kuzu bide bu bilet fiyatu degill he one cekmeye kalksak onun fiyati. yazin biletler 1500 dolar falan. dusunebiliyor musun.
yani annemler de islerini ona gore ayarlamislardir. simdi onlarin iki ayagini bi pabuca sokmak istemiyorum bir de yazik gunah o paraya alisveris yaparuk
öylemi dersin zeynebim yaa ben kızkene 36 bedendimm
ahhhh kıymetini bilemedimm ozamalarınn
sorma melisam ne olacak benim bu halim yaa
boğazımdan kısmayı bilemiyorum ben yemeği yerken gözüm dönüyo
sonrasındaki pişmanlığım paha biçilemez
şuan bile yiyorum
buarada patron denilen çatlak adam
bana ev ödevi gibi teknile ilgili birsürü şey verdi okuyacakmışımdaezber yapacakmışımda sular seller gibi okuyacakmışımda mışta mışş yanneee
çok sinir etmeye başladı beniii dövsemmikiiiyeeekk yaaa işten atar ozamann
ama komik bişey anlatayım şimdi geçen hafta tatile gitti geldi bizim patron
gelirkende ismini yazmayayım bir tatlı getirmiş arkadaşına bizede lokum
neyse bu tatlı 2 gün dolapta durdu 3. gün bizim diğer usta açmış bi güzelde yemişohhh canıma deysinn gelirken elemanlarınıda düşünseydin oda yemek durumunda kalmazdı
şimdi o ustaya nasıl sinir oluyo anlatamam ama ben nedense çokk mutlu oldumm
getirdiği arkadaşı milti milyarder yemesede olur zaten koca göbeği varama bu usta yazık kimsesi yok kendi hayat mücadelesini veriyo KOCAMAN BİR AFİYET OLSUN DİYORUMM USTAYAA
Off ben bilet parası sandım yinede uçuk geldi çok pahalıymış iyiki ben yurt dışında değilim yoksa bizimkiler hayatta gelemezdi tek başıma kalırdım
buarada patron denilen çatlak adam
bana ev ödevi gibi teknile ilgili birsürü şey verdi okuyacakmışımdaezber yapacakmışımda sular seller gibi okuyacakmışımda mışta mışş yanneee
çok sinir etmeye başladı beniii dövsemmikiiiyeeekk yaaa işten atar ozamann
ama komik bişey anlatayım şimdi geçen hafta tatile gitti geldi bizim patron
gelirkende ismini yazmayayım bir tatlı getirmiş arkadaşına bizede lokum
neyse bu tatlı 2 gün dolapta durdu 3. gün bizim diğer usta açmış bi güzelde yemişohhh canıma deysinn gelirken elemanlarınıda düşünseydin oda yemek durumunda kalmazdı
şimdi o ustaya nasıl sinir oluyo anlatamam ama ben nedense çokk mutlu oldumm
getirdiği arkadaşı milti milyarder yemesede olur zaten koca göbeği varama bu usta yazık kimsesi yok kendi hayat mücadelesini veriyo KOCAMAN BİR AFİYET OLSUN DİYORUMM USTAYAA
Selam hanımlar nasılsınız ben iyiyim şükür uzun zaman oldu gelemiyorum bazı ailevi sebeplerden kafam yerinde değil canım hiçbişey yapmak istemiyor doğu da beni yorunca iyice tat alamaz oldum valla.yeni hamişler var mı
Selam hanımlar nasılsınız ben iyiyim şükür uzun zaman oldu gelemiyorum bazı ailevi sebeplerden kafam yerinde değil canım hiçbişey yapmak istemiyor doğu da beni yorunca iyice tat alamaz oldum valla.yeni hamişler var mı
ben varya bu yemek yiyemiyorum iştahım yok diyenlere sıkı bir yemek yeme programı hazırlıcam yesin yesin şişsinlerBak kıloda engel oluyo kuzu bebek olayında ben spora basladım bıkac kıloda verdımm geldı
Cayla kekle cılamı cekıyon kıs sen benı bi saat sonra gor sıfaramda bıttıkı ava bıgazım hıc durmaz garı
Cekırdekten baaslar cıpse fındık fıstıga aklına gelebılecek ne varsa kılo aldırıcı ardarda yır bırı bırmeden bundan sonra ne yısem dıye dusunurum)
Tabı sındıye kafat 2 kılo aldım bundan sonra gor benı ayda 5 kılo garantı)
sen hangi sektorde calison kuzum ne ezberi ya sacmaliga bak.
coooookkk pahali kuzum. yazin ortasinda gidersen oyle.
aynen bende sinir oluyorum ya adam kılın önde gidenii tamm dayaklık yaneeEminem bende bir işe girmiştim parke satan büyük bir firmaydı ben sekreter olarak girdim
daha ilk haftadan patron bir liste verdi bunları ezberleyeceksin diye bende öyle şeyi hiç sevmem çalışırken zamanla öğrenirim ödev gibi neden önüme koyup ezberliyim dimi
sinir olmuştum adama her gün soruyordu öğrenci gibi Zaten bir ay zor dayanmıştım
Ohh ustaya afiyet olsun adamda arkadaşına getirdiği tatlıyı göstere göstere getirip oradaki dolaba koyarmı sizede adağıtsaydı bir kutu fazladan alıp yada hiç göstermeyseydi
elis ozlemisim yahuu
insaallah ciddi sorunlar degildir canim en kisa zamanda rahata erersin ..
yeni gebik ozim vardir iste hilal bu ay olmadi bekliyoruz oyle yani
canım hoşgeldin.Ne oldu özel değilse
Hısgeldın kuzum
Ne canını sıktı ıstersen anlatmak istersen dınlerız kuxu.
aynen bende sinir oluyorum ya adam kılın önde gidenii tamm dayaklık yanee
heehh işte cimri pinti getirsene elemanlarında senin emektaların onlarama yok adam cimri pisssssss
elisim canım hoş geldin inşallah aşılmayacak sorunlar değildir:26::26:
selam canlarımhilall kuzum kırmızılar gelmiş ama hemen toprlanmana sewindim..oohhh gez doz sporda
iyi bi karar olmuş kafanı dağıtırsın hem yeni arkadaşlar falan tanırsın...lovelycim senin zamanlarında zaten başlıyor yalancı kasılmalar çok endişelenme eminemm bende boğa burcuyum sanırım boğa burcunun en zayıf noktası yemek yemekgerçi ben yediğiinkar edenlerdenim ztarım rabbim yardım eder merak etme son haftalarının tadını çıkar bence elisss canım sorun ne bilmiyorum ama en kısa zamanda düzelir umkarım herşey
selam canlarımhilall kuzum kırmızılar gelmiş ama hemen toprlanmana sewindim..oohhh gez doz sporda
iyi bi karar olmuş kafanı dağıtırsın hem yeni arkadaşlar falan tanırsın...lovelycim senin zamanlarında zaten başlıyor yalancı kasılmalar çok endişelenme eminemm bende boğa burcuyum sanırım boğa burcunun en zayıf noktası yemek yemekgerçi ben yediğiinkar edenlerdenim ztarım rabbim yardım eder merak etme son haftalarının tadını çıkar bence elisss canım sorun ne bilmiyorum ama en kısa zamanda düzelir umkarım herşey
Canım inşallah en kısa zamanda aşarsınız.oğluşun için güçlü olİnşallah geçer canım,hilal zaten yumuşları kaçırdım dememiş miydi sağlık olsun bi dahaki ay olur.
ozim pıt pıtları duydu mu
hem koca hem annemlerle ilgili canım üstüste geldi işte
sağol canım hiç canınızı sıkmayayım geçer inşallah.
Sağol eminem allah aşılamayacak sorun vermesin kimseye
amin canımİnşallah geçer canım,hilal zaten yumuşları kaçırdım dememiş miydi sağlık olsun bi dahaki ay olur.
ozim pıt pıtları duydu mu
hem koca hem annemlerle ilgili canım üstüste geldi işte
sağol canım hiç canınızı sıkmayayım geçer inşallah.
Sağol eminem allah aşılamayacak sorun vermesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?