Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrr
bence normal dogumm süperrrr bi deneyimmmmm
sancı başlayınca baba sancılar gelınce :84: dogum bitince ama mutlu sonn
Böyle doğuranları duyunca bir hevesleniyorum normal doğuma hatta bazen ikna bile oluyorum ama bazen gece bir kasılma giriyor karnıma çok tırsıyorum o zaman diyorumki yok yok ben bu sancının devamı gelse dayanamam
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanyaım artık fazla oturamıyorum afedersiniz şeyimin üzeirne baskıdan hepinizi öpüyorum meganım duygum iyi geceler görüşmek üzere
İyi geceler canımmmm

gamze ben senn ve ildann canlı keslme olayndan sonra drek karr verdm blıomsn sezeryana dedm arkdas hem onlar hem ben pank olacagma gderm paşa paşa istegmle kestrrm kendimi

evet ya ildacanımla aynı şeyleri yaşadık hem doğumda hem doğum sonrası bebelerin hastanede yatması konuştuk biz doğanın ateşi varmış rüzgarın sesini duyunca çığlık attı ama zilloş gelinim

çok geçmiş olsun cnm mercanköşk ii gelr aslnda mide üsütmesne ...

nane limonda olur aslında mercanköşk bulamam ki şimdi nanedende çok tiksiniyorum yaaa ama kusmaya devam edersem içicem çare yok sabah öğüre öğüre kalktım allahtan adetliyim yoksa çok korkardım

Hilal ne olur inancını yitirme biliyorum konuşana kolay onu birde senin icine anlatmak var ama inancını yitirirsen bastan kaybedersin..ins iyi sonuc olur.

Duygum yenidoğanlar 0-0 ay oluyor ben onlardan bir hırka 4 alt pijama aldım başkada vardır belki bilmiyorum ama sonradan gözüme oyuncak gibi geldi onları giyemeyebilir yenidoğan alma 0-3 aylar yenidoğandan daha büyük oluyor birazcık büyük durmasından zarar gelmez.

hilalim yapma dur bakalım henuz erken kızım ben tup bebekte 22 degerle hamileyım rabbım nasıp ederse benım gunu saatı bellı bıde:26::26::26: cok bılıyo senın o prof doktorun rabbım ol desın yeterkı sen kasma kendını bekle bakalım kırmızılar gelmeden sorun yok ıns guzel olur ıgne ıcın acele edıceksın ama en saglıklısı kese gözüktükten sonra baslanması zaten yanı gec kalıyorum dıye dusunme coraspırın basla gunde bı tane ben 4 aydır içiyorum sanırım bol bol ya varıs cek rabbıme sıgın hayırlı olanı versın ıns yok ole gemılerı yakmak ılk aydan

almayın şu 0 3 ayları benim oğlan hiç giyemedi valla yazık

ii de yawrum hastaneden çıkşta ne gydrcem çocuga kız ben yenidogan alaym dıorm bi takım sen 0 3 ay alma dıon anam iice kafam karştı bnm
42 cmmiş ece şu an 50yi bulrz heralde biz demi ay bi de yenidogan olmazmş çocuga ne gülerm ama bi kaç takım bşey gotrcem elbet olur birisi

Canım hoşgeldin nasılsın

Kızlar ben bu ara bazen mecbur kalıp 2-5 3 kg civarı bişeyler kaldırmak zorunda kalıyorum sorun olurmuki
Kasılmam oldu ilaç yapıp içmem gerekti eşimde uyumuş uyandırmaya kıyamadım sürahide tam doluymuş 2.5 kg mecbur su doldurdum kendime

hepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı
eşim gelince sarıldık ağladım ağladım ferahladım biraz
zaten hep herşeyin hayırlısı die dua ettim ist.teki doktorumuda aradım mutlaka tekarlat dedi
bekliycez mecburen doya doya sevinemiycez böyle muallakta kalmak insanı çok yoruyor heleki 2 kayıp yaşamış biri olunca
ama herşeye ragmen hala umudum var eger rabbim ol derse olur hayırlısıysa gelsin artık o sıpaaaaaa

ozim senin kese ne zmn gözükmüştü değerin kaç iken?

almayın şu 0 3 ayları benim oğlan hiç giyemedi valla yazık

cnm aziz bebenin 0 3 ü büyük ama mervenn dedigi mantıklı tulum toplar bezle falan soyle yaptım
bi 0 3 ay tulum aldm bi de yenidogan takım aldm kendndn eldvnli başka bi takımm dar var beşli onu da gotrcem hastaneye hangisi olrsa onu gydirtirz artık
kaynvaldeme de üç altı ay falan aldrrm artık şimdlk bunlar yetsn

Canım benım senı ole ıyı anlıyorumkı bıde dusun ben ole bı sonucu tup bebek tedavımden aldım ne ugraslar umıtler rabbım kımsenın emegını zayi etmesın benım degerım 2500 ken gördü keseyı 1500 de falanda gozukebılıyomus ama kalp atısını henuz duymadım ve içim kıpır kıpır ve daha 18 şubata cagırdı benım prof beni
sen tekrarla mutlaka tahlılı en azından yukselme varmı bakarsın benım doktorum 20 altını gebe kabul etmıyoruz ama 0 dan gebe cıkan da oluyo dedı oyuzden şüphelı degererde 3 kan tahlılı cok muhım dedı ıns senınde yukselıcek hılallım heterezıgot kardesım şimdide betahcg kardesim olucaksın unuttunuzmu bana verdıgınız morallerı sevıyorum seni canım benım rabbım guldursun aglatmasın duam senınle canım benım sen cok guzel bı anne olucaksın

kıyamam hilalimi bennnn biraz o dr da bozdu senn moralini allah ol desn yeter ki kuzucum doya doya sevncz sana da moralinn yerine gelmesne çok sevndm çok üzülmştm cunku bugun oyle kötü hissetmene herşey guzell olcakk umutlaa inatla dvmm ne zaman hayırlısysa o zaman inşşş ama bu sefer herşey çok yolnda gtck dokuz ay buna çokk inanıorm bennn

olmaz meganm bşey rabbimze emanetler ben de bazen dkkat edmıorm uzanıorm agır bşey kaldrıorm falan aslnda yapmamk lazm ama sakına göze de çöp batar die kasmıorm çok çok ben de....

canım hosbulduk ıyıyım sen nasılsın okadar agırlıktan bişi olcagını sanmam ama sen genede anı kaldırma kontrollu yap bende napıyım yuvarlanıp duruyorum bugun ılk defa mıdem alt ust oldu yemek yaptım bı lokma yıyemedım ınş minnostandır su 18 şubat gelsın mınıgımın kalp atıslarını bı duyım inş rahatlıycam ama ben ınanıyorum minnoşum benımle rabbım nasıp ettı ıns ole işte sizin hazırlıklar tamam masalllah rabbım ıns bızede nasıp etsın o gunler ne cabuk gectı tabı bıze uzaktan ole gıbı hamıle haberlerınızı dun gıbı hatırlıyorum maşalllah size prenses kızlarınıza

aminnnn cnm inş.çarşamba çağırdı sağlık ocagı yaptırcam tabiii
peki dr sana ne dedi tam olarak yani geeç döllenme mi olmuş
5-25 şüpheli dedi sağlık ocagıda corasprin ztn içiyordum folik asittte onlara
devam ediyorum hatta şaka gibi ama miğde bulantım bile var
dualarınız ve iiyi dilekleriniz için çok minnettarım

Duygum sen evde giydirmek için nasıl şeyler aldın?Ben kırkı çıkana kadar evde giydirmek için 0-3 ay tulum ve şöyle takımlardan aldım

Kızlar şimdi bu takımlar kırkı çıkana kadar olmazmıki siz ne giydiriyordunuz evde:44::44::44:

Hilalim bal çörekotu kürü uyguladın ya geç döllenme olma ihtimalide var belki iki yumurtan oluştu biri erken çatladı ikinci adete yakın çatladı herşey olabilir adet olmadığın sürece umut var.
Ben onlarca kez betahcg yaptırdım aşılamalardada yapıldı hatta o zaman ilaç bile kullanıyordum ama yine 0.27 çıkıyordu yani 1 bile çıkmadı gebelik yokken şimdiye dek.Senin gebelik var ama inşallah değerin yükselir bebişin sımsıkı tutunur sana şimdi güçlü olmaya çalış ve dua et sadece bekle Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

canım işte benım 22 cıkınca eskısehırdekı doktor olmamıs cok dusuk deger dedı ankaradakı tup bebebk doktorum dusuk ama umutsuz degıl 2. 3. tahlıl cok onemlı dedı cok sukur cok guzel katladı degerım yanı canım sen benımle kıyaslıyamazsın benım dollenmıs yumos kondu gunu ellı ama bana bıle gec tutunmus rahıme dedı oyuzden bolunmede gec baslıyo dedı yanı senınkı dogal ve gec dollenme sansı cok yuksek aslında ben sana sunu solıyım rabbım ol dedıkten sonra su asamada doktorlarda hıc bısey yapamıyo ve ınan bana hıc bısey anlamıyo 2 gun sonra kana bakıyo okadar kırmızılar gelmedıgı surece umut var ınan rabbıme sıgın hayırlısını ıste saglıklı sıhhatlı azadan noksansız hayırlı evlat versın acılalarını yasatmasın allahım ben ınanıyorum doktor kendı agzıyla soledı ınankı ben her ardıgında deger yukselmedı dersın dıye bekledım keseyı gorunce suprız oldu masallah gayet guzel yerlesmıs cok mu dua ettın dedi şükürler olsun allahıma hıc içini karartma ben içime kotu bı hıs geldıkce meryem suresını okuyorum ardından mealını herseye gucu yeten rabbım ol desın zekerıya peygambere yaslılığında hanımı kısır olmasına ragmen hayırlı bır zürriyetım yok dıye duasına icabet edeen rabbim ol desin ins her sey guzel olucak hılalım hıc sıkma ıcını allahım dermansız dert vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…