Canımsınnn.Bu arada itiraf ediyorum önce koca göbüşlüm yazdımm sonra sildim küçük göbüşlüm yazdımm Ama sonuçta içi dolu koca moca bebiş varya isterse dev kadar olsun no problemm
Kızlar ben cepten girdigimden beyenme tuşuna bide alıntıya basamıyorum yani sayfa gidiyo basınca ondan sorry
duygum abantta gittik daha önce kışın hemde bi cift daha vardı 2 cocukları vardı 1ni bize verdiler onla biz ilgilendik hem onlar soluklandı hem bize değisiklik olmuştu abantta cok tatlı bi teyzenin pansiyonunda kalmıştık cok güzeldi,izmirde olsun bu sefer malum iş güç
gülbebegim valla banada böyle şevk geldi normalde sevgililer gününü kutlamayız yani öyle abartarak ama dogum günü daha mantıklı fiyatlar daha uygun oluyor,umarım bi fırsat cıkarsa en kısa zamanda sizde yaparsınız
Ya ben kg olayını seviyorum abartı yoksa seviyorum yanii...Yıllarca zayıflıkla boğuştum afrikallılar gibiydim aynı 43 kg ne demek şimle aramda nerdeyse 50 kg vardıı komik geliyordu bana ve sinir oluyordum kendime gece özellikle 12de 2 tabak makarna yerdim .Günde 1.5 ekmek bitirirdim yok kg falan alamazdım ama ilaçlara başladım 2 ayda 15kg aldımmm uçtum resmenn sevinçten kendime geldimm şimdi .Ödüm patlıyor kg vercem diye ...Yanii duygum senin kg olayını halledeceğine adım gibi eminim ..Maşallah sana.ben hamiş kalsam eminim 100 kg olurum yani...Verememde hiç senin gibi öyle bir azmim yok ben ve diyet çok uzak çook
İnş.duygum valla hep konuşuyo anne babalar yanımızda avrupalı cocugunu sırtına koyup dünyayı geziyor bizde cocuk olunca oraya gidilmez bu yapılmaz diyoruz ama yapan yapıyor bence pimprikli olmamak lazım gecen hafta görümcemler 2 aylık bebekle bodruma gittiler cocuk eve girince başlamış aglamaya,yani onlarda seviyooo
umarım sizde en kısa zamanda yaparsınız
bende tam fırsatlara bakıyordum:)
evt kuzum maşallah senn gayet ii klon
bnm de hedef 70ler zaten .... oyle çok zayflık yakşmıo bana da yüzüm çökuo hemen yalnz sporun faydasını gerçekten gördm sıkı oldgm için klo alnca boyle sarkmadı vucudm şimdlk çatlak da yokhadi inşş oyle de bter olrsa da nasip kısmet ben elmden geldgnce baktım göbşe cunku yaglandm ballandm e daha ne yapaym
yok cnmÇatlak yoksa süper duygum inşallah olmazda artık.Yağlan ballan oh ne güzel herşey bebiş içinn
Ohhh ne güzel olur evt hem didim yakın hemde sizede deneyim olur bakalım nasıl geçcek yolculuk sonra ona göre hareket edersiniz
bi gün olunca bende ailece gezmek isterim hem daha görmek istedigim tonla yer var hem anı olur
duygum swiss otelin altında tike var bizim istte .de gittigimiz bi resteront kırmızı eti ve böyle mezeleri cok iyi
Yok cnm duymadım ama iyi yerler genelde alsancak tarafında orda var bnm bildigim bi kaç yer
swiss yada eski adıyla efes oteli pasaport iskelenin orda,restorannta otelin içinde degil dışardan ztn girişi fln
balıkçı fln da var sahilde
İyi geceler Kıslarr. Ozim okumuştum değerin yükseliyordu sanırım çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?