Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoş geldin keten helvammm
ne hüzel keşke bende yediğimi inkar edenlerden olsam
hoşbulduk kuzummmmadem boğazını kesemiyosun sende spora başla vaktin varsa canım
Hoşgeldin canım kuzuların nasıl kocaman oldular belkide ama ben hala görmedim
Çok merak ediyorum amaaa:95:
büyüdüler kuzum ya benim telin kaplosu kaybolmuş o yüzden gamzeye msj atayımda o eklesin fotoları ok
kizlar benim kuzunun biberonlarini kaynatmam gerek. nasil yapcam :26::26:

canım büyük bi kaba suyu koy içinde biberonu güzelce kaynat ben öyle yapıyorum

kizlar benim kuzunun biberonlarini kaynatmam gerek. nasil yapcam :26::26:

ben sterilizatör almadan önce nasıl kaynattığımı söyleyeyim önce sabunla veya normal deterjanla yıkıyordum çok iyi duruluyordum sonra sirkeli suda bekletiyordum 1 saate yakın hem kimyasalını hem de deterjan kokusunu alıyor sonra da normal kaynatma kabına alıp kaynatıyordum.Su kaynamaya başladıktan sonra 15 dk falan tutuyordum sonra altını kapatıyordum.emziğini parçalarını falan ayırıp yıkıyordum

ketenim helvam ne kadar kaynatiosun peki, plastik uclarini da koycaz dimi..

bi de 0-3 ay icin yavas akisliydi ucu ondan aldim otomatikman. iki tane de yedek hizli akisli aldim. ama hrkes dioki hizli akisliya alisirsa sonra meme almayabiliomus veletler

Tamam gamze kendi albümüne eklesin sonra kaldırır.Çok merak ediyorum herkesin bebeişini gördüm seninkileri görmedim birde ikiz oldukları için iki katı merak ediyorum.
Benimde kızım gelecek 60 güne teyzesi bende sana foto gönderirim.

kiz parcasi varmiki bi ucu yok mu ??

neyle kurutuosun bide :26: sacma mi soruyorum yaa :26::26:

ben emzik almadim hastanede veriolar. bez de almadim hastanede epey veriolarmis, snra da kuzunun totosuna gore bakariz artuk

Bişeyle kurutmadım hiç genelde hemen kullandığım için ama cam tabağa peçete serip ters kapatabilirsin

Elisim ben bu hafta ütüleri yapınca hastene çantamıda hazırlıcamda bir listem vardı bulursam ekliyim bunlar hastanede yeterli olurmu bir göz atarsan sevinirim.

Kızlar bunlar olacak çantada yıkama bitti sayılır ütüleyip hazırlıcam çantaları ama eksik varmı bir göz atarsanız sevinirim.

---Kendi çantama koyacaklarım--

üç takım pijama
üç atlet kilot ve emzirme sütyeni
çorap
terlik
Göğüs pedi
göğüs kremi
Hijyenik ped
hırka
kağıt havlu
ıslak mendil (el silmek için)
fotoğraf makinesi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

---Bebişimin çantasında---
4 adet iç zıbın takımı
4 adet patikli alt
4 çift çorap
2 eldivenli şapkalı tulum
2 eldivenli şapkalı alt üst takım
Bir örgü battaniye
bir penye battaniye
Mendil
bebek bezi
ıslak mendil
pişik kremi
Biberon
emzik
yüzüne örtmek için ince bir tülbent
Hastaneden çıkarken kullanmak için portbebe

Son düzenleme:
Günaydın herkese

benim kanamam başladı adet oldum yani keske ne gebelik ne kan hiç yaptırmasaydım böyle daha kötü oldu.destek olan herkese cok tesekkür ederim

Hilalim canım cok sevindim ıyı olmana inş az kaldı bak bi ay daha yaklastın minnoşa ole duşün buay calışmaları sıkı tut ama lütfen test falan yapma erken testte yasak o adet tarihi geçicek arkadas ondan sonra sevinicez ben seni ruyamda gördüm bikerem az kaldı gelıyo minnoş topıkten birini daha gördüm ruyamda süppriz ikizleri oluyomus ayyy inş allah hayırlara cıkarsın inş

Meganım tecrubeli refekatcı olarak bır tane daha penye battaniye al diş fırcası tarak bide yanına karbonat ve pamuk al karbonatlı su yapıp göğüslerini emzirmeden silersin yara olmasın hemde bebişimin ağzı pamukçuk olmasın nacizane düşüncem

Çok sağol canımmm tamam bunlarıda ekliycem listeme

ne kadar cok sey var

sanirim benimki bunun yarisi olacak. hastanelerde bir cok sey var burda zaten turkiyeyi bilmiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…