Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bi ayda 2 kez aşılama mı oldun?

Evet canim, ilk asilama erken oldu, gercek yumurtlamam 4 gun sonra olunca bi da yaptilar.

kendimden ve bende 10 cm önde giden göbeğimden nefret ediyorum

al benden de o kadar

Sabahtan beri yokum beni merak eden yokmuuuuu yokmuuuuu

bugün adet günüm ama ben hiç düsünmüyorumki
yarın sabah test yapcam

cok merak ediyoruz canim aklimiz sende valla ne yalan soyliyim.. ins cok guzel haberlerini aliriz burda,
sonra hizla zaman gecer ve biz de yikama utuleme catlaklar icin merhem bebk cantasi ve nevresim takimi konusur oluruz.. :)

Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo

haydi canim bugun bat in di ve hasta olmadin demek. bu cok iyi haber bence,
bi tek testte gormesi kalmis.. Rabbim hayirli haberlerle sevindirsin :)

Masterım,ztraım,rumuz,beyaz kelebek ,ketenhelvam,eminem
ve tabi merakla bekleyen bütün arkadaşlarım valla bende cok isterim size güzel haber vermeyi umarım öylede olur
ama bu ay olsada olmasada iyiki varsınız burdaki bütün arkadaşlarımı cok seviyorum

Selam kızlar her gün okuyorum sizi tam yazıcım bişeye dalıyorum bana sesleniyorsunuz ama hep sonradan görüyorum. Napıyosunuz bir resmen yerleştik anneme malum kışın doğalgaz ve mutfak masrafı tek eve düştü iyiyiz:))) hilal dualarım seninle her zamanki gibi...

özlem cnm hosgeldin ohhh ne güzel valla bende özledim simdiden annemi büyük aile evleri de cok güzel olur
yrn gel gene belkim bi süprlzim olur

[video=youtube;aDboqcSDHTc]http://www.youtube.com/watch?v=aDboqcSDHTc[/video]

Müthiş yorum..
Ciğeri parçalanırcasına İSYAAAANNNNNNN demek.........
Yüreğindeki yangını daha güzel nasıl anlatır ki insan..

Bravo Ayda'ya..

Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo

Canım sana yazdım ama görmedin sanırım hadi hayirlisi ins çift çizgiyi görürsün.:))

meg o şarkı benide mest etti resmen harika yorumlamış

Hilalimm haydi hayırlısı canımmm dualrım seninle okuyunca pıt pıt etti kalbim inşallah vardıııırr bunu çook ama çok istiyorum yüce Rabbim umarım bu ay bebişini sana göndermiştir...

ben de attim 2 makine yikadik
annem utuledi ben katladim
dolaba koydum bir kismini
yavas yava syapiyorum ben de yorucu oluyor yoksa simdiden hazirliyorum
salin sivi dterejanla yikaidm ben de
yumusatici koydun mu
Ben çok azıcık yumuşatıcıda koydum ama ilave durulama yaptım öğlen yıkadık astık bir makina yıkadım henüz ama as as bitmedi zormuş gerçekten birde bir makina bir teli doldurdu bunlar kuruyacakta bir makina daha yıkayıcam birkaç gün sürecek sanırım.
hastaneye gotureceginiz canta nasil olacak kizlar ya
bavul mu kucuk
bebekle sizinki ayri iki canta mi
Ben bir küçük çanta kızım için bir küçük çantada kendim için hazırlıyıcam.
İçine koyacaklarım şimdilik belli gibi ama sonradan kızlarında fikrini alarak eksiklerim olursa ilave olacak şimdilik koyacaklarım şunlar.

---Kendi çantama koyacaklarım--

üç takım pijama
üç atlet kilot ve emzirme sütyeni
çorap
terlik
Göğüs pedi
göğüs kremi
Hijyenik ped
hırka
kağıt havlu
ıslak mendil (el silmek için)
fotoğraf makinesi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

---Bebişimin çantasında---
4 adet iç zıbın takımı
4 adet patikli alt
4 çift çorap
2 eldivenli şapkalı tulum
2 eldivenli şapkalı alt üst takım
Bir örgü battaniye
bir penye battaniye
Mendil
bebek bezi
ıslak mendil
pişik kremi
Biberon
yüzüne örtmek için ince bir tülbent
Hastaneden çıkarken kullanmak için portbebe

Ben daha sadece bir makina yıkadım bir makina daha var giyimleri yıkanacak sonra battaniyeleri ve uyku seti var sırada yıkanması kurutması birkaç gün sürecek sanırım ama olsun başlamak bitirmenin yarısıdır.
kizlar bu nevresim takimina bayildim. yani en sonunda birsey icime sindi ama coooookkk pahali

Turkiye'de ne kadar boyle birsey ?

Ucuzlari da var ama bu cokk guzel Eki Görüntüle 620455

Ztarım bu çok güzellll içine sindiyse al bence değer kaç sene kullanacak.
Benim aldığım yüzde yüz pamuklu 100 tl internette resmini bulamadım daha sonra eklerim.

cnm degl daha bnm de utu işleri şubatta olcak yani bi kaç hafta içinde olur o zaman hazırlıcam ben çantamı
pişik kremi onleyici olarak sebamed aldm tedavi edici olarak da arkdasım bi kremden bahsetti bi ile başlıo adı gerisini blmıorm :)) ona sorup onu alcam
göğs ucu kremi almıcam cnm ben susam yagı surucem hatta sürmeye de başladım şimdiden acıma oluo bnm bazen hemen alıo acısını ...

meganm ben senn hastane çanta listesini kaydedym onmde bi liste bulnsn ona gore ben de kendimi ayarlarım guzel olmş çanta listesi bence

meganm ben senn hastane çanta listesini kaydedym onmde bi liste bulnsn ona gore ben de kendimi ayarlarım guzel olmş çanta listesi bence

Yine kızlarada danışarak eksiklerimiz varsa eklemeler yaparız sen kaydet bende sezeryan olma ihtimalinide göz önünde bulundurarark bu adetler yeterli diye düşündüm.
Birde ben o gün makyaj yapma ihtiyacı duyacağımı sanmıyorumAma sen yaparım dersen yanında makyaj çantası ayna da bulunsun.Parfüm yazmadım bebişi bunaltır kokusu.Diş fırçası ve diş macunuda ekleyelim.Aklımıza gelen olursa fikir paylaşımında bulunuruz yine

Ben bugün kızıma yaz için birkaç tişört ve taytlar aldım indirim vardı yazlıklarınıda tamamladım sayılır.3-6 ay tam yaza gelecek bizim ben şimdi indirimde olduğu için 3-6 ayı alıyorum bebişim onları giyerken yaz olacağı için o zamanda kışlıklarını alıcam 6-9 ay

Duygum sen yorganını yıkadınmı ecenin ben kararsız kaldım ilk doğduğunda yorgan kocaman gelecek ya acaba diyorum şimdi yıkamasamda yazınmı yıkasam :44:yazın yıkarım güneşte kuruması daha sağlıklı olur diye düşündüm.Ama doğunca battaniye yeterli gelirmi yoksa yorgan örtülürmü hemen?

ben slikon göğs ucu da aldm olur tutamaz falan die gerçi ucu var ama ne bleym arkdasımn tutmadı gttiler eczaneden aldılar o uclardan ucuz olanlardan onu da tutmadu sonra eve gedlklernde chicco aldılar onuı tuttu çok rahat bende de avent var biberon falan goturmem olur da ilk etapta süt falan olmazsa ebeler sırıngayla verıolarmş zaten mama ayy inşş boyle geldiiği gibi cok cok emerler ya yne biz tedbirleri alalım da ben emzk de koycam bi tane yanmza arkdasın dogumna gttgmzde çocuök dru izin vermişti emzk vermelerine bi de ilk dogdgndan verrsen alşıomş emzge gerçi o degşıo da bebekten bebege ....

cnm ben uyku setini daha almadım kaynvaldemi beklıorm onnla alcz o da hasta şimdi cumartesi falan alrz inşş
yorganı yıkamam cnm ben ikeadan bi yorgan aldm ben ince onu kullanrm yanmdaki beşkte onu yıkarm tek uyku setinn yorganını yıkamam nevresmleri yıkarım tek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…