Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hemşire aradı sonuç çıkmış adetin ne zmn diye sordu dün bugün gibi dedim
o zmn pek iyi değil değil dedi sonucum 5 çıkmış

hayat beni gerçekten sınıyor normal ve sağlıklı bi gebelik geçirceğime olan inancım gidiyor
şu an kötüyüm sonra gelcem

kızlar slm... adetimin 2ci günü doktora gittim ve gonal f 450 iğne verdi dokor. 75 vurulucakmışım hergün 7güne böldü. bugün randevum vardı gittim ve birden fazla yumurtam olumuş. adetin 8ci günü bugün 16 mm 14mm olmuş yumoşlar sizce normal mi? bugün kalan tek iğnemine 2ye böle bir bugün 1 yarın vur cumartesi gel tekrar dedi. sizce nasıl olcak ya bu evreden geçen var mı????

canım üzme kendini nolur. 5 hamile oldugunu gösteriyor. ve geç döllenme olduysa sonucun böle çıkması normal.

hilalim sen ovu da 2 kere koyu cizgi gormemişmiydin
geç döllenmedir belkim 5 yok demek değilki

hoşgeldin zeynebimmm
neden erken doğura bilirmişsinki:26:
ya kızlar çok alakasız olcak ama
cumartesi balo var şirketin
ben gittim burnu acık ayakkabı aldım
corap giymem lazım cok abes dururmu sizce

dido senin için arşttırdım buldumm
bak burunsuz kilotlu çoraplar varmış ondan al birtane

hilall hayırlısı olsun canım ama sonuç umutsuzda değil aslında belki geç döllenmedir canım ya üzme kendini hemen haktan hayırlısı

didem bi 13.gün birde16gün oldu yani geç döllenme olsa bile gene çok çok az
daha önce 330 çıkmıştı dr.ona çok az demişti bunu arayıp söylemek dahi istemiyorum
birinin ahınımı aldım acaba yada biri bana beddua mı etti
bi kere de gebeyim diye rahat rahat sevineyim ben yaa

2 parmak gözükecek gibi

o zaman ben giyerdim. bazilarin onu coka cik oluyor o zaman hos durmuyor.

benim bi bilgim yok canim hayirlisi olsun insaallah. bilen arkadaslar yardimci olurlar.

canim aslinda sonuc kotu degil. burda ozlem ornegini gorduk hep beraber. belki de gec dollenmedir. uzmemeye calis kendini kuzum benim daha ilk aydi buu

hoşgeldin zeynebimmm
neden erken doğura bilirmişsinki:26:

dido senin için arşttırdım buldumm
bak burunsuz kilotlu çoraplar varmış ondan al birtaneEki Görüntüle 621448

hosbulduk eminem.

ya bebegin kesesini falan olcuyor iste oyle dedi. zaten hep derler ya 10 gun erken 10 gun gec olabilir diye. hayirlisi artik..

Ztarım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuğun ama artık gelişimi tamamlanmıştır korkma yinede tabi gününü doldurup gelir inşallah.

Bende kasılmalar oluyor arada gece dönerken yanlardan bir ağrı giriyor ölüyorum sanıyorum eşime bağırıyorum yardım et bana diye hiç geçmeyecek sanıyorum ama bir dakikadan bile kısa sürüp geçiyor.

Bir kere daha uzun sürmüştü eşime dedim koş annemi çağır doğuruyorum ben galiba oda gayet rahat yokyok bişi olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek hiç panik yapmıyor Ben daha 31. haftadayım inşallah bunlar yalancı kasılmalardır.

Magnezyumu içmesem her gün bir kez oluyor magnezyumu içince daha seyrek oluyor.Ama bu hissedilen kasılma birde o dr un dediği ağrı vermeyen ama karında sertleşme yapan kasılmalarda oluyor bende sıksık dr ada söyledim belkide ondan nst istedi

du bakalım ya
gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez
özlemi besteyi düşün rahatla biraz

ya bende ara sira biseyler oluyor ama ne oldugunu bilmiyorum ki kasilma midir nedir ? sanmiyorum. bi fikrim yok bi fikrim olsun diye de cok kasmiyorum hayirlisiyla zamani gelince goruruz .

canim zaten burda 36. haftadan sonra cocugun gelisimi tamamlanmis sayiliyor. dogan bebeler kuvezde tutulmuyor mesela.

hayirlisi en guzeli zamaninda olmasi tabii ama hayirlsii olsun., saglikla kavusalim da

Canım değer düşük ama pozitif inşallah yükselir hemen kötü düşünme dularımız seninle inşlalah yükselsin değerin sen kullanman gereken bir ilaç varsa yinede dr unla görüş ve vakitlice başla.

hilalimmmmyapma bunu kendine kolay değil biliyorum
bak ben beddu aldım hemde haksız yere bir akrabam tarafından :26:
demiş inşallah kızından başka evladı olmaz die çok üzülmüştüm hayır bana onu söylemesini gerktiren bişeyde yapmadım ama beddu ettmiş sonuçta

En iyisi zaten kasmaman kendini dinlememen daha iyi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin prenses.

Canım sen dr unla görüş mutlaka değer düşük olabilir sonuçta gebelik var ve önceden alaman gereken önlem varsa alırsın bildiğim kadarıyla ilaç kullanman gerekiyor du hamiş kalınca nolur pozitif ol sana sıksı sıkı tutunsun inşallah miniğin.Şuan üzülmenin ne sana ne bebeişine faydası yok hilalim Allaha emnet olsun miniğin inşlalah ya hafız ve ya mübdü yi dilinden düşürme.

Slm.ben 4şubatta sezaryen oldum hala toplanamadi. Ameliyat olan var mi aranızda ne zaman eğilen bildiniz yada yan yapabiliriz kendi üstünüze diyebiliriz ben bunları daha yapamıyorum. Acaba ben mi çok korkuyorum yoksa normal mi bunlar normal hayata ne zaman dönerim. Sanki hep bölen kalacagim. Zaten çok fazla isim vardı ayak bileklerine bile görünmüyordu hala da var.nasıl gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…