bi hıkmeti mutlaka vardır
mesela ben hastane cıkışı olsun herseyin iyi ve marka olmasına dıkkat ettim ama bazı kıyafeteri giyemeden küçüldü
keske daha uygun seyler alsaymışım diyorm cok cabuk büyüyolar

Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo

aman iyi kolla testi
ben inanıyorm yarın senın için unutulmaz bi gün olacak

Evt bencede bu migde bulantısı halsizlik bi sey var bencede bakalım hayırlısı
testtimi kaptırmam kimselereeee

oyle canim haklisin. ya bizim su ana kadar aldigimiz herseyin fiyati cok makul. hatta bebegin giyim dolabi bile bu nevresim takimindan kat kat ucuz, alternatif bulabildigimiz urunlerde hep uygun fiyata bulduk. hele kiyafetlrine harcadigimm parayi soylesem gulersiniz. oyleuyguna aldim ki..ama nevresim takimlari genel olarak ck pahali.

heee maddi skntn olmaz ne istersen al ama benim bu nevresim takimina o parayi verecek luksum yok. yazik gunah. bir de bu bebeleri simdiden simartmamak gerek diye dusunuyorum. daha makul bisey bakicam

selammmmm ben geldimmm yine ps açık olduğundan online gözüküyordum ama yoktummmhilallll kızzz hadi hayırlısı balım işşallahferdacım geçmiş olsun kuzey bebeğe gamzeye bende imreniyorum walla tek başına koca dünyaya kafa tutuyoryook anam benim sıpalar gdolu diyorum anlamıyor kimseztarcım türkiye genelde taçın nevresim takımları pahalıdır..onun dışında kaliteye göre değişir fiyat aralıkları ama çokta uçuk değildir..ben hastane çantamı ayrı hazırladım malum kalabalık bi aileydikbebişlerinkini çekçekli valize koydum kendi eşyalarımıda ilerde bebişlere kullanacağım çantaya koymuştum bence ayrı hazırlamak en güzeli belli bi yere mesela vestiyere yada arabanızın bagajına koyarsınız hep orda kalır kimsede telaşlanmaz..ben hastane çıkışı almadım onun yerine kendim bi takım almıştım zaten onları kullandım zaten çok kalımıyor hastanede mühüm bişey olursada temin edilir bi şekilde kuzularım

canim netten tr deki nevresim fiyatlarina bir goz attim da burda gordugum ucuk rakamlardan sonra pek bi ucuz geldi. aslinda annem yatak olculerini ver ben getireyim diyor ama ben gormek istiyorum ..

canim netten tr deki nevresim fiyatlarina bir goz attim da burda gordugum ucuk rakamlardan sonra pek bi ucuz geldi. aslinda annem yatak olculerini ver ben getireyim diyor ama ben gormek istiyorum ..

canım ebayda yokmu güzel şeyler oraya bak hem dha ucuzdur:26:

canım ebayda yokmu güzel şeyler oraya bak hem dha ucuzdur:26:

canim olmaz mi ? amazondan falan da bakiyorum. bir cok seyi de amazondan aldim. daha dogrusu nerdeyse herseyi online aldik ama bu nevresimler nette baska gorunuyor, gercekte baska.. hani goreyim istiyorum da ondan ki zaten nettee bile cok da fark yok. bir de ben pamuklu urun ariyorum. yani organik fln cok onemli degil bence ama pamuklu olmasi onemli. o konuda da ya aciklamalati yok. ya da pamuklu degil,

sanirim ben dha onceden kafama yatan bi tane vardi onu alicam. fiyati da normal en azindan hem de kalutelu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…