Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet dr da gülüyor artık bana farkındayım çok pimpirikliyim ama elimde değil
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alayım kucağıma bitecek bu pimpirikli haller

hoşş geldinn cadolozzz
ya melisam bende spora yazıldım bak yemek yeme sporu süper bişiy hiçç yormuyo sonrasında patlıcak gibi oluyosun ama sonra geçiyo

Aklına kotu seyler geturme kuzu normaldır belki bu kasılmalar

kis senin kuzunun cinsiyeti belli oldumu ben bilmiyorummm

Ztarım ben burdayım.
Kızlar akşam kafaya taktım kasılmalarım oluyor diye erken doğumdan çok korkuyorum bebeğiin kuveze koyulmasından çok korkuyorum hayırlısıyla bir 35 haftalık olsaydım

kuzu takma kafana yaa.. dr bana biraz erken gelebilir dedi bende de tik yok. belli olmaz bu isler. bende niye hic kasilma olmuyor, ya da oluyor da anlamiyormuyum bu normal mi diye takiyorum. her halukarda takiyosun yani en iyisi bosvermek

işte geldimm burdayımm ben bu işte ustayımmm

kiz ne ara geldiniz de dokturmussunuzz

Git hilalim değişiklik olur bende çok seviyorum mutfakla uğraşmayı değişik tarifler denmeyi.Bir yandan pastalar börekler yap birde sporada yazıl ki onları eritesin.

Evet dr da gülüyor artık bana farkındayım çok pimpirikliyim ama elimde değil
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alayım kucağıma bitecek bu pimpirikli haller

heeehhh şöyleee gel çatlakımm hilalim gelllll

gelirizz tabee kızımmmm

buarada megg gamzee nerdeler yaaa
gamze hastaydı galiba çok geçmiş olsunnn

kizlar acikcasi bende stresteyim biraz.

normalde benim dogum tarihim 2 mart insaallah. dr biraz erken olabilir dedi. annemler 26 sinda gelecekler nasipse. bende onu takiyorum biraz kafaya :26:

ama takmak da istemiyorum hayirlisi. Rabbim kolayligini verir. insaallah kolaylikla, saglikla gelsin de kuzu

İnşallah bunlar yalancı kasılmalrdır hani rahim ağzında açılmaya neden olmayan yaancı kasılmalardandır inşallah.Bendeki kasılmalar farkedilmeecek gibi değil rahatsız ediyor ama sık olmuyor her gece bir iki kez oluyor.Evet sanırım en iyisi kendi haline bırakmak ama bu ara hiç dışarı çıkmama kararı aldım hiç yürüicem kendimi yormıcam.

hoşş geldinn cadolozzz
ya melisam bende spora yazıldım bak yemek yeme sporu süper bişiy hiçç yormuyo sonrasında patlıcak gibi oluyosun ama sonra geçiyo

Vay homını gırtlak arkadasımmm vay aynı ben
Goturdun pateteskerı denı catlaya a kadar
Bak balınayıda gececen ezcık bogaza dıkkat)

o kadar belirgin bisey olduguna gore ben hic yasamadim heralde kasilma :26:

kuzu bisey olmaz merak etme. sen doktoruna soyluyorsun. onun haberi var. oyle bir risk olsa soylemez mi saniyorsun. sen son aylarin keyfini cikar

Annenlerin daha erken gelme ihtimali yokmu.Birde bebeişin bazı ihtiyaçlarını annen almıştı sanırım bence annenin erken gelme ihtimali yoksa onlarada doğumda ihtiyacın varsa kargo ile eşyalr önden gelsin ne olur ne olmaz.

o kadar belirgin bisey olduguna gore ben hic yasamadim heralde kasilma :26:

kuzu bisey olmaz merak etme. sen doktoruna soyluyorsun. onun haberi var. oyle bir risk olsa soylemez mi saniyorsun. sen son aylarin keyfini cikar

Evet doğru dr bir risk olsa yat derdi en azından dimi ben abartıorum sanırım

esyalar var da ben de almistim zaten biseyler kiyafet sorun olmaz sanmyorum. ya esime soyledim bir hafta one ceksek biletleri diye de fiyatlara bakacaz iste. cok pahali oluyor lovely im yaa.. kayinvalidem burdayken bakmistik da cok istiyorlar hele zaman yakin ya simdi kisi basi 500 dolar derlerse sasmam. neyse ya bi bakalim .. hayirlisi.

bu arada eminem bir boga burcu olarak 38 beden olmayi hic dert etme bence
öylemi dersin zeynebim yaa ben kızkene 36 bedendimm
ahhhh kıymetini bilemedimm ozamalarınn
Vay homını gırtlak arkadasımmm vay aynı ben
Goturdun pateteskerı denı catlaya a kadar
Bak balınayıda gececen ezcık bogaza dıkkat)

sorma melisam ne olacak benim bu halim yaa
boğazımdan kısmayı bilemiyorum ben yemeği yerken gözüm dönüyo
sonrasındaki pişmanlığım paha biçilemez
şuan bile yiyorum

eminem oyle tabi ne sandin. bende boga burcuyum 36 beden oldugumu hic hatirlamiyorum

hep balik etli bi hatundum. gerci su aralar balina etli gibi gozukuyorum ama olsun vericez insaallah..

yemek yemeyi seven insan icin yapacak en iyi sey spor yapmak. madem bogazindan kesemiyorsun, spor bari de ustune almazsin iste

Evet çok pahalıymış biletler hayırlısı inşalllah yetişirler ama zaten tam gün gününe değil bir hafta erken gelecekler yetişirler Yetişemeselerde bir engel yok hayırlısyla gelecekler en azından

Evet çok pahalıymış biletler hayırlısı inşalllah yetişirler ama zaten tam gün gününe değil bir hafta erken gelecekler yetişirler Yetişemeselerde bir engel yok hayırlısyla gelecekler en azından

kuzu bide bu bilet fiyatu degill he one cekmeye kalksak onun fiyati. yazin biletler 1500 dolar falan. dusunebiliyor musun.

yani annemler de islerini ona gore ayarlamislardir. simdi onlarin iki ayagini bi pabuca sokmak istemiyorum bir de yazik gunah o paraya alisveris yaparuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…