- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Günaydın herkese
benim kanamam başladı adet oldum yani keske ne gebelik ne kan hiç yaptırmasaydım böyle daha kötü oldu.destek olan herkese cok tesekkür ederim
Ben sizi cok seviyorum yaaa
dışarı cıktım güneş cok güzeldi sahilde yürüyüş yaptım mis gibi havayı cektim icime,sonra uzun zamandır faturalıya geçmek istiyordum gittim onu hallettim bide platese yazılmaya gittim ama kapalıydı pzt gitcem gene
1gecelik depresyon yetti bana
saglıklıyım,sevdigim yanımda mutluyum şükürler olsun rabbime
esyalar var da ben de almistim zaten biseyler kiyafet sorun olmaz sanmyorum. ya esime soyledim bir hafta one ceksek biletleri diye de fiyatlara bakacaz iste. cok pahali oluyor lovely im yaa.. kayinvalidem burdayken bakmistik da cok istiyorlar hele zaman yakin ya simdi kisi basi 500 dolar derlerse sasmam. neyse ya bi bakalim .. hayirlisi.
Hilalim canım cok sevindim ıyı olmana inş az kaldı bak bi ay daha yaklastın minnoşa ole duşün buay calışmaları sıkı tut ama lütfen test falan yapma erken testte yasak o adet tarihi geçicek arkadas ondan sonra sevinicezben seni ruyamda gördüm bikerem az kaldı gelıyo minnoş topıkten birini daha gördüm ruyamda süppriz ikizleri oluyomus ayyy inş allah hayırlara cıkarsın inş
Ayyyy sbahtan beri gelcem gelemedim telim nete girmedi bende müsteri hiz.aradım telinizi acıp kapattınız mı diyo yooo dedim megersem öyle yapmam gerekmiş,teknoloji cahili grubuna adaylıgımı koydum bile:)
ketenhelvam ,elisim,ozimmm,beyaz kelebek hepiniz sagolun hayırlısı böyleymiş
bende hiç gelemiyorum depresyona böyle içim kıpır kıpır hayat akıp giderken böyle seylere üzülmek saçma ama ben cok çabuk tökezliyorum allahtan çabuk kalkıyorum.gecmiş testleri attım bu ayda hiccccc test yok
eşimi aradım sbh dedim adet oldum
cvp:önümüzdeki maçlara bakarız diyoooo
Ayyyy sbahtan beri gelcem gelemedim telim nete girmedi bende müsteri hiz.aradım telinizi acıp kapattınız mı diyo yooo dedim megersem öyle yapmam gerekmiş,teknoloji cahili grubuna adaylıgımı koydum bile:)
ketenhelvam ,elisim,ozimmm,beyaz kelebek hepiniz sagolun hayırlısı böyleymiş
bende hiç gelemiyorum depresyona böyle içim kıpır kıpır hayat akıp giderken böyle seylere üzülmek saçma ama ben cok çabuk tökezliyorum allahtan çabuk kalkıyorum.gecmiş testleri attım bu ayda hiccccc test yok
eşimi aradım sbh dedim adet oldum
cvp:önümüzdeki maçlara bakarız diyoooo
Aminnnnnnn kızlarrr inş...
Everyim seker cıkmış dr diyet programı verdimi bnm görümcemde de vardı biliyorsun diyetle kontrol altına alındı,benimde ailede yaslılık şekeri var bende dikkat etcem gebelikte,hatta listeyi alcam cok güzeldi çünkü
ohh be kmse yoktu gelmş kızlar slmm herkeseee
everym biraz dkkatle kontrol altna alrsn bnm iki arkdasımda da çıktı hamileliklernde hiç bi problem çıkmadı senn de çıkmıcak cnm hiç mrk etme ...
Aslında buradada özellerde birçok şey oluyor ama ben hastaneye sormadım tedbir amaçlı ihtiyacım olacaklar yanımda bulunsun diye götürücem.ne kadar cok sey var
sanirim benimki bunun yarisi olacak. hastanelerde bir cok sey var burda zaten turkiyeyi bilmiyorum da.
merhaba kizlar
gebelik sekeri cikti
229 :44:
insallah kizlar moralimi yuksek tutucam birsey olmaz
diyet listem var hilalcim
insallah kizlar moralimi yuksek tutucam birsey olmaz
diyet listem var hilalcim
canim gecmis olsun
sana cok ozendim ya masallah, cok enerji dolu yasam sevinci dolu bi insansin.
keske yakinda olsak da beraber takilabilsek. gercekten senin gibi insanlar az bulunur..
masallah barekallah sana :) canim benim ins obur ay cok sevinices ins :)
biz bi kere ucagi kacirmistik kisi basi 250 dolar bilet degistirme fiyati. bu en ucuzu Delta tabi. sizinki turk hava yollari filan sa daha pahali olabilir.
ay ins hayirlara ciksin, keske ben olsam o ruyandaki :):)
Rabbim herkesin gonlune gore versin, bi abla bana meryem suresi okumaya baslamis saolsun.
ama ben sanki benden daha uzun suredir bebek icin ugrasan insanlar varken ben o dualari hak etmiyorum gibi geliyor.
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermesin, cok zor donemler.. ins daha da cok uzamaz...
canim gecmis olsun
sana cok ozendim ya masallah, cok enerji dolu yasam sevinci dolu bi insansin.
keske yakinda olsak da beraber takilabilsek. gercekten senin gibi insanlar az bulunur..
masallah barekallah sana :) canim benim ins obur ay cok sevinices ins :)
biz bi kere ucagi kacirmistik kisi basi 250 dolar bilet degistirme fiyati. bu en ucuzu Delta tabi. sizinki turk hava yollari filan sa daha pahali olabilir.
ay ins hayirlara ciksin, keske ben olsam o ruyandaki :):)
Rabbim herkesin gonlune gore versin, bi abla bana meryem suresi okumaya baslamis saolsun.
ama ben sanki benden daha uzun suredir bebek icin ugrasan insanlar varken ben o dualari hak etmiyorum gibi geliyor.
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermesin, cok zor donemler.. ins daha da cok uzamaz...
Aslında buradada özellerde birçok şey oluyor ama ben hastaneye sormadım tedbir amaçlı ihtiyacım olacaklar yanımda bulunsun diye götürücem.
Birde sezeryan istiyorumya listeyide ona göre düşündümher ihtimaline karşı iki gece kalırsam diye böyle bir liste oldu
yoksa normal doğumda aynı gün taburcu olunuyor yada en kötü bir gece kalıyorsun o zaman bunlar fazla olur zaten.
Canım tabi moralini yüksek tutucaksınŞeker birçok hamilede çıkıyor diyetini uygularsın biraz dikkat edersin hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle.
aslinda umitliyim kizlar
doktor bir degerin yuksek dedi digerleri normal cikmis
2 hafta dikkat edicem ve tekrar kontrol var belki birseylr degisir bu zaman icinde
İnşalalh iki hafta sonra düzelir tekrarmı şeker yüklemesi yapılacak iki hafta sonra.
günaydınnnnnnnnnnnn :) megim sana bişey sorcam ben yumurta takibi yaptırıyorum ve bugün adetin 10cu günü 17mm olmuş yumuoşlarım :) birden fazla varmış. iğne tedaviside uyguluyor bana? sende boyut nasıl???Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?