Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocam bugün bu modda dolaştı evde
1 aydan sonra şeker verdim kendini milli olmuş hissetti

şükür tedaviye başladığıomdan beri 1 kere anca kavga ettik zorla kavga etmeye çalışıyo resmen özlüyo çemkirmelerimi

oğlumuda tedavi ettirmem gerek erzak dolabımı açmış bulgur makarna pirinç ne varsa mutfakta yere boca etmiş bulguru dökerken yakaladım çok mutluydu
canı sağolsun...

ama bu kadar harekette fazla bu yürüyünce hayatım kaydı benim belli adını fırtına koysaymışım iyiymiş

pperiiiiiiii kız ildada rüyasında altın takıldığını ve annesini görmüştü hamile kaldı ya gördğü ay yada ertesi ay hadi hayırlısı

haya ettım de ruzgarla olan durumu zordur ama oyle durumda kizsan kizamazsin ogluna bir de mutlu gordun mu icin gidiyordur

haya ettım de ruzgarla olan durumu zordur ama oyle durumda kizsan kizamazsin ogluna bir de mutlu gordun mu icin gidiyordur

sorma kuma gibiiyiz

amannn canı sağolsun valla umurumda değil zor olan süpürmek elektrik süpürgesinden korkuyo el süpürgesiyle süpür babam süpür bide babababababa diyo ben temizlerkene

Sorma Duygum saçım başım dağınık deli gibi geziyorum evde hiç bişey umrumda değil şurdan 2 gün uzaklaşsam yürüsem yürüsem ancak kendime gelirimdee malesef öyle bir şansım yokBaharın gelmesini 4 gözle bekliyorum kuzummm Kayınvalidenle aranızın güzel olmasına çok sevindim nazar değmesin inşalah hep bu şekilde devam eder..
Gamze sen çok yaşa emiii güldürdün beni gece gecee Allahtan fırtına olmamış dediğin gibii olsa fazlasıyla mahfolurdun

Emoşş isyan şarkısını aydadan dinlemiş gibi oldum öyle bir smiley kullanmışsın ki söylüyormuşsun gibi oldun yanii

Periprenses canım benim Rabbim gönlüne göre versin rüyanı anlatmışsın altın yüzük bebek demek diye biliyorum ben hangi arkadaşım gördüyse hamiş kaldı inşallah sende tez zamanda dileğine kavuşursun...

benim sıpaya sabahtan tvde çizgi film kanalı açıyoruz yatana kadar açık amaaaaaa izlediği çizgi filmin tekrarı çıkarsa kızıyo değiştir diye o derece yani yok yok vitamini fazla kaçtı bunun

neresine güldün milli olayına demi kocama dedim 2 martta görüşürüz bundan sonra böyle heycan gerek biraz

esip gürlüyo benim oğlan bütün mahalledeki çocuk sayısından çıkacak gürültüden daha fazlasını çıkarıyo komşular polise şikayet etcek bizi

Son düzenleme:
[video=youtube;lBo6jOChbdM]http://www.youtube.com/watch?v=lBo6jOChbdM[/video]

Bu arada bu babalar işin kolay yönlerini iyi buluyorlar.Yaratıcılıkta son nokta.

Gamzecim aynen milli olayına güldümmmAma açıklayamadım işteee

Duygummmm Eceye dikkat et babasına izletme bu videoyu olmadığın zamanda uygular falan mazalllahh

kıyamam cnm gülüme ben yaa geçecek geçecek seneye bu zamanlar boyle ılgıt ılgıt rüzgar esıo kış güneşi ısıtıo hamiş hamiş deniz kıyısında eşinle elele dolaşıorsnz bunu hayal et kuşum bnmm ay bugun iice uğur koşar oldm ben ama ne bleym ya herkes mutlu olsn istıorm işte hepnz çok mutlu olunnn ki olcak bak görrsnz sabrın sonu selamett

Canım yazını okurken bile gülümsediysem yaşarken kimbilir ne kadar mutlu olurummmDuygum benimmm küçük göbüşlüüü içi bebüşlüüüü melekim benimmm

Bu ne yaaa kızlar cumartesi gecesi tv de hiç bisey yok sıkıldım bende kocaya kalk gece sinemasına gidelim diyorum ben uyurum diyo gülermisin aglarmısın:)
sevgililer günü veya sonraki hafta dogum günüm söyle bi kaçamak yapalım diyorum eşimde bak bakalım otel fiyatlarına dedi tavsiye varsa beklerim termal olur,güzel mevkide olur tek gece kalcaz ztn fiyat arastırması yapıyorum bende nette

Canım yazını okurken bile gülümsediysem yaşarken kimbilir ne kadar mutlu olurummmDuygum benimmm küçük göbüşlüüü içi bebüşlüüüü melekim benimmm
işte o gülümsemeyi hiç bırakma gülüm cunku o gülümsemenn ardından gelıo guzel gunlerrrr
....küçük göbşlü deglmm artık ben koca göbüş oldumm

cnm kış için bldgm otel yok ama hep hayalimdr soyle guzel kış ya da güz günlerini abantta gecrmek çok guzelmiş gerçekten ama orası da baya biz uzak işte ...

Son düzenleme:
Hilalim tatil fikri çok güzelmiş .Bendeee gitmek istiyorumm amaa yaa burda öyle otelde moteldede kalamayız ki izinde vermiyorlar zatenn ne yapsam ki ah hilal bak görüyomusun içimdeki tatil aşkını ortaya çıkarttınnnnŞaka bir yana 1 günde olsa böyle bişey senin için süper olur diye düşünüyorum canım benim mikkeemmeel bir fikir.

Canımsınnn.Bu arada itiraf ediyorum önce koca göbüşlüm yazdımm sonra sildim küçük göbüşlüm yazdımm Ama sonuçta içi dolu koca moca bebiş varya isterse dev kadar olsun no problemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…