ben fena üşüttüm kızlar her yerim ağrıyo üşüyorum kusuyorum midem berbat offff
Böyle doğuranları duyunca bir hevesleniyorum normal doğuma hatta bazen ikna bile oluyorum ama bazen gece bir kasılma giriyor karnıma çok tırsıyorum o zaman diyorumki yok yok ben bu sancının devamı gelse dayanamamkızlarrr
bence normal dogumm süperrrr bi deneyimmmmm
sancı başlayıncababa sancılar gelınce :84: dogum bitince ama mutlu sonn
İyi geceler canımmmmkızlar ben çıkıyorum biraz uzanyaım artık fazla oturamıyorum afedersiniz şeyimin üzeirne baskıdan hepinizi öpüyorum meganım duygum iyi geceler görüşmek üzere
gamze ben senn ve ildann canlı keslme olayndan sonra drek karr verdm blıomsn sezeryana dedm arkdas hem onlar hem ben pank olacagma gderm paşa paşa istegmle kestrrm kendimi
çok geçmiş olsun cnmmercanköşk ii gelr aslnda mide üsütmesne ...
hemşire aradı sonuç çıkmış adetin ne zmn diye sordu dün bugün gibi dedim
o zmn pek iyi değil değil dedi sonucum 5 çıkmış
hayat beni gerçekten sınıyor normal ve sağlıklı bi gebelik geçirceğime olan inancım gidiyor
şu an kötüyüm sonra gelcem
Doktorumu aradım tamda bekledlgim gibi 5 se gebelik söz konusu degil diyo 30 40 olsa tekrarlatta bence tekrarlatmana bile gerek yok dedi,saglık ocagıda çarsamba gel bakalım dedi
özlemcim biliyorum direk aklımada sen geldin ama ben 2defa düsük yaptım
kimse gebesin demiyor adet olmana engel bi durum vardır diyor
almayın şu 0 3 ayları benim oğlan hiç giyemedi valla yazık
hilalim yapma dur bakalım henuz erken kızım ben tup bebekte 22 degerle hamileyım rabbım nasıp ederse benım gunu saatı bellı bıde:26::26::26: cok bılıyo senın o prof doktorun rabbım ol desın yeterkı sen kasma kendını bekle bakalım kırmızılar gelmeden sorun yok ıns guzel olur ıgne ıcın acele edıceksın ama en saglıklısı kese gözüktükten sonra baslanması zaten yanı gec kalıyorum dıye dusunme coraspırın basla gunde bı tane ben 4 aydır içiyorum sanırım bol bol ya varıs cek rabbıme sıgın hayırlı olanı versın ıns yok ole gemılerı yakmak ılk aydan
almayın şu 0 3 ayları benim oğlan hiç giyemedi valla yazık
Duygum yenidoğanlar 0-0 ay oluyor ben onlardan bir hırka 4 alt pijama aldım başkada vardır belki bilmiyorum ama sonradan gözüme oyuncak gibi geldi onları giyemeyebilir yenidoğan alma 0-3 aylar yenidoğandan daha büyük oluyor birazcık büyük durmasından zarar gelmez.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı
eşim gelince sarıldık ağladım ağladım ferahladım biraz
zaten hep herşeyin hayırlısı die dua ettim ist.teki doktorumuda aradım mutlaka tekarlat dedi
bekliycez mecburen doya doya sevinemiycez böyle muallakta kalmak insanı çok yoruyor heleki 2 kayıp yaşamış biri olunca
ama herşeye ragmen hala umudum var eger rabbim ol derse olur hayırlısıysa gelsin artık o sıpaaaaaa
ozim senin kese ne zmn gözükmüştü değerin kaç iken?
hepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı
eşim gelince sarıldık ağladım ağladım ferahladım biraz
zaten hep herşeyin hayırlısı die dua ettim ist.teki doktorumuda aradım mutlaka tekarlat dedi
bekliycez mecburen doya doya sevinemiycez böyle muallakta kalmak insanı çok yoruyor heleki 2 kayıp yaşamış biri olunca
ama herşeye ragmen hala umudum var eger rabbim ol derse olur hayırlısıysa gelsin artık o sıpaaaaaa
ozim senin kese ne zmn gözükmüştü değerin kaç iken?
Canım hoşgeldin nasılsın
Kızlar ben bu ara bazen mecbur kalıp 2-5 3 kg civarı bişeyler kaldırmak zorunda kalıyorum sorun olurmuki
Kasılmam oldu ilaç yapıp içmem gerekti eşimde uyumuş uyandırmaya kıyamadım sürahide tam doluymuş 2.5 kg mecbur su doldurdum kendime
Canım hoşgeldin nasılsın
Kızlar ben bu ara bazen mecbur kalıp 2-5 3 kg civarı bişeyler kaldırmak zorunda kalıyorum sorun olurmuki
Kasılmam oldu ilaç yapıp içmem gerekti eşimde uyumuş uyandırmaya kıyamadım sürahide tam doluymuş 2.5 kg mecbur su doldurdum kendime
cnm aziz bebenin 0 3 ü büyük ama mervenn dedigi mantıklı tulum toplar bezle falan soyle yaptım
bi 0 3 ay tulum aldm bi de yenidogan takım aldm kendndn eldvnli başka bi takımm dar var beşli onu da gotrcem hastaneye hangisi olrsa onu gydirtirz artık
kaynvaldeme de üç altı ay falan aldrrm artık şimdlk bunlar yetsn
aminnnn cnm inş.çarşamba çağırdı sağlık ocagı yaptırcam tabiii
peki dr sana ne dedi tam olarak yani geeç döllenme mi olmuş
5-25 şüpheli dedi sağlık ocagıda corasprin ztn içiyordum folik asittte onlara
devam ediyorum hatta şaka gibi ama miğde bulantım bile var
dualarınız ve iiyi dilekleriniz için çok minnettarım
Canım hoşgeldin nasılsın
aminnnn cnm inş.çarşamba çağırdı sağlık ocagı yaptırcam tabiii
peki dr sana ne dedi tam olarak yani geeç döllenme mi olmuş
5-25 şüpheli dedi sağlık ocagıda corasprin ztn içiyordum folik asittte onlara
devam ediyorum hatta şaka gibi ama miğde bulantım bile var
dualarınız ve iiyi dilekleriniz için çok minnettarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?