Ccanım inşallah hayırlısıyla normal olur doğumun ama dr sezeryan dersede itiraz etme bence bekleme çünkü eşi eskidiği için bekleme süresi çok olmuyor görümcemin bebeişininde eşi eskimişti dr sezeryan dedi onada.Sen yinede sezeryanada hazırlıklı ol
ohh maaşallah duygum hazırlıklar tmm desene gelsinde prenses sapğlıkla kullansın yatsın inş yerim ben bıcırığın tepiklerini maaşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını naisp etsin duygum sağlıkla olsunda farketmez tabi ama ben biraz bakımından doayı normal istiyorum kimsem yok eşim kalıcak hemen topğarlanırım diye itiyorum hayırlısı ne ise o şekilde olur inş :26:
cnm artık sezeryanda da cabuk kalkıolar ayaga bnm üç arkdasım da cabucak kalktı maşşallah epudral sezeryan oldu üçü de memnun çok o yuzden çok takma kafana normal olrsa da çok çok ii elbet ama sezeryan da olsa her türlü cabucak iileşrsn cnm
meganm ben de annemle yapcam oyle olnca daha cabuk bter bizim odamız kurlcak bu hafta dıorm o kurulsn sonra yaparm yıkama ütüleme işlerini hemenceck yerlştrrm dolabna
bu arada aziz bebe satlıo vip dukkanda 18 tlye kendnden eldvenli çok guzel bi tulum var şapkası da var hem de yeni dogan onu alaym dıorm ya kaynvaldem de alrsa alsn iki tane olsn yenidoğan işte yenidoganların boyu kaç cme kadar oluo acaba
ben aziz bebenn 0 3 ayını aldm gayet kocamandı :44:
meganm ben de annemle yapcam oyle olnca daha cabuk bter bizim odamız kurlcak bu hafta dıorm o kurulsn sonra yaparm yıkama ütüleme işlerini hemenceck yerlştrrm dolabna
bu arada aziz bebe satlıo vip dukkanda 18 tlye kendnden eldvenli çok guzel bi tulum var şapkası da var hem de yeni dogan onu alaym dıorm ya kaynvaldem de alrsa alsn iki tane olsn yenidoğan işte yenidoganların boyu kaç cme kadar oluo acaba
ben aziz bebenn 0 3 ayını aldm gayet kocamandı :44:
kızlarrr
bence normal dogumm süperrrr bi deneyimmmmm
sancı başlayıncababa sancılar gelınce :84: dogum bitince ama mutlu sonn
senin yüzünden bi tane daha doğuracam normal doğum içimmde kaldı be
Kızlar çok zor günlerimizdeyizpsikolojim çöktü resmen Belis Berra 7 aylık oldu.
Bezini değiştiremiyorum çünkü yatırır yatırmaz dönüp gidiyo napmalıyım bi fikir verin nolur..
Sağarak besliyorum ama 2 aydır biberonu da istemiyor iyice şaşırdım.
4 aylıkken 2 diş çıkardı bugünde üst 2 ve alttan 2 daha çıkardı hepten zordayız anlicaniz.
Uyku konusuna hiç girmiyorum. Şu bez ve biberon için bi fikir verin nolurr
canım normalde doğum belirtileri derler ama işte bilinmiyoki ne zaman olucağı mesela gziniyorum topiklerde işte birisinin hiç sancısı yokmuış gitmişki 5 cm açılması var diğeri sancım var diye gidiyo birşey yok birisinin bilmem kaçıncı haftasında nişanı geliyo ama 40 haftayıda geçiyo sezeryanla alınıyo kişiden kişiye değişiyo sanırım korkma sen stres yapma git bakalım nstede çöıkar mutlaka bende senden okudum vitamini kestim sanrım o yüzden yavaşladı kilo alımı diretmem meganım önemli olan sağlıkla gelmesi ben herşeye razıyım yetreki hayırlıısı olsun ama gönlümden geçen yalnız olduğumdan normal doğum bakalım nasip neşekilde olucak canım
yok kuzum diretmem tabiki yeterkiş sağlıklı olsun hazırlıklıyım vallaha herşeye ne yapalım nasibizdeki ne ise onu yaşıycaz herşey kuzularımız için sağlıkları nasıl olucaksa öyl olucak sen nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanm
:26:
kız ınanır mısın gamze okur mu acaba dıye de içimden gecti hedogur bacım dogurrr
yemezleeeeerrrrrrrr şakaaaaaaa ben 12 saat sancı çektim e epidural tutmamış canlı kesildim normal doğum yapmış kadar oldum 12 saat boyunca kaç kez parmakladılar beni be istememmmm daha doğurmam ben ııhhhhhh
yemezleeeeerrrrrrrr şakaaaaaaa ben 12 saat sancı çektim e epidural tutmamış canlı kesildim normal doğum yapmış kadar oldum 12 saat boyunca kaç kez parmakladılar beni be istememmmm daha doğurmam ben ııhhhhhh
benim oğlanda aynı canım bezi değiştiriken dönüp dötünü sürüye sürüye gidiyo
culyagilim nasılsınncnmmmmmmmmmmmmmm
kız sus hamıleler var
Sanırım bunu tüm bebişler yapıyor görümcemin bebişide yapıyor ama ben rüzgarın dötünü ısırırım öyle görürsem
masterm ne guzel antlmşsn normal dogumu çok hoşma gtticnm senn drun ozelmiydi yoksa ozel hastanede bi drmuydu
bi de yenidogan tulumu aldm şimdi bi tane ben sence 0 3 ay mı alaym ama ben hastane çıkşı gibi aldm onu off ya kafam karştı soruyu da düzgn soramıorm bak şimdi mervem bnm hastane çıkşm aziz bebe ama hangi akla hizmetse gidip 0 3 ay almşm hastane çıkışı olmaktan çıktı şimdi yani o
ondan kendnden elvdenli bi tulum bi de alt üst takım alaym dıorm sence drek çıkşta tulum olur mu göbek daha düşmuo ya o zaman tulumu yenidogan alcam ama altüst daha mı rahat olur olmadı onu yenidogan alırm tulumu 0 3 alırım
ya var ya ben bu kadar ayrıntıcı bi insan deglm normalde neden boyle oldum ki ben annelk boyle bşey sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?