Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende ilk evlendiğim ıllar 36 bedendim ahh ahh sonra 38 ve daha sonrada 40 oldum artık doğumdan sonra 40 a geri gönebilirmiyim bilemiyorum

buarada patron denilen çatlak adam
bana ev ödevi gibi teknile ilgili birsürü şey verdi okuyacakmışımda ezber yapacakmışımda sular seller gibi okuyacakmışımda mışta mışş yanneee
çok sinir etmeye başladı beniii dövsemmikiiiyeeekk yaaa işten atar ozamann

ama komik bişey anlatayım şimdi geçen hafta tatile gitti geldi bizim patron
gelirkende ismini yazmayayım bir tatlı getirmiş arkadaşına bizede lokum
neyse bu tatlı 2 gün dolapta durdu 3. gün bizim diğer usta açmış bi güzelde yemiş ohhh canıma deysinn gelirken elemanlarınıda düşünseydin oda yemek durumunda kalmazdı
şimdi o ustaya nasıl sinir oluyo anlatamam ama ben nedense çokk mutlu oldumm
getirdiği arkadaşı milti milyarder yemesede olur zaten koca göbeği var ama bu usta yazık kimsesi yok kendi hayat mücadelesini veriyo KOCAMAN BİR AFİYET OLSUN DİYORUMM USTAYAA

Off ben bilet parası sandım yinede uçuk geldi çok pahalıymış iyiki ben yurt dışında değilim yoksa bizimkiler hayatta gelemezdi tek başıma kalırdım

Bak kıloda engel oluyo kuzu bebek olayında ben spora basladım bıkac kıloda verdımm geldı
Cayla kekle cılamı cekıyon kıs sen benı bi saat sonra gor sıfaramda bıttıkı ava bıgazım hıc durmaz garı
Cekırdekten baaslar cıpse fındık fıstıga aklına gelebılecek ne varsa kılo aldırıcı ardarda yır bırı bırmeden bundan sonra ne yısem dıye dusunurum)
Tabı sındıye kafat 2 kılo aldım bundan sonra gor benı ayda 5 kılo garantı)

sen hangi sektorde calison kuzum ne ezberi ya sacmaliga bak.

Off ben bilet parası sandım yinede uçuk geldi çok pahalıymış iyiki ben yurt dışında değilim yoksa bizimkiler hayatta gelemezdi tek başıma kalırdım

coooookkk pahali kuzum. yazin ortasinda gidersen oyle.

Eminem bende bir işe girmiştim parke satan büyük bir firmaydı ben sekreter olarak girdim
daha ilk haftadan patron bir liste verdi bunları ezberleyeceksin diye bende öyle şeyi hiç sevmem çalışırken zamanla öğrenirim ödev gibi neden önüme koyup ezberliyim dimi
sinir olmuştum adama her gün soruyordu öğrenci gibi Zaten bir ay zor dayanmıştım

Ohh ustaya afiyet olsun adamda arkadaşına getirdiği tatlıyı göstere göstere getirip oradaki dolaba koyarmı sizede adağıtsaydı bir kutu fazladan alıp yada hiç göstermeyseydi

Selam hanımlar nasılsınız ben iyiyim şükür uzun zaman oldu gelemiyorum bazı ailevi sebeplerden kafam yerinde değil canım hiçbişey yapmak istemiyor doğu da beni yorunca iyice tat alamaz oldum valla.yeni hamişler var mı

elis ozlemisim yahuu

insaallah ciddi sorunlar degildir canim en kisa zamanda rahata erersin ..

yeni gebik ozim vardir iste hilal bu ay olmadi bekliyoruz oyle yani

canım hoşgeldin.Ne oldu özel değilse

Hısgeldın kuzum
Ne canını sıktı ıstersen anlatmak istersen dınlerız kuxu.

ben varya bu yemek yiyemiyorum iştahım yok diyenlere sıkı bir yemek yeme programı hazırlıcam yesin yesin şişsinler
banane yaa eğer ben diyetisyen felan olsaydım benim hastaların hepsine kilo aldırırdım

sen hangi sektorde calison kuzum ne ezberi ya sacmaliga bak.

coooookkk pahali kuzum. yazin ortasinda gidersen oyle.

ben servislikte çalışıyom zeynebim yaa tv kurulumu ve arzaları ağılıkta şimdi arada bir bizi merkezden arayıp deneme yapıyollar sırf onun içinmiş

aynen bende sinir oluyorum ya adam kılın önde gidenii tamm dayaklık yanee
heehh işte cimri pinti getirsene elemanlarında senin emektaların onlar ama yok adam cimri pisssssss

elisim canım hoş geldin inşallah aşılmayacak sorunlar değildir:26::26:

selam canlarımhilall kuzum kırmızılar gelmiş ama hemen toprlanmana sewindim..oohhh gez doz sporda

iyi bi karar olmuş kafanı dağıtırsın hem yeni arkadaşlar falan tanırsın...lovelycim senin zamanlarında zaten başlıyor yalancı kasılmalar çok endişelenme eminemm bende boğa burcuyum sanırım boğa burcunun en zayıf noktası yemek yemekgerçi ben yediğiinkar edenlerdenimztarım rabbim yardım eder merak etme son haftalarının tadını çıkar benceelisss canım sorun ne bilmiyorum ama en kısa zamanda düzelir umkarım herşey

burada benim görümcek gelmiş (görümce)
hiçte yıldızımız barışmaz kendisiyle

elis ozlemisim yahuu

insaallah ciddi sorunlar degildir canim en kisa zamanda rahata erersin ..

yeni gebik ozim vardir iste hilal bu ay olmadi bekliyoruz oyle yani

İnşallah geçer canım,hilal zaten yumuşları kaçırdım dememiş miydi sağlık olsun bi dahaki ay olur.
ozim pıt pıtları duydu mu

canım hoşgeldin.Ne oldu özel değilse

hem koca hem annemlerle ilgili canım üstüste geldi işte

Hısgeldın kuzum
Ne canını sıktı ıstersen anlatmak istersen dınlerız kuxu.

sağol canım hiç canınızı sıkmayayım geçer inşallah.

Sağol eminem allah aşılamayacak sorun vermesin kimseye

hoş geldin keten helvammm
ne hüzel keşke bende yediğimi inkar edenlerden olsam

Hoşgeldin canım kuzuların nasıl kocaman oldular belkide ama ben hala görmedim
Çok merak ediyorum amaaa:95:

Canım inşallah en kısa zamanda aşarsınız.oğluşun için güçlü ol
Ozim henüz pıtpıtları dinlemeye gitmedi duyacak inşalalh hayırlısıyla.

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…