İiyi geceler duygumaminnnnnnnnnnn meganmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnn dualarmmm tümmmmmm isteyenlerleee herr zamannnnnnnnnnnnnnn
kociş ece yatmamızı soyluo dioopyrm sizi ii geceler yarın görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben de oyle diyorum su subat bir gecsin
mart ayinin da ortasi gecsin
sonra daha rahat gecer herhalde
Alışırım ama zaman gerek yok cnm bende pko yumurtlama sorunu var bendeanlıorm cnm ona da alşrsn zamanla
cnm daha once sormşmdr da senn pko falan mı vardı neydi sorun unutuorm ya kusuruma bakma
Belkide bana öyle geliyordur birde yapamam gerekenleri yapamıyorum ya sıkılıyorum ondan zaman geçmiyor sanırım şimdi yıkayacağım şeyler var biran önce yıkayıp ütülemek istiyorum ama kurutacak yer yok diye bekliyorum yoksa onlarla oyalanıcam.Hayırlısıyla şu şubatıda atlatsaydık mart sanki daha çabuk geçecek gibi geliyor
Canım inşallah hayırlısı olsun tez samanda gelsin bebeişin.Benim tam bilgim yok senin hakkında daha önce hangi tedavi yöntemlerini denediniz ve görürnen bir srun varmı dr ne diyor.
Mahşlalah eceyeEvet duygum gerçekten mucize Allah bu güzel minik mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh aminnn
günaydın canlar
Günaydın gamze
hosgeldin nagihan nasılsın?
Bende öyle oturuyorum hastayım
Cnm faranjit oldum bide bugün bat günüydü hasta olmadım ama testtede cıkmadı hayırlısı
sağlık olsun hilalim ama ben hala ümitliyim çünkü hemen çıkamaya biliyoUyandım cnm coktan testte yaptım
tek cizgiyi gördüm
saglık ocagına gidip kan verdim 1gün sonra cıkcakmış
Sabah saglık ocagına gidip kan verdim 1gün sonra cıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?