- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
bi ayda 2 kez aşılama mı oldun?
kendimden ve bende 10 cm önde giden göbeğimden nefret ediyorum
Sabahtan beri yokum beni merak eden yokmuuuuu yokmuuuuu
bugün adet günüm ama ben hiç düsünmüyorumki
yarın sabah test yapcam
Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo
canim olmaz mi ? amazondan falan da bakiyorum. bir cok seyi de amazondan aldim. daha dogrusu nerdeyse herseyi online aldik ama bu nevresimler nette baska gorunuyor, gercekte baska.. hani goreyim istiyorum da ondan ki zaten nettee bile cok da fark yok. bir de ben pamuklu urun ariyorum. yani organik fln cok onemli degil bence ama pamuklu olmasi onemli. o konuda da ya aciklamalati yok. ya da pamuklu degil,
sanirim ben dha onceden kafama yatan bi tane vardi onu alicam. fiyati da normal en azindan hem de kalutelu[
en önemlisi senin içine sinmesi tabi pamuklu olması iyi bişey bebekler için sonuçta tenleri çok hassas oluyor..bende netten alamamıştım kıyafet falan görmek lazım sonuçta yada çok iyi bi marka olucak
özlem cnm hosgeldin ohhh ne güzel valla bende özledim simdiden annemi büyük aile evleri de cok güzel olur
yrn gel gene belkim bi süprlzim olur
Ben hiç merak etmiyoru masterım bekliyorum
sadece arada gebelik testine gidip bakıyorum biri çalmasın dolaptan diyeeeee
bende cıldırcam testte cıkmazsa kana da gitcem cünküm migdem bulanıyo
Ben çok azıcık yumuşatıcıda koydum ama ilave durulama yaptım öğlen yıkadık astık bir makina yıkadım henüz ama as as bitmedi zormuş gerçekten birde bir makina bir teli doldurdu bunlar kuruyacakta bir makina daha yıkayıcam birkaç gün sürecek sanırım.ben de attim 2 makine yikadik
annem utuledi ben katladim
dolaba koydum bir kismini
yavas yava syapiyorum ben de yorucu oluyor yoksa simdiden hazirliyorum
salin sivi dterejanla yikaidm ben de
yumusatici koydun mu
Ben bir küçük çanta kızım için bir küçük çantada kendim için hazırlıyıcam.hastaneye gotureceginiz canta nasil olacak kizlar ya
bavul mu kucuk
bebekle sizinki ayri iki canta mi
Ben daha sadece bir makina yıkadım bir makina daha var giyimleri yıkanacak sonra battaniyeleri ve uyku seti var sırada yıkanması kurutması birkaç gün sürecek sanırım ama olsun başlamak bitirmenin yarısıdır.Lovely canım ben dalının sıvısı ile makinanın elde yıkama programında yıkadım sıvı olduğu icin kalıntı falan kalma ihtimali yok burdan arkadaslar tavsiye etmişti. Cokta guzel koktu ev mis gibi..kurudular simdi ütü kaldı.
kizlar bu nevresim takimina bayildim. yani en sonunda birsey icime sindi ama coooookkk pahali
Turkiye'de ne kadar boyle birsey ?
Ucuzlari da var ama bu cokk guzelEki Görüntüle 620455
Kimsecikler yok yine civcivimin cicilerini yıkadım ama ütü ye oyle eriniyorumkihafta sonuda misafirlerim var görümcemler gelicek istanbuldan bu ütüleri yapmam gerek biri beni dürtsün.
Duygucum hastane çantan hazirmi, saglikocagi bana artık haZir olsun çantanız dedi...ütüleri yapsaydım direk çantaya koyucam. Pisik kremi ve göğüs ucu kremin yok ama onları alıcam hangi marka alsam karar veremiyorum..
meganm ben senn hastane çanta listesini kaydedym onmde bi liste bulnsn ona gore ben de kendimi ayarlarım guzel olmş çanta listesi bence
Yine kızlarada danışarak eksiklerimiz varsa eklemeler yaparız sen kaydet bende sezeryan olma ihtimalinide göz önünde bulundurarark bu adetler yeterli diye düşündüm.
Birde ben o gün makyaj yapma ihtiyacı duyacağımı sanmıyorumAma sen yaparım dersen yanında makyaj çantası ayna da bulunsun.Parfüm yazmadım bebişi bunaltır kokusu.Diş fırçası ve diş macunuda ekleyelim.Aklımıza gelen olursa fikir paylaşımında bulunuruz yine
Duygum sen yorganını yıkadınmı ecenin ben kararsız kaldım ilk doğduğunda yorgan kocaman gelecek ya acaba diyorum şimdi yıkamasamda yazınmı yıkasam :44:yazın yıkarım güneşte kuruması daha sağlıklı olur diye düşündüm.Ama doğunca battaniye yeterli gelirmi yoksa yorgan örtülürmü hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?