Doktorumu aradım tamda bekledlgim gibi 5 se gebelik söz konusu degil diyo 30 40 olsa tekrarlatta bence tekrarlatmana bile gerek yok dedi,saglık ocagıda çarsamba gel bakalım dedi
özlemcim biliyorum direk aklımada sen geldin ama ben 2defa düsük yaptım
kimse gebesin demiyor adet olmana engel bi durum vardır diyor
hemşire aradı sonuç çıkmış adetin ne zmn diye sordu dün bugün gibi dedim
o zmn pek iyi değil değil dedi sonucum 5 çıkmış
hayat beni gerçekten sınıyor normal ve sağlıklı bi gebelik geçirceğime olan inancım gidiyor
şu an kötüyüm sonra gelcem
hilalimmmmyapma bunu kendine kolay değil biliyorum
bak ben beddu aldım hemde haksız yere bir akrabam tarafından :26:
demiş inşallah kızından başka evladı olmaz die çok üzülmüştüm hayır bana onu söylemesini gerktiren bişeyde yapmadım ama beddu ettmiş sonuçta
Doktorumu aradım tamda bekledlgim gibi 5 se gebelik söz konusu degil diyo 30 40 olsa tekrarlatta bence tekrarlatmana bile gerek yok dedi,saglık ocagıda çarsamba gel bakalım dedi
özlemcim biliyorum direk aklımada sen geldin ama ben 2defa düsük yaptım
kimse gebesin demiyor adet olmana engel bi durum vardır diyor
hilalim nasılsın kuzum seni umutlandrmak istemem ama 5 h-gayet güzel bir değer geçenlerde kontrolum sırasında bir bayan geldi 3.5 tu değeri yeni gebelik dedi seninki 5 nasıl olmuyo canım üzülme bekle geç döllenmedir belki hemen umutsuzluğa kapılma hakkında hayırlısı olsun inş tekrarlat sen yarın birde evde test yap bakalım sabah ne çıkıcak:26:
evet meganım çok şükür çok az kaldı kasılmalar oluyomuşda be anlamıyomuşum karnım sertleşiyodu bir tarafa topğlanıyodu bugün sordum doktoruma kasılmalar başlamış dedi sancılaırmda çıktı bebğin eşi eskimiş geleblir dedi bekelmedeyiz kuzum geceleri çok zorluk çekiyorum sürekli tuvalete gitmek dönenemek ağrı çekmek oluyo haliyle ama dayanmayacak kadar değil çok şükür son 4 gündür falan biraz yavaşlama var hareketleirnde doktor nomal diyo vallaha herşeye rağmen çok şükür canım herşey yolunda çok şükür sen nasılsın seninde birşey kalmadı prensesim nasıl bakemCanım doğuma nekadar az zaman kalmış nasıl geçiyor bu son hafta lar ağrı sızı varmı kasılmalar varmı beişin hareket durumları son zaman nasıl oluyor geceleri uykusuzluk oluyormu.
elifcim maşallah ne kadar az kalmş dogumadrun dıo mu bşeyler cnm sezeryan normal ?
evet meganım çok şükür çok az kaldı kasılmalar oluyomuşda be anlamıyomuşum karnım sertleşiyodu bir tarafa topğlanıyodu bugün sordum doktoruma kasılmalar başlamış dedi sancılaırmda çıktı bebğin eşi eskimiş geleblir dedi bekelmedeyiz kuzum geceleri çok zorluk çekiyorum sürekli tuvalete gitmek dönenemek ağrı çekmek oluyo haliyle ama dayanmayacak kadar değil çok şükür son 4 gündür falan biraz yavaşlama var hareketleirnde doktor nomal diyo vallaha herşeye rağmen çok şükür canım herşey yolunda çok şükür sen nasılsın seninde birşey kalmadı prensesim nasıl bakem
duydum nasılsın kuzum ecem nasıl nasıl gidiyo çok şükür benim az kaldı doktor nomrla diyo heran geleblirdse gününü bekleyebilirde dedi sancı kasııslmalar var ilk zamandan beridir kilosu çoktu ilerden gidiyodu şekerim vardı derken şimdi 1 hafta gerilemiş 3500 kilo 52 cmde boyu var oğluşumun kilousu öyle devam etseydi sezeryandı ama şimdi normal bekliyoruz hayırlısıyla kuzum
evet meganım çok şükür çok az kaldı kasılmalar oluyomuşda be anlamıyomuşum karnım sertleşiyodu bir tarafa topğlanıyodu bugün sordum doktoruma kasılmalar başlamış dedi sancılaırmda çıktı bebğin eşi eskimiş geleblir dedi bekelmedeyiz kuzum geceleri çok zorluk çekiyorum sürekli tuvalete gitmek dönenemek ağrı çekmek oluyo haliyle ama dayanmayacak kadar değil çok şükür son 4 gündür falan biraz yavaşlama var hareketleirnde doktor nomal diyo vallaha herşeye rağmen çok şükür canım herşey yolunda çok şükür sen nasılsın seninde birşey kalmadı prensesim nasıl bakem
duydum nasılsın kuzum ecem nasıl nasıl gidiyo çok şükür benim az kaldı doktor nomrla diyo heran geleblirdse gününü bekleyebilirde dedi sancı kasııslmalar var ilk zamandan beridir kilosu çoktu ilerden gidiyodu şekerim vardı derken şimdi 1 hafta gerilemiş 3500 kilo 52 cmde boyu var oğluşumun kilousu öyle devam etseydi sezeryandı ama şimdi normal bekliyoruz hayırlısıyla kuzum
iiz teyzesi bizzzodamızı boşalttık haftaya moblyalarmz gelcekk tekmelıorz sert sert artık ama eskisi kadar çok degl hareketlermz yermz daraldı
bizm de klomuz 1650 die en son boyumuz da 42
maşşallah senn oglşna da cnmcm çok guzel boyu da klosu daen hayırlı şeklde normal sezeryan farketmz saglıklaa dunyaya gelsn inşşşşş
Kızlar çok zor günlerimizdeyizpsikolojim çöktü resmen Belis Berra 7 aylık oldu.
Bezini değiştiremiyorum çünkü yatırır yatırmaz dönüp gidiyo napmalıyım bi fikir verin nolur..
Sağarak besliyorum ama 2 aydır biberonu da istemiyor iyice şaşırdım.
4 aylıkken 2 diş çıkardı bugünde üst 2 ve alttan 2 daha çıkardı hepten zordayız anlicaniz.
Uyku konusuna hiç girmiyorum. Şu bez ve biberon için bi fikir verin nolurr
ohh maaşallah duygum hazırlıklar tmm desene gelsinde prenses sapğlıkla kullansın yatsın inş yerim ben bıcırığın tepiklerini maaşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını naisp etsin duygum sağlıkla olsunda farketmez tabi ama ben biraz bakımından doayı normal istiyorum kimsem yok eşim kalıcak hemen topğarlanırım diye itiyorum hayırlısı ne ise o şekilde olur inş :26:
Bendede oluyor o karında sertleşme bir tarafa toplanma korkuyorum bunlar erken doğum habercisimi acaba benim şuan çok erken en azından 35 haftayı doldururum inşallah.Pazartesi nst ye giricem dr ona göre birşey der sanırım.
İnşallah hayırlısıyla normal olur doğumun ama dr sezeryan dersede sakın normal doğum diye diretip bekleme kilosu ve boyu çok iyi sağlıcakla gelsin inşallah.
Prenseste iyi çok şükür herşey yolunda benimde geçen kontrolde dr sanki kilo alımı hızlı gidiyor dedi şekerde yok vitaminimi kesti nst istedi mutlaka görim dedi pazartesi bekliyorum inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?