Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canımsınnn.Bu arada itiraf ediyorum önce koca göbüşlüm yazdımm sonra sildim küçük göbüşlüm yazdımm Ama sonuçta içi dolu koca moca bebiş varya isterse dev kadar olsun no problemm

aynennn oyle kuşum ya bebş ii olsn da o göbş de erir daha once çok erittk yine eritirz saglıkla bi gelsn de Allahın izniyle ...zaman gectikçe heyecan artıo gerçekten

Kızlar ben cepten girdigimden beyenme tuşuna bide alıntıya basamıyorum yani sayfa gidiyo basınca ondan sorry

duygum abantta gittik daha önce kışın hemde bi cift daha vardı 2 cocukları vardı 1ni bize verdiler onla biz ilgilendik hem onlar soluklandı hem bize değisiklik olmuştu abantta cok tatlı bi teyzenin pansiyonunda kalmıştık cok güzeldi,izmirde olsun bu sefer malum iş güç

gülbebegim valla banada böyle şevk geldi normalde sevgililer gününü kutlamayız yani öyle abartarak ama dogum günü daha mantıklı fiyatlar daha uygun oluyor,umarım bi fırsat cıkarsa en kısa zamanda sizde yaparsınız

Ya ben kg olayını seviyorum abartı yoksa seviyorum yanii...Yıllarca zayıflıkla boğuştum afrikallılar gibiydim aynı 43 kg ne demek şimle aramda nerdeyse 50 kg vardıı komik geliyordu bana ve sinir oluyordum kendime gece özellikle 12de 2 tabak makarna yerdim.Günde 1.5 ekmek bitirirdim yok kg falan alamazdım ama ilaçlara başladım 2 ayda 15kg aldımmm uçtum resmenn sevinçten kendime geldimm şimdi .Ödüm patlıyor kg vercem diye ...Yanii duygum senin kg olayını halledeceğine adım gibi eminim ..Maşallah sana.ben hamiş kalsam eminim 100 kg olurum yani...Verememde hiç senin gibi öyle bir azmim yok ben ve diyet çok uzak çook

Son düzenleme:

ne guzel cnm inşş ece buyuynce bize de nasip olur abanta gtmek bi gun
hilalim şehirfırsatına falan da bak guzel fırsatlar oluo orda butik otel falan ...

hilal bana ii fikir verdn ya baktım şimdi takvmden 16 şubata denk gelıo haftasonu ben de bakaym fırsatlara soyle alsancakta guzel bi yemek yielm kocişle son başbaşa gunler bunlar bşeyler yapmak lazm demi ama ...

Kızlar benim çıkmam gerek kg falan dedikte benim karnım acıktı bişeyler yiyeyim öpüyorumm hepinzii...Hayırlı gecelerrr

İnş.duygum valla hep konuşuyo anne babalar yanımızda avrupalı cocugunu sırtına koyup dünyayı geziyor bizde cocuk olunca oraya gidilmez bu yapılmaz diyoruz ama yapan yapıyor bence pimprikli olmamak lazım gecen hafta görümcemler 2 aylık bebekle bodruma gittiler cocuk eve girince başlamış aglamaya,yani onlarda seviyooo
umarım sizde en kısa zamanda yaparsınız

bende tam fırsatlara bakıyordum:)

evt kuzum maşallah senn gayet ii klon
bnm de hedef 70ler zaten .... oyle çok zayflık yakşmıo bana da yüzüm çökuo hemen yalnz sporun faydasını gerçekten gördm sıkı oldgm için klo alnca boyle sarkmadı vucudm şimdlk çatlak da yok hadi inşş oyle de bter olrsa da nasip kısmet ben elmden geldgnce baktım göbşe cunku yaglandm ballandm e daha ne yapaym

demi ya kociş bizi didime goturcek bakalm bu yaz annannelere babaanneler caz yapmazsa çocuk küçük müçük die
agustos gibi düşnuorm ben de hem didim yakın arabamzla rahat rahat gderiz aslnda azcık ayaklarnı sokarm yeter fotolarmz falan olur boyle hayal kuruorm işte inş gerçek olur
ben de bakıorm fırsatlara restoran ararken dogum fotografcısı buldm 100 tl hem ama kociş hayır dıo çekermiş o ...
guzel restoranlar var aslnda ama karar veremedm :44:

Çatlak yoksa süper duygum inşallah olmazda artık.Yağlan ballan oh ne güzel herşey bebiş içinn

Ohhh ne güzel olur evt hem didim yakın hemde sizede deneyim olur bakalım nasıl geçcek yolculuk sonra ona göre hareket edersiniz

bi gün olunca bende ailece gezmek isterim hem daha görmek istedigim tonla yer var hem anı olur

duygum swiss otelin altında tike var bizim istte .de gittigimiz bi resteront kırmızı eti ve böyle mezeleri cok iyi

Çatlak yoksa süper duygum inşallah olmazda artık.Yağlan ballan oh ne güzel herşey bebiş içinn
yok cnm ama son anda da oluomş çatlama o yuzden hazrlklym herşeye olursa olcak yaplcak bşey yok ama nemli tutuorm elmden geldgnce en baştan beri...

alsancaktamıydı cnm swiss ? baktım fırsatlrda uygun oluo hem die ama gong die bi restoran buldm karşıyakada nasl orası duydun mu hiç ?

Yok cnm duymadım ama iyi yerler genelde alsancak tarafında orda var bnm bildigim bi kaç yer
swiss yada eski adıyla efes oteli pasaport iskelenin orda,restorannta otelin içinde degil dışardan ztn girişi fln
balıkçı fln da var sahilde

tmm cnm bulablrsem fırsat bulrm olmadı atlarız gderiz alsancaga bakarız bakalm handir gtmıorm ozledm oraları

İyi geceler Kıslarr. Ozim okumuştum değerin yükseliyordu sanırım çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

İyi geceler Kıslarr. Ozim okumuştum değerin yükseliyordu sanırım çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Canım tesekkür edrrim cok şükür yukseldı degerım keseyı gördük inş kdlp atıslarınıda duyarız bu sefer saglıkla kucagıma almayı nasip eder rabbim. En kısa zamanda darısı butun istiyen arkadaslarımınn olsun inş

günaydınnnnn rüzgar gece çok mızıkladı kulaklarını çekiştirip durdu hep yorgunum ama az önce oğlumla öpüştük hepsi geçti

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan arkadaş! Sizi, bizim buralarda toz bezi niyetine kullanıyorlar! Bilgin olsun.

kız gamze burası farzet ki o burayı okuyacak topiği mi len :26::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…