ya kızlar çok alakasız olcak ama
cumartesi balo var şirketin
ben gittim burnu acık ayakkabı aldım
corap giymem lazım cok abes dururmu sizce
canım üzme kendini nolur. 5 hamile oldugunu gösteriyor. ve geç döllenme olduysa sonucun böle çıkması normal.hemşire aradı sonuç çıkmış adetin ne zmn diye sordu dün bugün gibi dedim
o zmn pek iyi değil değil dedi sonucum 5 çıkmış
hayat beni gerçekten sınıyor normal ve sağlıklı bi gebelik geçirceğime olan inancım gidiyor
şu an kötüyüm sonra gelcem
hemşire aradı sonuç çıkmış adetin ne zmn diye sordu dün bugün gibi dedim
hayat beni gerçekten sınıyor normal ve sağlıklı bi gebelik geçirceğime olan inancım gidiyor
hoşgeldin zeynebimmmselam kizlar nasilsiniz bakim
bizim dun dr randevumuz vardi dr bebikin biraz erken gelebilecegini soyledi. hayirlisi olsun insaallah saglikla kavusalim da kuzuyla.
hilal ben pozitif bekliodum gebelik testini bakalim kanda ne cikicak :26:
kiz didem niye ihmal edion bizi herkeslerin isi gucu var zati acuk sIk ugrayin yaaa
heee bi de doktor dioki kasilmalarin oluo mu ? ya ben ne bilim kasilma nasil oluyor. karnin sertlesir dedi e o onceden daha cok oluodu arada sert oluo yine ama onceden daha cok oluodu son zamanlarda bilemiyorum. ama acimiyo dedim.acimaz simdi dedi. hic bisey anlamiom bu islerden ha. sonra kendi kendine sevindirik oldu kasilmalarin var baslamis diye. zorla dogurtacaklar adami
ya kızlar çok alakasız olcak ama
cumartesi balo var şirketin
ben gittim burnu acık ayakkabı aldım
corap giymem lazım cok abes dururmu sizce
2 parmak gözükecek gibi
kızlar slm... adetimin 2ci günü doktora gittim ve gonal f 450 iğne verdi dokor. 75 vurulucakmışım hergün 7güne böldü. bugün randevum vardı gittim ve birden fazla yumurtam olumuş. adetin 8ci günü bugün 16 mm 14mm olmuş yumoşlar sizce normal mi? bugün kalan tek iğnemine 2ye böle bir bugün 1 yarın vur cumartesi gel tekrar dedi. sizce nasıl olcak ya bu evreden geçen var mı????
hoşgeldin zeynebimmm
neden erken doğura bilirmişsinki:26:
dido senin için arşttırdım buldumm
bak burunsuz kilotlu çoraplar varmış ondan al birtaneEki Görüntüle 621448
selam kizlar nasilsiniz bakim
bizim dun dr randevumuz vardi dr bebikin biraz erken gelebilecegini soyledi. hayirlisi olsun insaallah saglikla kavusalim da kuzuyla.
hilal ben pozitif bekliodum gebelik testini bakalim kanda ne cikicak :26:
kiz didem niye ihmal edion bizi herkeslerin isi gucu var zati acuk sIk ugrayin yaaa
heee bi de doktor dioki kasilmalarin oluo mu ? ya ben ne bilim kasilma nasil oluyor. karnin sertlesir dedi e o onceden daha cok oluodu arada sert oluo yine ama onceden daha cok oluodu son zamanlarda bilemiyorum. ama acimiyo dedim.acimaz simdi dedi. hic bisey anlamiom bu islerden ha. sonra kendi kendine sevindirik oldu kasilmalarin var baslamis diye. zorla dogurtacaklar adami
hoşgeldin zeynebimmm
neden erken doğura bilirmişsinki:26:
dido senin için arşttırdım buldumm
bak burunsuz kilotlu çoraplar varmış ondan al birtaneEki Görüntüle 621448
didem bi 13.gün birde16gün oldu yani geç döllenme olsa bile gene çok çok az
daha önce 330 çıkmıştı dr.ona çok az demişti bunu arayıp söylemek dahi istemiyorum
birinin ahınımı aldım acaba yada biri bana beddua mı etti
bi kere de gebeyim diye rahat rahat sevineyim ben yaa
Ztarım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuğun ama artık gelişimi tamamlanmıştır korkma yinede tabi gününü doldurup gelir inşallah.
Bende kasılmalar oluyor arada gece dönerken yanlardan bir ağrı giriyor ölüyorum sanıyorum eşime bağırıyorum yardım et bana diye hiç geçmeyecek sanıyorum ama bir dakikadan bile kısa sürüp geçiyor.
Bir kere daha uzun sürmüştü eşime dedim koş annemi çağır doğuruyorum ben galiba oda gayet rahat yokyok bişi olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek hiç panik yapmıyorBen daha 31. haftadayım inşallah bunlar yalancı kasılmalardır.
Magnezyumu içmesem her gün bir kez oluyor magnezyumu içince daha seyrek oluyor.Ama bu hissedilen kasılma birde o dr un dediği ağrı vermeyen ama karında sertleşme yapan kasılmalarda oluyor bende sıksık dr ada söyledim belkide ondan nst istedi
daha önce 330 çıkmıştı dr.ona çok az demişti bunu arayıp söylemek dahi istemiyorum
ya bende ara sira biseyler oluyor ama ne oldugunu bilmiyorum ki kasilma midir nedir ? sanmiyorum. bi fikrim yok bi fikrim olsun diye de cok kasmiyorum hayirlisiyla zamani gelince goruruz .
canim zaten burda 36. haftadan sonra cocugun gelisimi tamamlanmis sayiliyor. dogan bebeler kuvezde tutulmuyor mesela.
hayirlisi en guzeli zamaninda olmasi tabii ama hayirlsii olsun., saglikla kavusalim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?