- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Merhaba herkeze
Öncelikle bekleyenlere en kısa zamanda mucizelerinin gelmesini diliyorum.Hamile arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum....
Progestan ile bi sorum olacak benim:26:
Doktorum düşük riskim olmadığı halde cumartesi günü progestan verdi bana.Sabah1,akşam2 içiyorum.Ama içtiğimden beri acayip bi başdönmesi ve bulantı yaşıyorum.Ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum.Yolda yürüyemez oldum gün içinde.Dün akşam aklıma düştü hapı içmedim.Sabah da içmedim.Bulantı da baş dönmesi de kesildi.Cumartesi dr randevum var sizce ne yapmalıyım?
yokk işte kimseee yokkkkızlaaaarrrr kimse yok muuuu
cocukum delirdi diş ağrısı yüzünden sanırım
ne yapıcam böyle yaa yazık
önlüklerini filan ısırıp ısırıp ağlıyo
Merhaba herkeze
Öncelikle bekleyenlere en kısa zamanda mucizelerinin gelmesini diliyorum.Hamile arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum....
Progestan ile bi sorum olacak benim:26:
Doktorum düşük riskim olmadığı halde cumartesi günü progestan verdi bana.Sabah1,akşam2 içiyorum.Ama içtiğimden beri acayip bi başdönmesi ve bulantı yaşıyorum.Ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum.Yolda yürüyemez oldum gün içinde.Dün akşam aklıma düştü hapı içmedim.Sabah da içmedim.Bulantı da baş dönmesi de kesildi.Cumartesi dr randevum var sizce ne yapmalıyım?
yokk işte kimseee yokkkgeliyorum bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum
diş jelleri var didem onladan denedinmi:26:
daha kolay çıkmasını sağlıyomuş:44:
Cumartesi duyacağız inşallah.Doktorum kese gayet güzel dedi.Rahim ağzına da uzakmış.Duvarda kalınmış düşük riski yok dedi.Önlem olarak yine de iç bunu dedi.Akşam alacağım bugün.İnşallah günümü etkilemez yarınkalp atışları duyuldu mu drun önlem olarak vermiştir ctesiye kadar iç ve şikayetlerini druna ilet mutlaka
canım progestanı kullandıktan sonra bu etkiyi yapar eğerki vaktin varsa bu etki başladıktan sonra 1 saat kadar dinlen ayakta çok zor geçiyo dengesiz dengesiz geziyosun ayakta:26:doktorun verdiyse kullanmaya devam et canım bebeğin tutunmasını sağlıyo
dene bakalım didemim inşallah faydası oluryok denemedim alayım bugün :26:
Cumartesi duyacağız inşallah.Doktorum kese gayet güzel dedi.Rahim ağzına da uzakmış.Duvarda kalınmış düşük riski yok dedi.Önlem olarak yine de iç bunu dedi.Akşam alacağım bugün.İnşallah günümü etkilemez yarın
Akşamları hemen uyku basıyorda sabahları işyerinde çok sıkıntılı oluyor.Yürüyemeyecek hale geliyorum baş dönmesindenKusmamak için nefes alamıyorum.O kadar kötü oluyorum.Yarını atlatsam yeter cumartesi doktora soracağım belki sadece akşam iç der.Yada içme der.Ne biliyim işte çok zorlandım.Bak dün akşam ve bugün sabah içmedim bugün ne kadar rahatım.Var hafif dönmeler bulantılar ama aç kalınca daha çok oluyor.Atlatıyorum atıştırarak.İnşallah içme der
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
dene bakalım didemim inşallah faydası olur
sen ansılsın bu arada uğrayamıyosun artıközledim şu topiğin capcanlı günlerini
çok iyi bilirim canım o ilacın etkisi benide fene sarsardı öyle böyle dğil hatta kötü anılarımda var progestan diyince hemen aklıma geliyo
doktoruna sorarak hareket et canım çok geçmiş olsun
uzun bacaklı zillinin anası nasılsın zilli kızın ne yapıyo
bu hafta iziniydik biz ona rağmen gelemdim
yetişemiyorum valla eminem aklım hep burda ama
[video=youtube;GRw0BMkM62c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GRw0BMkM62c[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?