Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın herkese

benim kanamam başladı adet oldum yani keske ne gebelik ne kan hiç yaptırmasaydım böyle daha kötü oldu.destek olan herkese cok tesekkür ederim

Günaydın herkese

benim kanamam başladı adet oldum yani keske ne gebelik ne kan hiç yaptırmasaydım böyle daha kötü oldu.destek olan herkese cok tesekkür ederim

günaydın hilalimm
canım benim üzme kendini vardır herşeyde bir hayır inşallah gelecek ay gelir meleğin

Günaydın herkese

hilalcim canım ben de birkaç gündür giremesem de senin haberlerini takip ediyordum herkes gibi. bu defa da olmadı ama inşallah hayırlısıyla yakın zamanda gelecek bebeğin. yılmak yok. sen daha önce de hamile kalmıştın. demek ki sorun yok sadece zamanını bekliyor bebişin sana gelmek için. topikteki arkadaşların kardeşçe yaklaşımı ve desteği arkanda, çok kıymetlisin. moralini yüksek tut, zor biliyorum ama biraz daha sabır canım.

terk edilmiş kasabaya hoşş geldinizzz
ya bir adam akıllı toplanamıyoruz şurdaaa
bak şimdi yemek yemeye gidiyorum inşallah ben gelinceye kadar birileri gelmiş olur
gelirseniz sizeee kuş sütü bile eksik olmayan bir yemek masası hazırlıcamm

Hilalcim uzuldum cunki o an hissettiklerini adim gibi bilirim ama korkma sen gebe kalabiliyorsun kalicaksinda sadece biraz fazla acele ediyorsun benden sana tavsiye ovu testlerini birakman ben be kadar yazmasamda aslinda hep okumaya calisiyorum bence farkinda degilsin ama strea yaptin tatlim baka ben bile ates olmeyi biraktiysam sen ovu yu kesin birakirsin hos ben artik umutauzluktan biraktim ama neyse
Olucak bitanem ama biraz akisina birakman lazim bence
Kizlar heponize selam be kadar sessiz topik boyle ben mutsuzlugumu yansitmamak icin gelmiyorum ama hepinizi cok ozluyorum

Ben sizi cok seviyorum yaaa
dışarı cıktım güneş cok güzeldi sahilde yürüyüş yaptım mis gibi havayı cektim icime,sonra uzun zamandır faturalıya geçmek istiyordum gittim onu hallettim bide platese yazılmaya gittim ama kapalıydı pzt gitcem gene
1gecelik depresyon yetti bana
saglıklıyım,sevdigim yanımda mutluyum şükürler olsun rabbime

Arkadaşlar kayınpederim kaybettiğimizde 1 aylık hamileymişim şimdi 3 aylık hamileyim ve eşim dedesinin ismi olcak ille diye tutundu bende cengiz ismini hiç sevmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim ben kesinlikle istemiyorum ama başada çıkamıyorum çok kötü çıkmazdayım sözümü dinlemiyor ikimiz ortak bir isim bulalım diyorum yanaşmıyor bile ben napcam yaavalla ağla ağla şişiyorum

zor bir durum. ve esler bu durumda takintili olursa durum cok zor. benim bebegim erkek olsaydi ben koyacaktim mesela. yanina da kendi istedigimiz bir isim koyacaktim. maksat herkesin gonlu olsun.. ama esiniz tek isim diye diretiyorsa da bilemicem. hayirlisi zor bir durum :26:

oh be hilalim gelmissin kendine.

kizim sen dogurgan hatunsun masallah ..evellallah en kisa surede gebe kalirsin bunda suphe yok bence. daha ilk aydi bu ay oyle hatirliyorum ki zaten orda burda kosturmaktan calisamamistiniz.

bi de biliyorsun hilalim bu pitirciklarin gelmesiyle de bitmiyorki. saglikla gelsin, hayirla gelsin, kucagina almak nasip olsunda.. gec olsun guc olmasin.

hani geldim yoksunuz

Ohh iyi yapmışsın hilalim ben böyle zamanlarda birde alışveriş yapar öyle dönerdim eve kendinede birşeyler alsaydın
Gelecek inşallah hilalim sen güçlü ol ve umudunu asla kaybetme canım arkadaşım.
Ve birdaha sana idrarda kan tahlilide yasak en az 10 gün gecikme olmadan

harikasınnnnnnnn

bizde seni seviyoruz prensesimm çok bekletme gel artık bak sürekli bebek konuşmuyoruz burda arada bir deliliğe vur kendini yoksa taktıkça takarsın Bak bana şekil a

Slmkıslar ne var ne yok
Hılalım aferın kuzu cabuk toparlanmıssın
Spor cıdden cok ıyı geliyo ınsanı rahatlatıyo yazıl kuzu
En ıyısı
Hem cıdden sen cok kolay hamıle kalıyosun
Bu ay olmazsa obur ay gec olsun guc olmasın kuzu

Ztarım ben burdayım.
Kızlar akşam kafaya taktım kasılmalarım oluyor diye erken doğumdan çok korkuyorum bebeğiin kuveze koyulmasından çok korkuyorum hayırlısıyla bir 35 haftalık olsaydım

işte geldimm burdayımm ben bu işte ustayımmm

Ztarım ben burdayım.
Kızlar akşam kafaya taktım kasılmalarım oluyor diye erken doğumdan çok korkuyorum bebeğiin kuveze koyulmasından çok korkuyorum hayırlısıyla bir 35 haftalık olsaydım

lovellyy ya birde sen sağlıkla doğursaydınnnpimpirikli gebe senii herşeyi çok takma kafaya
bak ofluda ssenin gibi pimpiriklendi durdu çok şükür bebeişini aldı kucağına merak etme sende alırsın inşallah

Aklına kotu seyler geturme kuzu normaldır belki bu kasılmalar

Her gece kafaya takıcak birşey buluyorum dünde bunu taktım kafama uyuyamadım sabaha kadar.Pazartesi nst ye girince belli olur kasılma varsa ama inşallah yoktur ben bebeğim küvöze koyulursa hastanenin kapısında yatarım kesin.

Sagol ztraım bu korunmasız gecen 2 aydı ama cokda önemli degil bi hayırlısıyla gelsinde

lovely aldım bişeyler almazmıyım bnm mutfak konusuna cok alakm var ist.te üst baş almıştım hep indirimden,mutfak dergileri aldım pasta malzemeleri aldım hatta eger fiyatları cok degilse kursa da gidebilirim.

Melissam evt bırakmıştım tekrar baslamak istiyorum spora bakalım hayırlısı

eminemmmmm birde ben varım catlakkk
prensesim gel sen gel burda biz kafayı dagıtırızda toplarızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…