Kızlar selam
hafta sonu ya kimsecikler yok ama ben çok özledim sizi yaa
valla hamişlerin çoğu sonlara yaklaşıyor gelicek minikleri inşallah
ne güzel ne tatlı bir telaş maşallah sizlere en kötü günleriniz böyle olsun
Darısı Megime Hiloşuma Emoşuma dahada tüm isteyenere inşallah
benim yine prolaktinim yükseldi adete 12 gün filan var göğüslerime dokunamıyorum ha sorsanız üzüldün mü diye umurumda bile değil artık düşükkende olmuyor bari yüksek olsunda ondan bilirim arlıştım artık kabullendim acayip bir umursamazlık var üzerimde çok sıkıldım çünki hani herşeyin bittiği yerdeyim dr. tekrar iğne veya ilaç verirse kullanmayı düşünmüyorum aslında eşime yaz sonu tüp bebek yaptıralım dedim ama paşam kabul etmiyor yaşım gençmimiş
öff çok iç karartıcıyım :26:
bu arada geçenlerde çok garip iki rüya gördüm
birisinde ünlü bir kitap yazarı beni başrol seçiyordu ve özetlersm parmağıma üç taşlı pırlanta bir yüzük takıyordu kendi alyansımıda kolyeme takyordum ama eşimin annemin haberi varmş yanlış bişey yok yaniaynı ryada polistim sokaklard kalabalık filanda görüyorum biraz karışıktı yanii birde bir doktor tanıdığım br dr. inatla 2 günlk ömrüm kaldığını kesinlikle daha fazla yaşayamıcağımı söylüyordu annem hep yanımdaydı rüyada
diğerindede bi tane çocuk saçımın ucundan kesiyordu hayal meyal hatırlıyorum
kocam bugün bu modda dolaştı evde
1 aydan sonra şeker verdim kendini milli olmuş hissetti
şükür tedaviye başladığıomdan beri 1 kere anca kavga ettik zorla kavga etmeye çalışıyo resmen özlüyo çemkirmelerimi
oğlumuda tedavi ettirmem gerek erzak dolabımı açmış bulgur makarna pirinç ne varsa mutfakta yere boca etmiş bulguru dökerken yakaladım çok mutluydu
canı sağolsun...
ama bu kadar harekette fazla bu yürüyünce hayatım kaydı benim belli adını fırtına koysaymışım iyiymiş
pperiiiiiiii kız ildada rüyasında altın takıldığını ve annesini görmüştü hamile kaldı ya gördğü ay yada ertesi ay hadi hayırlısı
haya ettım de ruzgarla olan durumuzordur ama oyle durumda kizsan kizamazsin ogluna bir de mutlu gordun mu icin gidiyordur
bizim de ates topicinde suzan diye bir arkadas altin bilezik gormustu
hamile olduguna inanmisti hamile kaldi o ay
Sorma Duygum saçım başım dağınık deli gibi geziyorum evde hiç bişey umrumda değil şurdan 2 gün uzaklaşsam yürüsem yürüsem ancak kendime gelirimdee malesef öyle bir şansım yokcnm gülüm bebegm yakın olsa atla gel dicem valla hem sana ii olurda hem bana ben gezdrrdm seni her türlü gezeblıorm valla koca göbüş de olsaneyse hevesimi yaza saklıorm artıkk gülüm ya baharla brlkte senn zaman başlıcak buna çok inaıorm son sıklma bunalmalar bunlar inşşş
bugun başlıorm çamaşırlarlını yıkamaya sonra hazırlıcam çantasını hayırlısyla inşşş
huzurummmm biz çokk ozledk seni eceyleee nasl şeyse bi denk gelemedk uzun zamandırrrr aselimi balımı çok op bnm için e miii
kocam bugün bu modda dolaştı evde
1 aydan sonra şeker verdim kendini milli olmuş hissetti
şükür tedaviye başladığıomdan beri 1 kere anca kavga ettik zorla kavga etmeye çalışıyo resmen özlüyo çemkirmelerimi
oğlumuda tedavi ettirmem gerek erzak dolabımı açmış bulgur makarna pirinç ne varsa mutfakta yere boca etmiş bulguru dökerken yakaladım çok mutluydu
canı sağolsun...
ama bu kadar harekette fazla bu yürüyünce hayatım kaydı benim belli adını fırtına koysaymışım iyiymiş
Sorma Duygum saçım başım dağınık deli gibi geziyorum evde hiç bişey umrumda değil şurdan 2 gün uzaklaşsam yürüsem yürüsem ancak kendime gelirimdee malesef öyle bir şansım yokBaharın gelmesini 4 gözle bekliyorum kuzummm Kayınvalidenle aranızın güzel olmasına çok sevindim nazar değmesin inşalah hep bu şekilde devam eder..
Gamze sen çok yaşa emiii güldürdün beni gece gecee Allahtan fırtına olmamış dediğin gibii olsa fazlasıyla mahfolurdun
Emoşş isyan şarkısını aydadan dinlemiş gibi oldum öyle bir smiley kullanmışsın ki söylüyormuşsun gibi oldun yanii
Periprenses canım benim Rabbim gönlüne göre versin rüyanı anlatmışsın altın yüzük bebek demek diye biliyorum ben hangi arkadaşım gördüyse hamiş kaldı inşallah sende tez zamanda dileğine kavuşursun...
sorma kuma gibiiyiz
amannn canı sağolsun valla umurumda değil zor olan süpürmek elektrik süpürgesinden korkuyo el süpürgesiyle süpür babam süpür bide babababababa diyo ben temizlerkene
babasina mi is yaptiriyorsun kiz, sana is yaparken baba diyor
Sorma Duygum saçım başım dağınık deli gibi geziyorum evde hiç bişey umrumda değil şurdan 2 gün uzaklaşsam yürüsem yürüsem ancak kendime gelirimdee malesef öyle bir şansım yokBaharın gelmesini 4 gözle bekliyorum kuzummm Kayınvalidenle aranızın güzel olmasına çok sevindim nazar değmesin inşalah hep bu şekilde devam eder..
Gamze sen çok yaşa emiii güldürdün beni gece gecee Allahtan fırtına olmamış dediğin gibii olsa fazlasıyla mahfolurdun
Emoşş isyan şarkısını aydadan dinlemiş gibi oldum öyle bir smiley kullanmışsın ki söylüyormuşsun gibi oldun yanii
Periprenses canım benim Rabbim gönlüne göre versin rüyanı anlatmışsın altın yüzük bebek demek diye biliyorum ben hangi arkadaşım gördüyse hamiş kaldı inşallah sende tez zamanda dileğine kavuşursun...
işte o gülümsemeyi hiç bırakma gülüm cunku o gülümsemenn ardından gelıo guzel gunlerrrrCanım yazını okurken bile gülümsediysem yaşarken kimbilir ne kadar mutlu olurummmDuygum benimmm küçük göbüşlüüü içi bebüşlüüüü melekim benimmm
Bu ne yaaa kızlar cumartesi gecesi tv de hiç bisey yok sıkıldım bende kocaya kalk gece sinemasına gidelim diyorum ben uyurum diyo gülermisin aglarmısın:)
sevgililer günü veya sonraki hafta dogum günüm söyle bi kaçamak yapalım diyorum eşimde bak bakalım otel fiyatlarına dedi tavsiye varsa beklerim termal olur,güzel mevkide olur tek gece kalcaz ztn fiyat arastırması yapıyorum bende nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?