Ben slikon göğüs ucu almadım gerek olursa her hastanenin yanında mutlaka eczane oluyor alırım diye düşündüm.Bireron da götürmeye gerek yok o haldeben slikon göğs ucu da aldm olur tutamaz falan die gerçi ucu var ama ne bleym arkdasımn tutmadı gttiler eczaneden aldılar o uclardan ucuz olanlardan onu da tutmadu sonra eve gedlklernde chicco aldılar onuı tuttu çok rahat bende de avent var biberon falan goturmem olur da ilk etapta süt falan olmazsa ebeler sırıngayla verıolarmş zaten mama ayy inşş boyle geldiiği gibi cok cok emerler ya yne biz tedbirleri alalım da ben emzk de koycam bi tane yanmza arkdasın dogumna gttgmzde çocuök dru izin vermişti emzk vermelerine bi de ilk dogdgndan verrsen alşıomş emzge gerçi o degşıo da bebekten bebege ....
cnm ben uyku setini daha almadım kaynvaldemi beklıorm onnla alcz o da hasta şimdi cumartesi falan alrz inşş
yorganı yıkamam cnm ben ikeadan bi yorgan aldm ben ince onu kullanrm yanmdaki beşkte onu yıkarm tek uyku setinn yorganını yıkamam nevresmleri yıkarım tek ...
cnm ben uyku setini daha almadım kaynvaldemi beklıorm onnla alcz o da hasta şimdi cumartesi falan alrz inşş
yorganı yıkamam cnm ben ikeadan bi yorgan aldm ben ince onu kullanrm yanmdaki beşkte onu yıkarm tek uyku setinn yorganını yıkamam nevresmleri yıkarım tek ...
İyi geceler kızlar bugün bütün günüm hastanelerde geçti sabah kadındoğuma gittim ve klomenle tedaviye başladım ògllen dişçiye gittim diş telim takıldı ve şimdi çok yorgunum
az kalmis kizlar sizinben de 30lu haftalari iple cekiyorum nasil bu haftalar zaman daha hizli ilerlemeye basladi mi yoksa daha mi yavas
telas vardir sanirim
çoooooooooooooook ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm hayırlı olsn tedavin ve sonu tezz zamnda bebşli olsun inşşş diş teli zor oluomş ilk etapta demi acıo mu şu an dnlen cnm hastane insanı baya yoruoİyi geceler kızlar bugün bütün günüm hastanelerde geçti sabah kadındoğuma gittim ve klomenle tedaviye başladım ògllen dişçiye gittim diş telim takıldı ve şimdi çok yorgunum
Ben slikon göğüs ucu almadım gerek olursa her hastanenin yanında mutlaka eczane oluyor alırım diye düşündüm.Bireron da götürmeye gerek yok o halde
emzik bende götüreyim eşime çaktırmadan tıkarım bebeişin ağzına eşim emzik emmeyecek diyordabende seviyorum bebeişlerde emziği
Bende uyku setinin kenarlıklarını nevresimlerini kullanıcam ama yorganı kocaman bizim bebişlerde bahar bebeişi ilk iki ay için çok büyük sonrası içinde terletir ancak öbür kış kullanırım ben
Kızlara danışmam lazım bir kalın bataniyesi var örgü battaniyeleri var onlar yeterli gelirmi yoksa bende ilk aylar için ince minik bir yorganmı almalıyım.Aslında ev çok sıcak oluyor ben gece üstüm açık yatıyorum:44:
Bende oflu 30 lu haftadayen ah bende bir 30 olsam gerisi geçer diyordum oda ondan sonra hiç geçmiyor demişti doğruymuş zaman durdu sanki
Ama seninle aramızda birkaç hafta var aramız yakın geliyorsun sende 30 a az kaldı
bayildimmmmmmmmmmmmmmkedili seylere bayiliyorum zaten nevresim takimimiz kedili, tulumumuz kedili, pijamanin poposunda kedi :) cok cici oluyorlar gule gule giysin kizin
Canım hoşgeldin geçmiş olsun.
Klomen tedavisi sonrası yumurta takibimi yaptıracaksın yoksa aşılamamı inşallah hayırlı olsun tedavin miniğin gelsin tez zamanda sana.
Dduygum bebeişin hareketleri sendede ara ara sert oluyormu benim birkaç gündür aniden sert tekmeler gelebiliyor ve ayyy dedirttiriyor bu normalmi bazen can yakabiliyor.
cnm hayırlı olsn tedavin ve sonu tezz zamnda bebşli olsun inşşş diş teli zor oluomş ilk etapta demi acıo mu şu an dnlen cnm hastane insanı baya yoruo
cnm bnm bi arkdasım var bebşi şimdi bi yaşnda ki ocak bebşiydi hani resmini paylşmştm burdan onun üsütne hiç yorgan ortmedi peluş battanylerden orttu
sadece yatagnn altına pamuk yorgan koydu ki alttan sıcak tutsun die onn da evi sıcak dogalgazlı ki bak bzm zaten bahar bebşleri bence de gerek yok yorganı kullanmaya ikeanın ince yorganını tavsye ederm battanye gibi boyle haff bşey hem uygundu da 25 30 mu neydi
cnm ordan eczaneden alcaksnz mutlaka ya chicco olsn ya avent dgerleri gogse yapşmadıgı için bebş tutamıomş ama bence tutcaklar hemen uca falan gerek kalmıcak inşşş
cnm hayırlı olsn tedavin ve sonu tezz zamnda bebşli olsun inşşş diş teli zor oluomş ilk etapta demi acıo mu şu an dnlen cnm hastane insanı baya yoruo
cnm bnm bi arkdasım var bebşi şimdi bi yaşnda ki ocak bebşiydi hani resmini paylşmştm burdan onun üsütne hiç yorgan ortmedi peluş battanylerden orttu
sadece yatagnn altına pamuk yorgan koydu ki alttan sıcak tutsun die onn da evi sıcak dogalgazlı ki bak bzm zaten bahar bebşleri bence de gerek yok yorganı kullanmaya ikeanın ince yorganını tavsye ederm battanye gibi boyle haff bşey hem uygundu da 25 30 mu neydi
cnm ordan eczaneden alcaksnz mutlaka ya chicco olsn ya avent dgerleri gogse yapşmadıgı için bebş tutamıomş ama bence tutcaklar hemen uca falan gerek kalmıcak inşşş
az kalmis kizlar sizinben de 30lu haftalari iple cekiyorum nasil bu haftalar zaman daha hizli ilerlemeye basladi mi yoksa daha mi yavas
telas vardir sanirim
Allah razı olsun cnm inş Rabbim isteyen herkese versin hayırlısını diş teli zor diyolar ama bende şimdilik bi ağrı yok sadece teller yanaklarıma batıyo bide ağzımda sürekli bişey olması beni rahatsız ediyo biraz
Belkide bana öyle geliyordur birde yapamam gerekenleri yapamıyorum ya sıkılıyorum ondan zaman geçmiyor sanırım şimdi yıkayacağım şeyler var biran önce yıkayıp ütülemek istiyorum ama kurutacak yer yok diye bekliyorum yoksa onlarla oyalanıcam.Hayırlısıyla şu şubatıda atlatsaydık mart sanki daha çabuk geçecek gibi geliyorofff kotu oyleyse ben de o zamandan sonra hizla gecer saniyordum :)
Canım inşallah hayırlısı olsun tez samanda gelsin bebeişin.Benim tam bilgim yok senin hakkında daha önce hangi tedavi yöntemlerini denediniz ve görürnen bir srun varmı dr ne diyor.Hoşbulduk cnm ben bu sefer devlet hastanesine gittim sağolsun doktor çok ilgilendi yumurtlama takibi olacak cnm salı kontrole gidecem anlattım işte doktora 11yıllık evli olduğumu şimdiye kadar yapılan tedavileri falan eğer olmazsa tedavimi hızlandıracağını söledi hayırlısı Allahtan artık olur inş.
hem de nasıl yaaa demn bi cnmı yaktı iki buklum oldm babası da ece uslu dur üzme anneni dıo
cnm artık uyanık oldgnda resmen elime tepki verıo ya o tekme atıo beklıo ben okşaynca karnmı bi daha tekme atıo bugun baya bi oynaştık boyle boyle
nasl bi mucize yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?