Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba herkeze
Öncelikle bekleyenlere en kısa zamanda mucizelerinin gelmesini diliyorum.Hamile arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum....
Progestan ile bi sorum olacak benim:26:
Doktorum düşük riskim olmadığı halde cumartesi günü progestan verdi bana.Sabah1,akşam2 içiyorum.Ama içtiğimden beri acayip bi başdönmesi ve bulantı yaşıyorum.Ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum.Yolda yürüyemez oldum gün içinde.Dün akşam aklıma düştü hapı içmedim.Sabah da içmedim.Bulantı da baş dönmesi de kesildi.Cumartesi dr randevum var sizce ne yapmalıyım?

kalp atışları duyuldu mu drun önlem olarak vermiştir ctesiye kadar iç ve şikayetlerini druna ilet mutlaka

cocukum delirdi diş ağrısı yüzünden sanırım
ne yapıcam böyle yaa yazık
önlüklerini filan ısırıp ısırıp ağlıyo

canım progestanı kullandıktan sonra bu etkiyi yapar eğerki vaktin varsa bu etki başladıktan sonra 1 saat kadar dinlen ayakta çok zor geçiyo dengesiz dengesiz geziyosun ayakta:26:doktorun verdiyse kullanmaya devam et canım bebeğin tutunmasını sağlıyo

kalp atışları duyuldu mu drun önlem olarak vermiştir ctesiye kadar iç ve şikayetlerini druna ilet mutlaka
Cumartesi duyacağız inşallah.Doktorum kese gayet güzel dedi.Rahim ağzına da uzakmış.Duvarda kalınmış düşük riski yok dedi.Önlem olarak yine de iç bunu dedi.Akşam alacağım bugün.İnşallah günümü etkilemez yarın

Akşamları hemen uyku basıyorda sabahları işyerinde çok sıkıntılı oluyor.Yürüyemeyecek hale geliyorum baş dönmesinden Kusmamak için nefes alamıyorum.O kadar kötü oluyorum.Yarını atlatsam yeter cumartesi doktora soracağım belki sadece akşam iç der.Yada içme der.Ne biliyim işte çok zorlandım.Bak dün akşam ve bugün sabah içmedim bugün ne kadar rahatım.Var hafif dönmeler bulantılar ama aç kalınca daha çok oluyor.Atlatıyorum atıştırarak.İnşallah içme der

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

yok denemedim alayım bugün :26:
dene bakalım didemim inşallah faydası olur
sen ansılsın bu arada uğrayamıyosun artık özledim şu topiğin capcanlı günlerini

çok iyi bilirim canım o ilacın etkisi benide fene sarsardı öyle böyle dğil hatta kötü anılarımda var progestan diyince hemen aklıma geliyo
doktoruna sorarak hareket et canım çok geçmiş olsun

bu hafta iziniydik biz ona rağmen gelemdim
yetişemiyorum valla eminem aklım hep burda ama

uzun bacaklı zillinin anası nasılsın zilli kızın ne yapıyo

cocukum delirdi diş ağrısı yüzünden sanırım
ne yapıcam böyle yaa yazık
önlüklerini filan ısırıp ısırıp ağlıyo

dişlerine masajla bundan sürmeye çalış didom..
kıyamam güzelliğime ben

Son düzenleme:
herkese selammmmmm

didemcim buzdolabına konan dişliklerden versen rahatlar biraz soğuk yatıştırır.dene istersen cnm

bu hafta iziniydik biz ona rağmen gelemdim
yetişemiyorum valla eminem aklım hep burda ama

hem bebek hem çalışmak hem ev heş eş bunlara yetişmek kolay değil didemim:2:
bende çalışmasam eğer evde birsürü iş var onları yaparım uğrayamam herhalde

ya kızlar çok alakasız olcak ama
cumartesi balo var şirketin
ben gittim burnu acık ayakkabı aldım
corap giymem lazım cok abes dururmu sizce

selam kizlar nasilsiniz bakim

bizim dun dr randevumuz vardi dr bebikin biraz erken gelebilecegini soyledi. hayirlisi olsun insaallah saglikla kavusalim da kuzuyla.

hilal ben pozitif bekliodum gebelik testini bakalim kanda ne cikicak :26:

kiz didem niye ihmal edion bizi herkeslerin isi gucu var zati acuk sIk ugrayin yaaa

heee bi de doktor dioki kasilmalarin oluo mu ? ya ben ne bilim kasilma nasil oluyor. karnin sertlesir dedi e o onceden daha cok oluodu arada sert oluo yine ama onceden daha cok oluodu son zamanlarda bilemiyorum. ama acimiyo dedim.acimaz simdi dedi. hic bisey anlamiom bu islerden ha. sonra kendi kendine sevindirik oldu kasilmalarin var baslamis diye. zorla dogurtacaklar adami

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…