Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok kuzum diretmem tabiki yeterkiş sağlıklı olsun hazırlıklıyım vallaha herşeye ne yapalım nasibizdeki ne ise onu yaşıycaz herşey kuzularımız için sağlıkları nasıl olucaksa öyl olucak sen nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanm
:26:

cnm artık sezeryanda da cabuk kalkıolar ayaga bnm üç arkdasım da cabucak kalktı maşşallah epudral sezeryan oldu üçü de memnun çok o yuzden çok takma kafana normal olrsa da çok çok ii elbet ama sezeryan da olsa her türlü cabucak iileşrsn cnm

evet duygum öyleymiş artık eskisi gibi değil sezeryanda olsada umurumda değil sonuna kadar geldik çok şükür bundan sornada rabbim sağlıklı gelmesini naisp etsin kuzum

Duygum yıkama kurutma biraz uzun sürüyor benim kurutacak yer sorunumda var belkide ondan uzun sürdü.
Ama bence şimdiden yıka kuruyanları biriktir.
Odası gelincede eşyaları kurulur tozları alır odasını temizlersin sonrada yıkananları ütüleyip yerleştirirsin.
Ben şuan yıkıyorum kuruyanlarıda büyük temiz bir nevresimin içine bohça yapıp biriktiriyorum
hepsi yıkansın sonra ütülenecek.
Az gibi görünüyordu ama ortaya dökünce yıkanacak bir sürü şey çıkıyor renklerini ayırdımmı daha çok makina oluyor.
Benim kırmızılı beyazlı takımları vardı birkaç tane onların renkleri karışacak diye çok korktum ama şimdi yıkandı çıktı karışmamış çok sevindim.

Aslında uygunmuş fiyatı ama ben yıkamaya başlayınca 0-3 aylıkları az göründü gözüme internetten 6 takım daha aldım bugün geldi.
Dünde yazlıklara ilave aldım tişört tayt falan artık kapanış yaptım

Duygum aziz bebeden birkaç elbisesi ve bir ayakkabımız var ama hiç aziz bebe tulumu yok o yüzden bedenlerini bilemiyorum oranın.
Markaya göre değişiyor.

kızlarrr
bence normal dogumm süperrrr bi deneyimmmmm
sancı başlayınca baba sancılar gelınce :84: dogum bitince ama mutlu sonn

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanyaım artık fazla oturamıyorum afedersiniz şeyimin üzeirne baskıdan hepinizi öpüyorum meganım duygum iyi geceler görüşmek üzere

cnm bende azız den 2-3 tane tulum aldım büyük görünüyo dogru ama bez baglayınca bayağı bi toplanıyo tam oluyo yani
ben en fazla 1 ay giydirdim sonra olmadı hele ayaklı tulumlar cok az giyiliyo

benim oğlanda aynı canım bezi değiştiriken dönüp dötünü sürüye sürüye gidiyo

Bebişinin kilosu iyi ama dr birşey demediyse kesmeseydin keşke sanada lazım sonuçta vitamin.Kilo alımı son ayda zaten 7.8.aylara göre daha az oluyormuş.
Ben vitamini kestim ama balık yağı ve calsiyuma başlıycam.Ben doğumu sezeryan istiyorum ama isteğe bağlı sezeryanda ssk dan yararlanamadığın için ücret çok fazla hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama gönlümden geçen diyorum ya bebeişin kilosu iri olsun yada çatım dar olsun dr sezeryan desin mecburi olunca fiyatlar düşüyor.

kız ınanır mısın gamze okur mu acaba dıye de içimden gecti he dogur bacım dogurrr

yemezleeeeerrrrrrrr şakaaaaaaa ben 12 saat sancı çektim e epidural tutmamış canlı kesildim normal doğum yapmış kadar oldum 12 saat boyunca kaç kez parmakladılar beni be istememmmm daha doğurmam ben ııhhhhhh

yemezleeeeerrrrrrrr şakaaaaaaa ben 12 saat sancı çektim e epidural tutmamış canlı kesildim normal doğum yapmış kadar oldum 12 saat boyunca kaç kez parmakladılar beni be istememmmm daha doğurmam ben ııhhhhhh

cnmmmmmmmmmmmmmm

masterm ne guzel antlmşsn normal dogumu çok hoşma gtti cnm senn drun ozelmiydi yoksa ozel hastanede bi drmuydu
bi de yenidogan tulumu aldm şimdi bi tane ben sence 0 3 ay mı alaym ama ben hastane çıkşı gibi aldm onu off ya kafam karştı soruyu da düzgn soramıorm bak şimdi mervem bnm hastane çıkşm aziz bebe ama hangi akla hizmetse gidip 0 3 ay almşm hastane çıkışı olmaktan çıktı şimdi yani o
ondan kendnden elvdenli bi tulum bi de alt üst takım alaym dıorm sence drek çıkşta tulum olur mu göbek daha düşmuo ya o zaman tulumu yenidogan alcam ama altüst daha mı rahat olur olmadı onu yenidogan alırm tulumu 0 3 alırım
ya var ya ben bu kadar ayrıntıcı bi insan deglm normalde neden boyle oldum ki ben annelk boyle bşey sanrm

almayın şu 0 3 ayları benim oğlan hiç giyemedi valla yazık

gamze ben senn ve ildann canlı keslme olayndan sonra drek karr verdm blıomsn sezeryana dedm arkdas hem onlar hem ben pank olacagma gderm paşa paşa istegmle kestrrm kendimi

ben fena üşüttüm kızlar her yerim ağrıyo üşüyorum kusuyorum midem berbat offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…