- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
aminnnn cnm inş.çarşamba çağırdı sağlık ocagı yaptırcam tabiii
peki dr sana ne dedi tam olarak yani geeç döllenme mi olmuş
5-25 şüpheli dedi sağlık ocagıda corasprin ztn içiyordum folik asittte onlara
devam ediyorum hatta şaka gibi ama miğde bulantım bile var
dualarınız ve iiyi dilekleriniz için çok minnettarım
Bende ağır kaldırmamaya ve uzanmamaya çömelmemeye çalışıyorum ama illaki birşey gerekiyor o an yanında biri olmuyor kendim yapıyorum ama yinede 3 kg den fazla ağırlık kaldırmadım hiç oda kısa süre 1 dk falan alıp bir yere koymak için.olmaz meganm bşey rabbimze emanetler ben de bazen dkkat edmıorm uzanıorm agır bşey kaldrıorm falan aslnda yapmamk lazm ama sakına göze de çöp batar die kasmıorm çok çok ben de....
canım hosbulduk ıyıyım sen nasılsın okadar agırlıktan bişi olcagını sanmam ama sen genede anı kaldırma kontrollu yap bende napıyım yuvarlanıp duruyorum bugun ılk defa mıdem alt ust oldu yemek yaptım bı lokma yıyemedım ınş minnostandır su 18 şubat gelsın mınıgımın kalp atıslarını bı duyım inş rahatlıycam ama ben ınanıyorum minnoşum benımle rabbım nasıp ettı ıns ole işte sizin hazırlıklar tamam masalllah rabbım ıns bızede nasıp etsın o gunler ne cabuk gectı tabı bıze uzaktan ole gıbı hamıle haberlerınızı dun gıbı hatırlıyorum maşalllah size prenseskızlarınıza
Duygum sen evde giydirmek için nasıl şeyler aldın?Ben kırkı çıkana kadar evde giydirmek için 0-3 ay tulum ve şöyle takımlardan aldım
Eki Görüntüle 621679
Kızlar şimdi bu takımlar kırkı çıkana kadar olmazmıki siz ne giydiriyordunuz evde:44::44::44:
ay yerım cok guzell maşallah gule gule gıysın pıtırcık canım rahatlıkla gıyer yiğenım var ıkı tane ve bı tanesı yenı oldu ıkı bucuk aylık nerdeyse hala gıyıyo o yakımlardan bazı markalar cok ufak oluyo kımı marka daha geniş kalıp tulumlar hemen gerıyıo ayaklı olanlar ben bayılırım kesın alırım allah nasıp ederse tulum ama oyuzden ılk baslarda hemen gıydırın hıc acımayın aldıklarınızı degısık degısı
k gıydırın cunku hemen buyuyolar ve bı bakıyosun ayak kasıyo gıydırmeden kalıyo saglıkla gıysınler ıns
duygum canım nasılsın nası gıdıyo tatıl hazırlıklar dıkkar et yorma kendını
kızlar tekrar çok sagolun konuştukça açıldım valla
şimdi çıkıyorum uykum geldi ztn kotagilde bitti cepten gelirim önümüzdeki günlerde
ozim 10 dk.engeline takıldım bnm face im yok ama kızlarla buluştuk bi ara foto fln koyduk belki o zmn
görmüşsündür beni.msn bile açmıyalı uzun zmn olmuş geçen gamze çagırmıştı ben kardeşimi arayıp sordum bnm msn neydi die
düşün yani,aslında sizlerle tanışana kadar bilgisayarda işimi halledip çıkan tiplerdendim hiç haz etmezdim
ama bağımlısı oldum
Ya kızlar bu arada bu sabah yaptıgım testtede 2 cizgi silik ama var ben 5 dk bekledim sonra banyo dolabına koydum cıkmayınca
en az 50 olması gerek testte cıkması için acaba bi yerde bi hata mı oldu icime kurt düştü yrn hala bil.kotam kaldıysa foto ekliycem
İnş cnm dr cıkmaz deyince bende sasırdım peki senin noldu sonra arttımı degerin?
Evt gördüm o cizelgeyi cokta beyendim kotam yenilensin bende istiyorum
en son ist.ten dönünce olmuştu iliki yani 1 hafta önce belkim o zmn olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?