Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın herkese

benim kanamam başladı adet oldum yani keske ne gebelik ne kan hiç yaptırmasaydım böyle daha kötü oldu.destek olan herkese cok tesekkür ederim

canim gecmis olsun

sana cok ozendim ya masallah, cok enerji dolu yasam sevinci dolu bi insansin.
keske yakinda olsak da beraber takilabilsek. gercekten senin gibi insanlar az bulunur..
masallah barekallah sana :) canim benim ins obur ay cok sevinices ins :)

biz bi kere ucagi kacirmistik kisi basi 250 dolar bilet degistirme fiyati. bu en ucuzu Delta tabi. sizinki turk hava yollari filan sa daha pahali olabilir.

ay ins hayirlara ciksin, keske ben olsam o ruyandaki :):)
Rabbim herkesin gonlune gore versin, bi abla bana meryem suresi okumaya baslamis saolsun.
ama ben sanki benden daha uzun suredir bebek icin ugrasan insanlar varken ben o dualari hak etmiyorum gibi geliyor.
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermesin, cok zor donemler.. ins daha da cok uzamaz...

Ayyyy sbahtan beri gelcem gelemedim telim nete girmedi bende müsteri hiz.aradım telinizi acıp kapattınız mı diyo yooo dedim megersem öyle yapmam gerekmiş,teknoloji cahili grubuna adaylıgımı koydum bile:)

ketenhelvam ,elisim,ozimmm,beyaz kelebek hepiniz sagolun hayırlısı böyleymiş
bende hiç gelemiyorum depresyona böyle içim kıpır kıpır hayat akıp giderken böyle seylere üzülmek saçma ama ben cok çabuk tökezliyorum allahtan çabuk kalkıyorum.gecmiş testleri attım bu ayda hiccccc test yok

eşimi aradım sbh dedim adet oldum
cvp:önümüzdeki maçlara bakarız diyoooo

hayirlisi olsun hilalcim insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin

hilalim eşine aynen katlıorm bu ay olmazsa dger ay inşşş ki bence az kaldı son aylar inşş bunlar hiç üzülme hayırlısı herşeyin umuda dvm herşey çokk guzel olcak cnm bnmm

Aminnnnnnn kızlarrr inş...

Everyim seker cıkmış dr diyet programı verdimi bnm görümcemde de vardı biliyorsun diyetle kontrol altına alındı,benimde ailede yaslılık şekeri var bende dikkat etcem gebelikte,hatta listeyi alcam cok güzeldi çünkü

ohh be kmse yoktu gelmş kızlar slmm herkeseee
everym biraz dkkatle kontrol altna alrsn bnm iki arkdasımda da çıktı hamileliklernde hiç bi problem çıkmadı senn de çıkmıcak cnm hiç mrk etme ...

kizlar progesteron un 30.6 cikmis,
gecen ilk klomen kullandgmda 14 tu.
sanirim bu ay daha iyi mi yumurtlamisim ne demek artik bilmiyorum da tam olarak :)

ohh be kmse yoktu gelmş kızlar slmm herkeseee
everym biraz dkkatle kontrol altna alrsn bnm iki arkdasımda da çıktı hamileliklernde hiç bi problem çıkmadı senn de çıkmıcak cnm hiç mrk etme ...

insallah kizlar moralimi yuksek tutucam birsey olmaz
diyet listem var hilalcim

ne kadar cok sey var

sanirim benimki bunun yarisi olacak. hastanelerde bir cok sey var burda zaten turkiyeyi bilmiyorum da.
Aslında buradada özellerde birçok şey oluyor ama ben hastaneye sormadım tedbir amaçlı ihtiyacım olacaklar yanımda bulunsun diye götürücem.

Birde sezeryan istiyorumya listeyide ona göre düşündümher ihtimaline karşı iki gece kalırsam diye böyle bir liste oldu
yoksa normal doğumda aynı gün taburcu olunuyor yada en kötü bir gece kalıyorsun o zaman bunlar fazla olur zaten.
merhaba kizlar

gebelik sekeri cikti
229 :44:

Canım tabi moralini yüksek tutucaksın Şeker birçok hamilede çıkıyor diyetini uygularsın biraz dikkat edersin hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle.

evricim gecmis olsun canim hic de beklemezdim ama hayirlisi..

Allahtan cozumsuz birsey degil cok sukur ki kontrol altindayiz bak ogrendiniz kontrol altina alirsiniz insaallah sorun yok o sekilde.

Seinin halinden de en iyi elis anlar. Allah yardimcin olsun kuzu..

canim ben hep deltayla ucuyorum.. annemlerinki de delta. ama ucagi kacirinca farkli olabilir de durduk yere degisiklik yapinca daha cok yukleniyor olabilirler.

o progesterone isini de anlamadim ya anlamiom ku bu islerden :26:

burda normalde 2 gun sezeryanda 4-5 gun falan tutuyolr hastanede. bilemiyorum lovely im bee.. goruruz hayirlisiyla insaallah..

aslinda umitliyim kizlar
doktor bir degerin yuksek dedi digerleri normal cikmis
2 hafta dikkat edicem ve tekrar kontrol var belki birseylr degisir bu zaman icinde

Ben En son 12-12 de adet olmuştum adetim düzensiz normalde evlendim evleneli oda küçük kistler varmış sebep oymuş. Bunları daha öncede yazmıştım ama hatırlatmak için tekrar yazıyorum :) Ocak 14 gibi adet sancım oldu sancıyla birlikte çok az miktarda kahve lekelenme oldu. 2-3 gün sürdü ama çok az az. adet sancımda yaklaşık 1 hafta sürdü ve olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bi kaç gün önce tekrar yaptım test ve bişi dikkatimi çekti, 2. çizginin olması gereken yerde bi matlık vardı. ama renk yok sadece çizgi halinde orda bi matlık. Acaba normaldede orası öyle matmı oluyo benim ilk defa dikkatimi çekti yoksa bişimi var. Tekrar test yapmak istemiyorum. Çünkü sanki sol tarafımda (kistlerin olduğu Yer) ara ara sancı vuruyo. Yani Galiba Sebep yine Kist:S Bide o kadar etkileniyorum demek Ryalar görüyorum Memeden süt geldiğini falan görüyorum ikidir. Sadece ben değil başkalarıda görüyo beni rüyasında. Kafam Allak Bullak. Normalde 10 gün sonra ikinci adetimi olmam Lazım Ama bende tık yok :S Biliyorum doktora çıkmam Lazım bunların sebebini anca ondan öğrenebilirim. İşte aklıma takılan sadece idrardaki gebelik testinde o mat çizgi normalmi. Yani onca test yaptım ilk defamı dikkatimi çekti bu..

günaydınnnn:26::26::26:
kime günaydın dedğimi düşünüyorumda:26::26:
neyse

günaydınnnnnnnnnnnn :) megim sana bişey sorcam ben yumurta takibi yaptırıyorum ve bugün adetin 10cu günü 17mm olmuş yumuoşlarım :) birden fazla varmış. iğne tedaviside uyguluyor bana? sende boyut nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…