Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim cok iyi yapiyorsun ilaclarini almakla.
ins carsambaya bile kalmaz belki evdeki testte gorursun :)
normalde benim bhcg 19 ken evde yaptgm testte silik cizgiyi rahat bi sekilde gorebiliyordum.
bugun 5 yarin obur gun 10 olsa ins pzrtsi testte cikar ins :) kis kis kirmizilar kis kis D
mide bulantin da bence guzel bi isaret.
Rabbim bizleri husnu zanlarimizda yalanci cikarmasin, dualarimizi kabul etsin ins..

olmaz meganm bşey rabbimze emanetler ben de bazen dkkat edmıorm uzanıorm agır bşey kaldrıorm falan aslnda yapmamk lazm ama sakına göze de çöp batar die kasmıorm çok çok ben de....
Bende ağır kaldırmamaya ve uzanmamaya çömelmemeye çalışıyorum ama illaki birşey gerekiyor o an yanında biri olmuyor kendim yapıyorum ama yinede 3 kg den fazla ağırlık kaldırmadım hiç oda kısa süre 1 dk falan alıp bir yere koymak için.

Mide bulantısı iyi birşey betahcg yükseldiği için oluyormuş.Duyucaksın inşlalah hayırlısıyla.Evet başkasının günü çabuk geçmiş gibi geliyor ama bana geçmiyor zaman durdu sanki.İnşallah hayırlısıyla sizde hilalimle birlikte büyüteceksiniz göbüşleri.

Hilalim benimde kese 1300 lerdeyken görünmemişti karından biraz geç görünüyor ama bekle karından görmeyi değerinde artacak inşallah mide bulantıları benim bildiğim betahcg yükselişteyken oluyor.

ay yerım cok guzell maşallah gule gule gıysın pıtırcık canım rahatlıkla gıyer yiğenım var ıkı tane ve bı tanesı yenı oldu ıkı bucuk aylık nerdeyse hala gıyıyo o yakımlardan bazı markalar cok ufak oluyo kımı marka daha geniş kalıp tulumlar hemen gerıyıo ayaklı olanlar ben bayılırım kesın alırım allah nasıp ederse tulum ama oyuzden ılk baslarda hemen gıydırın hıc acımayın aldıklarınızı degısık degısı

k gıydırın cunku hemen buyuyolar ve bı bakıyosun ayak kasıyo gıydırmeden kalıyo saglıkla gıysınler ıns

duygum canım nasılsın nası gıdıyo tatıl hazırlıklar dıkkar et yorma kendını

kızlar tekrar çok sagolun konuştukça açıldım valla
şimdi çıkıyorum uykum geldi ztn kotagilde bitti cepten gelirim önümüzdeki günlerde

ozim 10 dk.engeline takıldım bnm face im yok ama kızlarla buluştuk bi ara foto fln koyduk belki o zmn
görmüşsündür beni.msn bile açmıyalı uzun zmn olmuş geçen gamze çagırmıştı ben kardeşimi arayıp sordum bnm msn neydi die
düşün yani,aslında sizlerle tanışana kadar bilgisayarda işimi halledip çıkan tiplerdendim hiç haz etmezdim
ama bağımlısı oldum

Ozimmm cnm ne guzel ifade etmşsn cnm arkdasım herşeyi
umut umut umut işte yaaaaa hepmz zor gunleri boyle boyle aşıorzzz birbrmzn elnden tutarak duayla çok şükürr rabbime herkesn yüzü gülcek hayırlı zamanlarda inşşş burda sinerji büyük Allahımzn iziniyle daha ne sevnçli hberlere tanık olcaz burda inşşşşşşşşşşşş

Sağol teyzesi Canım cinsiyeti belli olsun hemen başla alışverişe inan o kadar çok alınacak şey varki ne kadar erken başlansa o kadar iyi birde indirimleri takip etme şansın oluyor.Bbende giydiricem özellikle azcık ele avuca gelince yazın elbiselerini bir yere gitmeyi beklemeden evde giydiricem çünkü zaten hemen küçülecek bari giymeden küçülmesin.

İyi geceler canım

meganm ay pek tatlıymş takmnzz
cnm bak bugun aldklarmı ve hastane çıkşmn resmni koycam ben de şimdi

bunu 0 3 ay aldm

bu da 0 3 ay
bi de boyle bi pembe yenidogan aldm hastanede lazm olur die

hstane çıkşnı da 0 3 almştm anneme uyup kocaman kocaman maşallah her parçası

Ya kızlar bu arada bu sabah yaptıgım testtede 2 cizgi silik ama var ben 5 dk bekledim sonra banyo dolabına koydum cıkmayınca
en az 50 olması gerek testte cıkması için acaba bi yerde bi hata mı oldu icime kurt düştü yrn hala bil.kotam kaldıysa foto ekliycem

cikabiliyor canim, deger dusuk olunca bekleyince cikiyor 2. cizgi,
benimkisi 19 ken rahat gorunuyordu, ki benim kullandigim en adi en ucuz test cubugu.
ins artar canim :) o testi atma dursun bi daha yaparsan cizgi koyulasmis mi diye karsilastirirsin.
istersen bana yolla ben onu image j ile analiz de ederim grafik yapariz sonra, gunlere gore bakariz :)
ay inss artar :):)

ben de bugun sitma gibi oldum, okula geldgmde cok usuyordum, simdi de bazen ates basar gibi oluyor, anlamadim.
yanimda termometre var bakiyorum sicaklik ayni 23 derece..

İnş cnm dr cıkmaz deyince bende sasırdım peki senin noldu sonra arttımı degerin?
Evt gördüm o cizelgeyi cokta beyendim kotam yenilensin bende istiyorum
en son ist.ten dönünce olmuştu iliki yani 1 hafta önce belkim o zmn olmuştur

o ilk kimyasal gebeligi mi soruyorsun, artmisti ama hep olumsuz konusuyordu doktorlar, (2 gune bir) 19-36-65-77 oldu sonra adet oldum. 10 gun gecmisti gunum.
neyse bosver sen onu canim yaa.
arastirma gorevlisiyim ben o yuzden kendi hayatimdaki her seye de arastirilcak incelenecek bi sey nazariyla bakiyorum :)
kimse testlerini yanyana koyup resmini cekip analiz yapmaz :)
iste bunlarla oyalaniyorum ben de.. naparsin :)

cikti canim bugun hilalin testi 5 mis deger. ins artar diye hepimizzz dua ediyoruuzzz...

gunaydınnnn annemn okuma gunu var bugun offf bi sürü kalablk şimdi ya bugun yorucu olcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…