günaydınnnnnnnnnnnn :) megim sana bişey sorcam ben yumurta takibi yaptırıyorum ve bugün adetin 10cu günü 17mm olmuş yumuoşlarım :) birden fazla varmış. iğne tedaviside uyguluyor bana? sende boyut nasıl???
Tünaydınnnn
Eylül maşallah çok iyi durumda benim 13.gün 17mm falan oluyordu 2 yada 3 gün içinde çatlatma iğneni yaparlar diye tahmin ediyorumm
Duygum nasılsın canım benimmmmm
cnm gülüm bebegm yakın olsa atla gel dicem valla hem sana ii olurda hem bana ben gezdrrdm seni her türlü gezeblıorm valla koca göbüş de olsaİyiyim bende duygum aynen devamm bildiğin gibiii.Tatildemiyim değilmiyim belli bile değilÇok sıkıldım çook gezmek istiyorum şöyle deriiin bir ohh çekmek istiyorum ama nerdee mayısa kadar yok öle derin bir oh falan..
Uyku setinde geliyor demek hadi hayırlı olsun kUzumm. Çantanı falan hazırla hazırda dursun artık..
huzurummmm biz çokk ozledk seni eceyleee nasl şeyse bi denk gelemedk uzun zamandırrrr aselimi balımı çok op bnm için e miiiMerhaba kızçeler
evde değilim o yuzden giremiyorum
umarim herkes ii dir
biz birkac gün arkadaşlarda kaldık
cok bunalmistim ii geldi
opuyorum hepinizi
neden isyanlarda bakaym bnm eminemmmmBenim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman
perim blıorm gerçekten zor ama sakın umudu kaybetmek sıklmak yok umutla inatla dvmmKızlar selam
hafta sonu ya kimsecikler yok ama ben çok özledim sizi yaa
valla hamişlerin çoğu sonlara yaklaşıyor gelicek minikleri inşallah
ne güzel ne tatlı bir telaş maşallah sizlere en kötü günleriniz böyle olsun
Darısı Megime Hiloşuma Emoşuma dahada tüm isteyenere inşallah
benim yine prolaktinim yükseldi adete 12 gün filan var göğüslerime dokunamıyorum ha sorsanız üzüldün mü diye umurumda bile değil artık düşükkende olmuyor bari yüksek olsunda ondan bilirim arlıştım artık kabullendim acayip bir umursamazlık var üzerimde çok sıkıldım çünki hani herşeyin bittiği yerdeyim dr. tekrar iğne veya ilaç verirse kullanmayı düşünmüyorum aslında eşime yaz sonu tüp bebek yaptıralım dedim ama paşam kabul etmiyor yaşım gençmimiş
öff çok iç karartıcıyım :26:
bu arada geçenlerde çok garip iki rüya gördüm
birisinde ünlü bir kitap yazarı beni başrol seçiyordu ve özetlersm parmağıma üç taşlı pırlanta bir yüzük takıyordu kendi alyansımıda kolyeme takyordum ama eşimin annemin haberi varmş yanlış bişey yok yaniaynı ryada polistim sokaklard kalabalık filanda görüyorum biraz karışıktı yanii birde bir doktor tanıdığım br dr. inatla 2 günlk ömrüm kaldığını kesinlikle daha fazla yaşayamıcağımı söylüyordu annem hep yanımdaydı rüyada
diğerindede bi tane çocuk saçımın ucundan kesiyordu hayal meyal hatırlıyorum
Canim benim cok saol beni zaten birtek siz anliyorsunuz kendi annem bile farkinda degil nasil oldugumun ki bana cok duskundur yada gormezden geliyor durumum karsik biraz manevi destek yok olurmus iste herkes sen cok takiyorsun diyor ama inanin artik attim kafamdan attim suraya gelince aciyorum konuyu ben ne yaparsam yapiyim basip degilse olmuyor ama bu boyle godicekse ve beyefendi bu tavriyla devam edicekse is degisir ben anne olmak isyiyorum bu konuyu cok dillendirmek istemiyorum insallah o raddeyede gelmeyiz
Bu arada senin tatli yelasin bitmis bortek Ece eksik ne guzel insallah hersey hayal ettigindende guzel olur
perimm bende anlıyorum seni
insan her ay umut ediyor sonra hayal kırıklıgı ama yeniden ayaga kalkmak zorundayız ve eşinin dedigi gibi gercekten yasın cok genç bu senin anne olma istedigini ertelemez tabi,insan nasıl istiyor nasıl içi yanıyor bende yasıyorum bunları ama insan beyni cok tuhaf bunlar artık kanıtlandı bi seyi sürekli düsünürsek onu gerçek yapmaya calısırmış sende sürekli olumlu düsünceksin belki gülceksin ama gecen eşimle cocugu nasıl ödüllendirmeli fln diye konusuyoruz yani olcak ona eminim ilerde bigün zamanını rabbim bilir ama olcak bizimde böyle düşününce inan hersey daha kolay geliyor
bide inan doktorlar ne vakalar görmüş rahmi alınmış kadının dahası varmı o bile cok riskli ameliyatlar olmuş rahim nakli fln sonra tüp bebek yapmıslar 6 aylık hamileydi bunu haberlerde izlemiştim daha önce yani bu kadın güclü olmasa eşi 100 kere pes ederdi
annelik çok özel bi kavram ve isteyen herkes ama herkese tatdırsın rabbim
bizde tatcaz buna inan gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?